Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    adi1
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default Merge SS1 cu fdsreceiver ???

    Salut !
    Am tot citit despre cum sa faci download cu ss2 si fdsreceiver. Se poate si cu ss1 si fdsreceiver? Poate cineva sa ma indrume? 10x

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Romania
    Posts
    115
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da se poate si cu ss1

  3. #3
    adi1
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Multumesc pentru raspuns.
    Dar cum? SS2 are aplicatia setup4pc. Dar cu ss1 cum se procedeaza?

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    183
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Instalezi aplicatia de date a placii ss1.
    Alegi frecventa, polaritatea ,SR. Daca ai semnal iti apare in dreapta jos un icon verde inchis daca nu rosu.
    Pornesti FDSR , alegi IP cu 21 la sfarsit (la mine cu asta merge), iar cand incep sa vina date iconul de jos se face verde deshis.
    In mare cam asta e.
    Bafta.

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Orbital
    suna asa de simplu cind citesti tot ce e scris in forumul asta dar eu trebuie sa marturisesc ca cel putin 10% din parul alb pe care il am, il datorez Nexus-ului meu. Dupa ce am reusit in privinta satTV sa pun totul la punct , nu reusesc de nici o culoare sa rezolv das cu eon-ul, fdsr si nexus. Am facut totul cum e descris aici , si nu numai aici, si totusi stau pe loc. Orice as face nu reusesc sa primesc nimic in fdsr. Am setat driverul Dvb la 1149 V 27500, eutelsat w3 bineinteles ( nu mai zic ca mi-am cumparat special o antena numai pentru asta..), am icon verde,semnal calitate 100% si tarie 60% ( eu sint in Austria), am dat drumul la fdsr ( am incercat toate versiunile pe care le-am gasit) si am asteptat, asteptat, ateptat... NIMIC. Acelasi lucru si cu Satgate si Skynet. Cu Progdvb si file graber imi intra ceva doar pe astra, citiva KB si aia incomplet, pe eutelsat nu ramine nimic filtrat. Unde e greseala?
    Pina acum esti singurul pe care l-am gasit cu ss1, in rest toata lumea de aici discuta de ss2. Te rog ajuta-ma si pe mine, nu ca as sta acum in chestia asta cu eon-ul, dar urasc cind nu pot sa duc ceva pina la capat.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    183
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce as mai putea sa-ti spun in plus. Vezi daca ai bifata obtiunea "Set multicast PIDs automatically" in Filter options, la aplicatia de date.
    Eu folosesc FDSR 017a. In directorul in care e executabilul FDSReceiver.exe trebuie sa ai 2 directoare: "ok" si "incomplete".
    Cam asta e. Sper sa reusesti.
    Bafta.

  7. #7
    adi1
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default Thanks

    Thanks orbital!
    Inca ceva: ce setez la frecventa, polaritatea si SR ?

  8. #8
    adi1
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default Thanks

    Thanks orbital!
    Inca ceva: ce setez la frecventa, polaritatea si SR ?

  9. #9
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Orbital
    cred ca asta a fost greseala, si poate si faptul ca am schimbat broadcast si unicast PID la 1041, inainte era 512. Cu PID-urile astea nu sint eu prea lamurit, e posibil sa comunicam ceva mai direct fara sa ma fac de risul forumului?

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    183
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @adi1 11449 V 27500

    @george1 poti sa-mi scrii si pe PM.
    Sa inteleg ca ai reusit pana la urma?

  11. #11
    adi1
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Multumesc mult orbital!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. D+ merge iar
    By Lalipuk in forum RDI - Satelit
    Replies: 9
    Last Post: 25th September 2006, 05:09
  2. D+ NU mai merge !
    By Fanta in forum RDI - Satelit
    Replies: 8
    Last Post: 14th September 2006, 23:35
  3. nu mai merge...
    By cons in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 11
    Last Post: 27th February 2006, 10:36
  4. nu mai merge!!
    By pelisor in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 8
    Last Post: 28th February 2005, 15:32
  5. nu mai merge prima linie de la fdsreceiver?
    By gabipopa in forum Placi DVB
    Replies: 10
    Last Post: 3rd November 2004, 03:36

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top