Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default merge la cineva ss2 sau pctvsat cu mai mult de doua lnb ?

    la mine nu vrea diseqc-ul sa comute nici mort pe optiunea B.
    pe A merge perfect (primele doua lnb-uri).cind incerc lnb 3 schimba tensiunea din 13,8 v in 17,7v dar nu comuta .am schimbat diseqc-ul cu cel de la peruvision dar degeaba .ma dau batut
    in rest placa pinnacle (repet) e marfa.


    ciao

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Mures
    Posts
    547
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Treaba depinde de mai multe chestii. Eu mam luptat foarte mult cu problema asta.
    1. Ce versiune de ss2 ai?
    2. Ce fel de diseqc ai?
    3. Ce fel de placa de baza ai?
    4. Daca ai ss2 ce driver ai?
    La mine cu placa de baza epox 8kta3L+ nu a vrut sa functioneze. Am facut un alt calculator cu ECS KT333 si a functionat.

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    buba e de la drivere.4.2.10 e cel mai bun in privinta asta
    iar tensiunea nu are nici o legatura.este o succesiune de biti care e trimisa la ic diseq-ului shi care produce comutarea

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1 ss2 2.6b
    2a 4 way diseqc switch srt-4115p
    2b coax switch s 164-d (am incercat cu amindoua)
    3 mainboard epox 8hda3+ -amd 3200+
    4 driver ss2 4.2.10

    pentru moment am scos placa ss2(pe care o folosesc de 7 luni) pentru ca pinnacle este si mai rapida si are tunerul mai sensibil .

    multam pentru raspuns
    ciao

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Mures
    Posts
    547
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Credetima ca mam luptat cu problema asta aproape 2 luni de zile.
    Daca vreti va fac o descrie completa pe tema asta. La un moment dat singura solutie era un sobor de preoti. Daca vrei sfatul meu schimba epoxul si va functiona.
    1. Pun comutatorul si nu funtioneaza (adica nu comuta merge doar o pozitie, care cind vrea, total haotic, comuta singur din cind in cind)
    2. Nervos il trimit inapoi la DK satelit, si imi da altul. Tot aceeasi treaba.
    3. Duc comutatorul la un prieten. Merge perfect atit pe SS2 cit si pe un ecostar.
    4. Ma duc acasa, nu merge.
    5. Duc calculatorul meu la prieten si il pun exact in aceeasi pozitie in locul calculatorului lui. Nu merge.
    6. Duc calculatorul lui la mine. Merge perfect.
    7. Reinstalez tot ce se putea, windows, drivere etc... Nu merge.
    8. Ultima varianta scimb placa de baza, si merge perfect.
    9. In final am mai cumparat un calculator cu placa de baza ECS KT333 si merge si in ziua de azi.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    luni pun osciloscopul pe switch
    diseqc a fost standardizat de eutelsat si am gasit documentatia la ei
    se pare ca semnalul de 22 khz nemodulat din secventa este raspunzator

    ciao

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    fain de tine ca ai osciloscop

    potzi pune voltmetrul pe ieshiri sa vezi detzi da tensiune.asha e cel mai usor

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    391
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mese
    n-am osciloscop dar i-mi aduce un coleg de servici luni .
    voltmetru am . pe optiunea A (lnb1 si lnb2) merge perfect (sub 1 secunda comutarea ) si am tensiuni corespunzatoare .
    problema e cind comut pe lnb3 , ramine comutat pe lnb1 sau 2 .
    din cite am inteles din doc. eutelsat 22khz nemodulat opt. A si modulat B.
    vreau sa vad cum arata semnalul pe osc.

    ciao

  9. #9
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    hmm
    deci e o problema de la calculator.ori softul ori placa

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Merge la cineva #rdi chat???
    By nakovn in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 27th July 2006, 07:32
  2. Merge via 2.5 la cineva???
    By NEO75 in forum RDI - Satelit
    Replies: 7
    Last Post: 24th December 2005, 08:59
  3. Mai merge Poolsat-ul la cineva ???
    By BOO*BI in forum RDI - Satelit
    Replies: 16
    Last Post: 10th July 2005, 15:13
  4. TCM de pe Astra 19E mai merge la cineva?
    By zozosat in forum RDI - Satelit
    Replies: 5
    Last Post: 7th July 2005, 13:07
  5. MULTICANAL 30W-merge la cineva?
    By zozosat in forum SD Receivers
    Replies: 5
    Last Post: 12th June 2005, 18:19

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top