Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 32
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutati-ma si pe mine

    Am luat o placa SKY STAR2 2.6c si am o antena satelit configuratia asta:
    oala de 1.2, LNC 0.6 si montura H-H DISEqC 1.2.
    Ma poate ajuta cineva sa-mi spuna ce trebuie sa fac,cum o mut pe alt satelit, acum este pe Hotbird 13.0 E si nu stiu cum sa fac sa se miste si pe ceilalti sateliti.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Location
    South & West, never East
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Trebuie in primul rand reglata antena pe curba polara, in functie de ce sateliti doresti sa prinzi, lucru care este dificil sa-l faci singur.
    Daca esti din Timisoara, sfatul meu ar fi sa vorbesti cu cei de la "Tehnic B", care te pot indruma spre ce ai de facut.
    Bafta!
    Sa auzim numai de bine!
    2 x 1,2m/offset+offset 0,85 si de 0,6m; ProLink/USB+SS2+SS2/USB; Strong 4400 cu Via+Irdeto1.06; Humax F1 FTA; 2 x Hyundai Digitv.
    TOTUL se plateste !

  3. #3
    exterminator Mentor
    Join Date
    May 2003
    Location
    Timisoara
    Posts
    647
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Ajutati-ma si pe mine

    Quote Originally Posted by clivs
    Am luat o placa SKY STAR2 2.6c si am o antena satelit configuratia asta:
    oala de 1.2, LNC 0.6 si montura H-H DISEqC 1.2.
    Ma poate ajuta cineva sa-mi spuna ce trebuie sa fac,cum o mut pe alt satelit, acum este pe Hotbird 13.0 E si nu stiu cum sa fac sa se miste si pe ceilalti sateliti.
    antena este reglata mearga corect pe curba sau e pur si simplu pusa sus pe motor?
    ce program folosesti pt. vizionare?
    ce drivere folosesti?
    ce pc config./OS ai?

    ciao
    whitesnake.com

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutati-ma si pe mine

    Da antena este montata corect am semnal,am avut reciever.Eu sunt la inceput cu ssr2 si nu prea stiu multe doar ce am citit aici,am ProgDVB si imi merge doar hotbird 13.0E am incercat si Alt-DVB dar imi da o eroare ceva de dll. nu siu sa-ti spun acum ce scrie si nu vedeam canalele cu el.
    KT400soltek,2100XP,256MRAMM,ABIT FX5200-128M.
    Multumesc pentru intentie si sper sa nu supar pe cineva.

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut clivs poate te ajut eu. Da-mi PM si mai vorbim. Anyway, mai bine ramineai la receiver, placa SS2 e un gunoi.

  6. #6
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutati-ma si pe mine

    Apropo de informatie pot sa am semnal si la ssr2 si la receiver? avind in vedere ca receiverul meu nu are si iesire al semnalului.

    Ciao

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Ajutati-ma si pe mine

    Quote Originally Posted by clivs
    Apropo de informatie pot sa am semnal si la ssr2 si la receiver? avind in vedere ca receiverul meu nu are si iesire al semnalului.

    Ciao
    nu. Cumpara un LNB Twin si tragi un cablu direct de la LNB la SS2 si celalalt cablu de la HH la receiver, asa o sa invirti antena cu receiverul si o sa poti folosi ambele echipmante simultan.

  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    8
    Posts Thanks / Likes

    Default Ajutati-ma si pe mine

    Multumesc pentru informatie.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Oradea
    Posts
    327
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by onyx
    Anyway, mai bine ramineai la receiver, placa SS2 e un gunoi.
    Hai mai chiar nu poti sa te opresti cu aprecierile tale!?
    Nimeni nu e curios e parerea ta despre SS2!
    Cauti motive de cearta?


    EU TE ROG ABTINE-TE!Si daca te deranjaza sectiunea placi DVB NU MAI INTRA !SIMPLU!

    EU CRED CA AI CREAT DESTULA TENSIUNE!

    RESPECTA-NE ALEGEREA SI NU MAI FA APRECIERI LA GENERAL DESPRE USERII CU PLACI DVB!



    Dream dream dream dream HD

  10. #10
    exterminator Mentor
    Join Date
    May 2003
    Location
    Timisoara
    Posts
    647
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @clivs - daca prinzi hb nu-nseamna ca antena e montata corect. Cum a zis si Don'Fanel motorul tre sa duca antena pe o anumita curba. Ai verificat daca aceasta curba este corecta?

    pentru ss2 pluginurile de diseqc1.2 sunt diferite fata de cele pt. ss1. - vezi pe multidec.
    citeste cum tre instalat altdvb - pachetul de baza si apoi toate update-urile. Drivere modificate de mibi.


    @marekk - lasa te rog topicul asta ca sa-l ajutam pe clivs si cearta-te la offtopic


    ciao
    whitesnake.com

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default @marekk

    @marekk mo praleo ce vrei sa zici ca nu e un gunoi.Eu chiar daca am ss2 tot gunoi o consider.Scriene si noua niste facilitati in plus,sau ai dezvoltat tu vreun soft si noi nu stim.

  12. #12
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pt toti userii care nu suporta SkyStar2 :

    Vindeti`o . Aruncati`o . Cumparati`va receivere de aur . Dreambox 9000 , Dbox5 , Nokia 15000 , orice vreti voi .

    Lasati`ne pe noi cu ea , si daca nu va place intrati la celalalte sectiuni ale forumului .


    Punct

  13. #13
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: @marekk

    Quote Originally Posted by gogi
    @marekk mo praleo ce vrei sa zici ca nu e un gunoi.Eu chiar daca am ss2 tot gunoi o consider.Scriene si noua niste facilitati in plus,sau ai dezvoltat tu vreun soft si noi nu stim.
    va scriu eu facilitati:

    - viteza mica si tuner ultranasol. Pe acelasi sistem de receptie comparativ cu un HUMAX nici macar nu deschide programe care pe HUMY intra bine merci la limita (dar fara sa rupa imaginea). Asta ca sa nu mai pomenesc ca se caleaza greu pe unele frecvente. Ca sa zic asa...daca nu vrei sa inregistrezi pe HDD nici nu se mai merita cumparata pt ca la diferenta de bani care ar trebui sa-i dai pt o antena mai mare si un LNB mai bun ca sa mearga OK poti cumpara un KAON care merge excelent si decodeaza tot atitea chestii. De comoditatea in folosinta ce sa mai zic (fara telecomnda, softuri naspa, etc) , in plus trebuie sa ai tot timpul PC pornit care face zgomot si consuma curent. Personal am detinut asa ceva dar nu am fost incintat de loc asa ca am maritat-o urgent. Asa ca per total parerea mea despre aceasta minunata componenta HW e

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    tg mures
    Posts
    382
    Posts Thanks / Likes

    Default GaboiU

    in legatura cu reglatul antenei din pacate nu ma pricep ,dar iti recomand sa apelezi la oameni care se pricep la asa ceva ,pe bani ,si s - ai " tragi de limba " , sa incerci sa le " furi meseria " ,eventual cu bani mai multi ,dar trebe sa stii sa vorbesti si sa te intelegi cu oamenii ,sa nu creada ca le vei face concurenta pe viitor ,sa te descurci elegant ; sper sa intelegi ce iti recomand ...... ; si asta dupa ce te documentezi teoretic la parametrii si trickurile de reglare ale unei antene parabolice .

    iti spun toate astea pentru ca din pacate eu nu am aplicat aceasta tactica si imi pare rau pentru ca nu am habar sa ma bag la reglat antene .

    in ce priveste placa ss2 ,daca nu vrei sa " tragi " streamul mpeg - 2 direct pe Hdd sau sa faci download ,domnul onyx cam are dreptate ,nu prea se justifica ,eventual va fi o noua jucarie in calc care te va tine mai mult in fata pc - ului ,dar ocupindu - ti resurse destul de serioase ,mai ales procesor ,deci vei putea uita de jocuri ,aplicatii " serioase ",in timp ce folosesti tunerul ss2 - ului la dvb.

    mult succes !

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    183
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru reglajul antenei vezi ca aparut zilele astea revista Info Satelit nr.4 unde la pagina 52 gasesti un articol in acest sens.
    Bafta!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. va rog sa ma ajutati si pe mine
    By junior21 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 3
    Last Post: 6th December 2006, 16:39
  2. Vai de Mine!!! Help-me!
    By cbogdan77 in forum SD Receivers
    Replies: 3
    Last Post: 10th May 2006, 21:05
  3. EPG - de la mine sau de la ei? :-)
    By rcd in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 27
    Last Post: 1st March 2006, 17:49
  4. AJUTATI-MA SI PE MINE
    By Ami in forum Shop
    Replies: 2
    Last Post: 6th October 2005, 15:00

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top