Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: Initiere DIGI

  1. #1
    you said "member" huh! Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    A(n)TENA
    Posts
    377
    Posts Thanks / Likes

    Default Initiere DIGI

    Primesc astazi dupa 2 luni de asteptare decodorul digi.As vrea indicatii de inceput referitoare la activare in asa fel incat sa nu fac vreo gafa si sa trebuiasca sa l trimit inapoi la reprezentanta .Activarea pas cu pas si daca nu are update merita sa fac sau/ deactivez update.

    ps o cartela neactivata se poate activa pe alt decodor sau e legata de conserva?

    Daca in 2 ore nu am raspuns si ajunge decodorul in mainile mele ma apuc singur si atunci Dumnezeu cu mila.

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Acasa la mine.
    Posts
    859
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cartela se activeaza numai in pereche cu receptorul. Activarea nu implica mare stiinta. Bine ar fi sa ai antena deja pusa pe pozitie (1W) . Bagi cartela in recpetor il legi la a(n)tena si TV si faci ce zice el pe ecran. Daca e cumparat de mai mult de 5 zile (cred) va trebui sa suni la activari si sa le zici sa puna iar informatia de activare pe satelit.
    offset 1.2Fe ruginit pe alocuri. LNB Sharp 0.5 dB, 2XSS1 + VDR linux standalone( fara monitor etc) cu pozitioner SRT V50 / HSS 1160NA DigiTV / 2xDolce / DM500S

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    596
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut,prima data te rog spune daca esti deja pe satelit (1 grad west)
    Daca da ,atunci conectezi aparatu si daca nu are programele memorate urmezi instructiunile ce vin pe ecran,este simplu,nu poti s-a strici nimic,si cu o resetare se pune totul la loc.
    Daca apare nota 9 s-au 10 pui pe TVR1 si astepti putin (aprox.10 min.)si daca nu se intimpla nimic trebuie sa suni ,s-au sa sune pe cine merge contractu la 0314004001.
    Cartela se imperecheaza numai cu aparatul cu care este livrat ,nu se poate cu altu.
    Astept-am vesti.

  4. #4
    you said "member" huh! Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    A(n)TENA
    Posts
    377
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Primul contact cu digi: nota 9 cartela acces expirata .sta de vreo ora asa pe tvr1 .now what

  5. #5
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si daca nu se intimpla nimic trebuie sa suni ,s-au sa sune pe cine merge contractu la 0314004001.

  6. #6
    you said "member" huh! Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    A(n)TENA
    Posts
    377
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Scuzati am sunat la digi si dupa nici 3 min a raspuns un tip f amabil care mi-a cerut nr cartii si nici nu am apucat sa inchid telefonul si am avut imagine.Aviz celor care sperie lumea cu asteptarea la telefon ci cu acreala angajatilor.Sper sa nu am probleme incontinuare.Preventiv mai tin focusul activat inca 2 luni

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Acasa la mine.
    Posts
    859
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Au vrut sa te convinga sa renunti la Focus
    offset 1.2Fe ruginit pe alocuri. LNB Sharp 0.5 dB, 2XSS1 + VDR linux standalone( fara monitor etc) cu pozitioner SRT V50 / HSS 1160NA DigiTV / 2xDolce / DM500S

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top