Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13

Thread: DIGI BOX????

  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Satu Mare
    Posts
    490
    Posts Thanks / Likes

    Default DIGI BOX????

    Am vazut pe programul local de cablu Satu Mare- telelext RCS o reclama la acest DIGI BOX , care pare a fi un receiver pentru DIGI tv, avand in vedere ca prin conditiile de achizitionare (pret 1.960.000lei) precizeaza sa ai si o instalatie de receptie satelit. DACA aveti mai multe informatii...?

    PS. Pe Hyundayul meu de la digi , model 1120 NA nu poat face upgrade-ul. Vede versiunea on air sw1.28, dar in momentul in care vreau sa fac upgrade intra in cautarea soft, imi apare fondul acela de albastru cu msg Tunning dar sare din aceasta procedura inapoi la programe, deci nu face nimic. Solutii in afara de sa-l trag de urechi pana la ei ?!?!?

  2. #2
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    baga-i condensatoru`.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Satu Mare
    Posts
    490
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intrebarea era alta

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De fapt ai pus 2 intrebari. La prima, nu stiu ce Digibox ai vazut si nu pot sa-ti raspund. La a doua ti-a raspuns nirolf, nu face download fiindca receiverul 1120 are o sursa mai proasta si ii trebuie un condensator suplimentar. Citeste toate posturile din ultimile zile si ai sa vezi ca si o fata a facut asta, si-a bagat condensatorul exact unde trebuie si a facut update.

  5. #5
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si-a bagat condensatorul exact unde trebuie si a facut update.

  6. #6
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    DigiBOX e aceiasi treaba ca si pana acum singura diferenta e ca la DigiBOX ai totul in cutie, inclusiv contract pe care il complectezi si il trimiti la Digi in Bucuresti, si cand ajunge la ei contractul iti fac ei activarea. Mie mi se pare o magarie insa probabil ca asa au crezut cei de la digi ca scapa de cozile de la caserii. Oricum subiectul sa mai discutat pe forum.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    BELGIA
    Posts
    355
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sa traiti domnilor.e buna 'kroky' cu fata care si-a bagat condensatorul unde trebuia...ba mai mult a mers.(gluma de duminica).

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    aschaffenburg /alba iulia
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky
    De fapt ai pus 2 intrebari. La prima, nu stiu ce Digibox ai vazut si nu pot sa-ti raspund. La a doua ti-a raspuns nirolf, nu face download fiindca receiverul 1120 are o sursa mai proasta si ii trebuie un condensator suplimentar. Citeste toate posturile din ultimile zile si ai sa vezi ca si o fata a facut asta, si-a bagat condensatorul exact unde trebuie si a facut update.
    Limba romana si multiplele ei intelesuri

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Satu Mare
    Posts
    490
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bine ca sunteti voi de treaba...!


    Pe Titanic, se pare ca a fost si un roman.Dupa impact, tipul ia o barca
    si vasleste disperat sa se salveze. -Unde pleci dom'le ca mai sunt
    femei
    aici? -Lasa-ma in pace omule, mie de f***t imi arde acum?

    Eu am intrebat ceva, si primesc un pumn in gura... Mersi.
    Noroc ca nu am timp sa ma obosesc cu odihna din capu' altora !

    O ZI BUNA

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pom, du-te la sediul RCS si acolo o sa iti schimbe sursa. Apoi poti sa faci singur update. Sursa ti-o schimba in aceeasi zi.
    SHALOM

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    aschaffenburg /alba iulia
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by pom
    Bine ca sunteti voi de treaba...!


    Pe Titanic, se pare ca a fost si un roman.Dupa impact, tipul ia o barca
    si vasleste disperat sa se salveze. -Unde pleci dom'le ca mai sunt
    femei
    aici? -Lasa-ma in pace omule, mie de f***t imi arde acum?

    Eu am intrebat ceva, si primesc un pumn in gura... Mersi.
    Noroc ca nu am timp sa ma obosesc cu odihna din capu' altora !

    O ZI BUNA
    Pai mai draga nu te supara pe baieti acuma Ei asa sint mai glumeti dar sint de treaba. Mai fac misto dar pina la urma tot te vor ajuta in problema ta.Daca nu eu iti dau un sfat. Fa si tu ca mine. du-te la un mag de electronice si i-a condensatorul de care ti-au zis si baieti. Eu asa am facut cind am vazut vineri ca prietenul Fanta a iesit pe forum cu bomba tip: de azi nu vor mai subtitrari pe cutare si cutare program si cei care nu au noul soft........ bla bla(daca vei citi mai mult pe aici pe forum vei vedea).Dupa cum am citit eu pe aici baietii astia mai profesionisti de pe aici zic ca in curind vor disparea toate si daca nu ai noul soft te-ai dat dracu. Asa ca, ca sa nu astept se intimpla asta m-am luat frumos si i-am intrebat pe baieti ce si cum trebuie sa fac sa rezolvsi eu buba cu ,conserva mea. Iar ei draguti fiind,( chiar daca unii m-au luat si pe mine asa putin la misto) m-au ajutat cu unela sfaturi.Eu am bagat la cap si a doua zi am luat ondensatorul si dupa ce am deschis conserva l-am INTRODUS acolo unde trebuia si in max 5 min gata buba. Asa ca nu fi dezamagit si nu mai te supara ca baietii sint mai rautaciosi sau mai deviaza de la subiect. m-ai fac si ei o gluma ca numai de probleme se vb pe aici .Iar in legatura cu cealalta intrebare nu te pot ajuta.bafta

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Maubeuge, FR
    Posts
    5,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @clasil

    Fata draga, pe zi ce trece imi placi tot mai mult. Ai prins esenta forumului si a relatiilor dintre membri. Daca continui in ritmul asta iti prevad un viitor stralucit pe RDI, poate chiar sa-i iei locul lui KB

  13. #13
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De mare exceptie ...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top