Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: HELP 5400 Z

  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Other Not Shown
    Posts
    510
    Posts Thanks / Likes

    Default HELP 5400 Z

    are TOH 2.0 si nu comunica cu portul o solutie?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Italy
    Posts
    106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    IncearcÓ cu alt PC.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Italy
    Posts
    106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Avind in vedere cÓ eu am avut o problemÓ cidatÓ cu un Humax5400 (aveam nivel semnal dar nu aveam calitate) ,problemÓ datoratÓ sursei de alimentare,n-ar fi rÓu dacÓ ai controlao si pe asta. DacÓ ai posibilitatea schimb-o cu una a unui aparat care stii sigur cÓ functioneazÓ (asa am fÓcut eu).

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Other Not Shown
    Posts
    510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Alt PC tot nu comunica cu alt humax totul e OK cu asta cred ca e blocat portul cum se poate debloca?

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum sa fie blocat? Din moment ce are ToH2.2 pe el, a fost dezvirginat la vremea lui. Poate are probleme cu loaderul, ia vezi, cand il pornesti apare H2.08? (sau 2.07, e acelasi lucru).
    Nu poti sa-i schimbi softul sau nu merge nici macar sa-i bagi o lista de canale?

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Austria
    Posts
    291
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chiar ieri am patit si eu acelasi lucru.Am stiut ca receptorul este Humax 5400z Plus si am probat cu Toh ptr. Plus si nu comunica cu portul.Apoi am probat cu ToH ptr. Humax 5400Z (fara plus) si totul functioneaza.
    S-ar putea ca al tau sa fie Plus si atunci nu ia alt Toh decit ptr. Plus.(sau invers)
    Succes

    HUMAX 5400Z,Dragon CAM,Rotor,Hirschmann 0,85,Astra,Eutelsat,Hotbird,Sirius,Thor,Amos,Infin ity USB,

  7. #7
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    5,154
    Posts Thanks / Likes

    Default H5400

    @eugenc
    Da un PM cu nr de tel si rezolvam.Salut.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Humax 5400 Without cam
    By kabir2005 in forum RDI - English
    Replies: 12
    Last Post: 11th May 2006, 09:16
  2. Starbox ITS-5400
    By wizard327 in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 2nd October 2005, 09:47
  3. 5400 HELP PLZZ???
    By ajeshhail in forum RDI - English
    Replies: 5
    Last Post: 22nd August 2005, 12:38
  4. tps pe 5400
    By caras2uk in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 23rd May 2005, 15:54

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top