Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 37
  1. #1
    Administrator Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Las Vegas
    Posts
    8,509
    Posts Thanks / Likes

    Default DVB subtitling la DIGI TV

    Incepand de azi DVB subtitling ,tehnologie de ultima generatie , este disponibila pe aceste canale TV : AXN , Cinemax, Reality, Discovery si Animal Planet.

    Din pacate cei ce nu si-au facut update de soft nu vor mai putea avea acces la subtitrare.

    Receptoarele care nu permit update (HSS 1120 NA) si primele modele de HS 1160 sunt rugate sa faca o mica vizita la cea mai apopiata casierie RCS.

    Alte noutati de la Digi TV in curand pe acest forum.


    Fanta
    RDI Team
    Dupa ce am confiscat domeniul liga1.ro a venit randul ligii a doua : http://www.lpf2.ro


    http://www.liga1.ro/ cel mai tare site din lume dedicat fotbalului autohton.
    Vizitati-l si o sa primiti de la mine !

  2. #2
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se pare ca cinemax nu face parte din lista sau continua testele.
    noroc,nirolf

  3. #3
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nirolf
    se pare ca cinemax nu face parte din lista sau continua testele.
    noroc,nirolf
    cinemax are subtitrare atat in romana cat si in ungureste cel putin asa am vazut eu aseara. si am vazut ca e si in lista lu fanta

    @fanta

    te rog sa intervi pe langa tehnic digi sau pe laga cei care scriu soft ca sa modifice subtitrarea din teletext de care se pare ca va avea parte travel pentru ca are niste fonturi mici si urate poate se paote face ceva sa se schimbe. Sau poate desi nu cred ca se poate sa o faca ei din teletext in dvb subtitles ca sa arate mai bine.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Ireland
    Posts
    58
    Posts Thanks / Likes

    Default

    din experienta proprie, softul de la o gramada de receptoare are probleme cu subtitrarile dvb. E foarte probabil ca softul sa fie si mai instabil dupa aceasta activare.

    Eu recomand teste teste si iar teste ...

  5. #5
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: DVB subtitling la DIGI TV

    Quote Originally Posted by Fanta
    Incepand de azi DVB subtitling ,tehnologie de ultima generatie , este disponibila pe aceste canale TV : AXN , Cinemax, Reality, Discovery si Animal Planet.

    Din pacate cei ce nu si-au facut update de soft nu vor mai putea avea acces la subtitrare.

    Receptoarele care nu permit update (HSS 1120 NA) si primele modele de HS 1160 sunt rugate sa faca o mica vizita la cea mai apopiata casierie RCS.

    Alte noutati de la Digi TV in curand pe acest forum.


    Fanta
    RDI Team

    Directore dupa cum iti spuneam pe receptorul meu functioneaza si fara update,testat de mine aseara pe programul Reality

    Toata stima
    Piciul
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  6. #6
    adriancon
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Cred ca Digi info toti abonatii sau invitati sa faca upgrade
    de software la o noua versiune care rezolva problemele
    aparute.

  7. #7
    adriancon
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Pe canalul Digi Info toti abonatii sunt invitati sa faca upgrade
    de software la o noua versiune care rezolva problemele
    aparute.

  8. #8
    Junior Member Master
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    84
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stati sa inteleg shi eu ... travel merge sau nu (la mine arata nota 10 shi am extra complet)

    Daca nu merge atunci de unde stii tu stailus ca subtitrarea e mica ... sau nu ar trebui sa intreb

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Miercurea Ciuc
    Posts
    166
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din Astral 19.2 11778.00 V - DVB - 27500 3/4 -
    Antena 1,3 cm dipol si 90 cm 2x offset de la RCS x3 , LNB Strong, Vector, Digi TV de la RCS x3 , Sky Star 2 rev 2.6, pozitioner strong cu motor digipower HH Diseq 1.2 ; Dreambox 7020, Optibox , Echosmart 790 , Echosmart 791, Nokia Dbox 1

  10. #10
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cinemax are subtitrare atat in romana cat si in ungureste cel putin asa am vazut eu aseara. si am vazut ca e si in lista lu fanta
    omu,tu vorbeai la timpul trecut:ASEARA,in timp ce eu vorbeam la timpul prezent,adica cu ochii in conserva
    in acest moment functioneaza noroc,nirolf

  11. #11
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by robex
    Stati sa inteleg shi eu ... travel merge sau nu (la mine arata nota 10 shi am extra complet)

    Daca nu merge atunci de unde stii tu stailus ca subtitrarea e mica ... sau nu ar trebui sa intreb
    poti intreba si iti spun si cum poti vedea. Deci te pui pe travel, iti da nota 10 dai pe butonul OPT pui subtitrarea in romana e prima adica 1 din 3 apoi apesi pe exit pana iti dispare nota 10 de pe ecran. dupa asta iri dispare si osd care iti zice ca esti pe travel si ai un ecran negru. Daca in momentul acela este o emisiune care e subtitrata in limba romana pe ecran o sa iti apara subtitrarea chiar daca nu vezi program si o sa vezi ce fonturi mici si urate are . De altfel subtitrarea sin teletext e aceiasi pe orice alt canal care dispune de aceasta subtitrare de ex. travel de ep astra, rai 1 de pe HB (dar astia au numai niste stiri subtitrare prin teletext) si o sa vezi ca la fel iti arata subtitrarea cu fonturi mici si urate
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  12. #12
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema se pune si alfel :

    Cum rezolva Digi aceasta problema la receptoarele care nu pot face update direct de pe satelit,tinand cont ca poate unele receptoare se afla la mare distanta de cel mai apropiat cetru Digi

    Mai mult ca sigur ca la aceasta problema nici nu au vrut sa se gandeasca

    Cred ca este timpul sa mai renuntam la cateva abonamente sau mai bine sa facem altele

    Toata stima
    Piciul
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bai frate, io m-am saturat sa tot imi trimita tata receptorul de la Faurei , sa plec mai devreme de la serviciu ca sa apuc deschis la Digi, ca sa imi faca un update la soft! Daca ma suna tata si imi spune ca nu mai vede subtitlul la Animal Planet, data viitoare cind mai pun mina pe conserva aia bag 2 fire in priza si apoi le bag prin gaurile de aerisire! Fac ceva pe ea de conserva daca trebuie sa o aduc 200 km pt. un simplu update de soft! Dupa aia ma duc la Gigi sa imi dea unul nou.
    SHALOM

  14. #14
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91°N 25.36°E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by isr2002
    Bai frate, io m-am saturat sa tot imi trimita tata receptorul de la Faurei , sa plec mai devreme de la serviciu ca sa apuc deschis la Digi, ca sa imi faca un update la soft! Daca ma suna tata si imi spune ca nu mai vede subtitlul la Animal Planet, data viitoare cind mai pun mina pe conserva aia bag 2 fire in priza si apoi le bag prin gaurile de aerisire! Fac ceva pe ea de conserva daca trebuie sa o aduc 200 km pt. un simplu update de soft! Dupa aia ma duc la Gigi sa imi dea unul nou.
    Poi daca ai fost odata, inseamna ca ti-au schimbat sursa si tata nu are de facut altceva decat sa dea OK cand apare mesajul de update.
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75°E <> 30°W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asta ma astept si eu. Dar am citit pe aici cineva tot cu sursa schimbata la care nu merge. Nu sint foarte sigur, am citit in graba, mai caut acum.
    SHALOM

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top