Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    111
    Posts Thanks / Likes

    Default Dream500 si MAXul

    Am un abo valabil dar la care de vreo 2 saptamini nu mai m-am uitat iar acum nu mai vrea cu nici un emu ,mentionez ca folosesc aceiasi img ca si mai inainte . De ce ?sau ceva idei !

    O seara buna !

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    los Angeles LA
    Posts
    406
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca ai camd 3838 da restart si merge
    strong 6xxx , progdvb , dreambox dm 500 s , lazer fta plus, kaon , ss2 , echolite 790 etc.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am facut sute de restarturi am sunat si la MAX zic ca ar trebui probabil reactivata oare face asta camd3 ?

    O seara buna !

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    los Angeles LA
    Posts
    406
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu face , eu am patit la fel si am schimbat imaginea cu gemini 260 max var si a revenit
    strong 6xxx , progdvb , dreambox dm 500 s , lazer fta plus, kaon , ss2 , echolite 790 etc.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O sa incerc miine ca azi nu mi-a luat tot cheful sa-i trag un flash nou

    O seara buna !

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Fa asa ...

    Fa asa ... instaleaza-ti un Newcamd Complete ! si alege varianta Newcamd+Spider ! pune-l pe un canal din pachet si in 3-5 minute va porni ! dupa asta poti reveni la camd3 daca pe acela il doresti !

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O sa incerc si asta !

    Multumesc !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Dream500 cu 2 antene
    By isr2002 in forum DREAMBOX
    Replies: 16
    Last Post: 24th February 2007, 10:36
  2. Replies: 3
    Last Post: 15th September 2006, 22:13
  3. Gemini 2.90 MaxVar @ Dream500
    By Unuseroarecare in forum DREAMBOX
    Replies: 18
    Last Post: 18th May 2006, 21:29
  4. acu 7o2o cu maxul
    By RADUSOVA in forum DREAMBOX
    Replies: 12
    Last Post: 6th March 2006, 18:31
  5. Dream500 si Win'98
    By isr2002 in forum DREAMBOX
    Replies: 2
    Last Post: 21st November 2005, 09:29

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top