Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default Hispa'TvCabo freg 11.577 v 27500 !!!

    Salut:

    m-ai merge Discovery Turbo+MTV-le''Base,Hits pe Hispa , ca la mine pe Strong6355ci(patch)ca de astazi{11.02.06} mie nu mai i-mi merg.S a schimbat oare ceva

    Daca poate cineva sa-mi confirme

    v a Multumesc_Bobi.Cj
    __________________________________________________ ________
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355CI\ant.offset 4...

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    153
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, Merge 100%

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    S-au dus in nagra 2,iar la mine merg pe Dreambox.
    Antena 1,8m/Montura polara/Lnb Invacom quad 0,3db/Actuator 12"/Pozitioner diseq Moteck/DB 7020s/DigiTv

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu stiu care sa fie problema l a mine ! dar nu i-mi merge .
    A m verificat si tabela de key,si cu aceste cheii au mers pina astazi.Si semnal-ul l-am verificat, este Ok calitate 70\74.


    4801\4901
    00_E6CFDE8811B41D68
    01_FBE9D14B9B0D492A
    0A_9752473D2A84D17F
    0B_FF18442119A15C00

    oare ce nu este bine?

    Multumesc Bobi.Cj
    __________________________________________________ ______
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355CI\ant.offset 4...

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,536
    Posts Thanks / Likes

    Default tv cabo

    Nu sint bune cheile...

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @paulino:

    daca le cunosti spune-mi te rog,care sunt cele bune?

    mersii Bobi.Cj
    __________________________________________________ ______
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355CI\ant.offset 4...

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,536
    Posts Thanks / Likes

    Default chei

    Vezi aici...0F 69 12 43 4C 3F DF C8 58 1B 9E D4 5F F1 71 53...

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mersi pentru keye @paulino ,a m incercat in 8biti si 16biti dar nu deschide nimic.

    bobi.Cj
    __________________________________________________ __________
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355CI\ant.offset 4...

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Corabia
    Posts
    1,536
    Posts Thanks / Likes

    Default chei

    Spune ce scule ai..eu am Dragon cam si aste chei le arata...

  10. #10
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @paulino:

    Pe Strong6355+(patch D+),dar m a dau batut,nu pot sa-l deschid nicicum,azi aproape toata ziua a m tot incercat dar degeaba.

    V a multumesc tuturor ptr bunavointa_ Bobi.Cj
    __________________________________________________ _____
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355CI\ant.offset 4...

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca si baga din nou patch in receptor cu cheile noi.
    Antena 1,8m/Montura polara/Lnb Invacom quad 0,3db/Actuator 12"/Pozitioner diseq Moteck/DB 7020s/DigiTv

  12. #12
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A m incercat si aceasta varianta printre altele(ce a m stiut eu sa fac),patch si apoi tabela de chey modificata ,dar rezultatu-ul ''0.

    Bobi.Cj
    __________________________________________________ ____
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355CI\ant.offset 4...

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi un alt patch mai nou sau pur si simplu altul tot cu ultimile key. Daca tot nu merge trebuie sa mai ai rabdare poate apare un patch nou sau key noi care sa le inteleaga patch-ul tau.
    Antena 1,8m/Montura polara/Lnb Invacom quad 0,3db/Actuator 12"/Pozitioner diseq Moteck/DB 7020s/DigiTv

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Romania
    Posts
    597
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din cite stiu eu in patchul pt.srt 6xxx inca nu s-a implementat si Nagra 2 pt. Tv Cabo...asteptam poate o sa apara ceva in curind...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Eutelsat W3A 7.00E 11406 V 27500 3/4
    By manitu_00 in forum Sport
    Replies: 0
    Last Post: 29th October 2006, 03:49
  2. 11993/h/27500 Astra?
    By benix in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 17th May 2006, 02:37
  3. TP6 DIGI 12643V/27500 3/4
    By AirBoy in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 11
    Last Post: 21st April 2006, 17:27
  4. 12608/H/27500
    By johnny-m in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 40
    Last Post: 7th July 2005, 18:18
  5. help about the feq of tps 10911/27500
    By farhatullahgandapur in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 9th June 2005, 21:09

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top