Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8

Thread: loop si pip

  1. #1
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default loop si pip

    doua conserve legate in loop,una via scart(1160) cealalta via chinch(1120)
    urmeaza apoi ss2(1).ce anume trebuie facut pentru a functiona pip?
    merci,nirolf

  2. #2
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pip unde?
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  3. #3
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    tv cu lcd.merci,nirolf

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Unde vrei tu sa vezi pip? Pe televizorul la care sunt legate conservele sau pe monitorul computerului cu SS2? Pe monitor nu poti sa vezi Digi cu SS2, asta e clar (doar daca in computer ai TV tuner si intri cu semnal de la conserve). Sau daca televizorul are facilitatea pip, dar atunci nu folosesti SS2. Fii mai clar.

  5. #5
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pip pe tv sony lcd.
    merci,nirolf

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai daca televizorul respectiv are facilitatea de pip, nici o problema. Daca nu poate pip pe intrarile AV ci numai pe RF, atunci leaga conservele la TV prin cablul RF, o conserva de ex. in ch. 36, cealalta in ch. 38.

  7. #7
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu as prefera via av care se pot seta :av1-4,pc,hdmi.la av se poate seta:video,dvd,cable,game,cam,sat.
    merci,nirolf

  8. #8
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nirolf
    eu as prefera via av care se pot seta :av1-4,pc,hdmi.la av se poate seta:video,dvd,cable,game,cam,sat.
    merci,nirolf
    man ai manual la tvu ala de instalare si utilizare? daca da atunci cred ca ar fi bine sa il rasfoiesti un pic nu de alta dar nu mai intzelege nimeni ce vrei de fapt sau asta e scopu acestui post
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. LOOP aiurea ???
    By gigelsat in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 17th October 2006, 07:09
  2. lnb loop through
    By coolestteacherever in forum RDI - English
    Replies: 4
    Last Post: 19th September 2005, 00:40
  3. loop dth gigi tv
    By multysat in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 9th June 2005, 14:22
  4. O intrebare despre Loop
    By MrMxyzptlk in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 42
    Last Post: 10th March 2005, 18:03
  5. Loop
    By Kroky in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 4
    Last Post: 2nd March 2005, 08:21

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top