Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default ss2 2.6c.... merita??????

    Am cumparat o placa ss2 2.6c si cand am bagat-o in calculator am observat ca timpul de boot a crescut simtitor (pe vechiul calc la 500MHz ajungea si la 15minute iar cateodata statea si mai mult dar nu mai aveam eu rabdare si dadeam restart) pe cel pe care il am acum doar s-a dublat. Iar dupa ce porneste calc. cu placa in el nu mai pot sa ma conectez la internet prin dial-up, modemul merge dar scoate sunete ciudate in timpul initializarii conexiunii dupa care ori se intrerupe conexiunea ori se conecteaza cateva minute si se intrerupe.
    De asemenea am observat ca sunetul in winamp este distorsionat cu toate ca sunetul in altdvb este corect. Toate simptomele dispar atunci cand o dezactivez din Device Manager.

    Calculatorul meu este:Athlon2200; Epox8rda3+; sunet incorporat c-media; HDD wd raptor sata 10000rpm; modem intel 536ep; video geforce 2mx.
    Am testat-o cu driverele 4.2.10 si 4.2.11
    Astept reactii si din partea altor posesori de ss2 2.6c

  2. #2
    Moderator Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    679
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine se initializeaza instantaneu shi merge perfect cu orice program.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca sa dai disabled la DVB cind te dai pe net

    cit despre bootare-se pare ca ai ceva conflict (IRQ sau hardware)

    ichsehwaswasdunichtsiehst

  4. #4
    cel mai frumos Mentor
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    831
    Posts Thanks / Likes

    Default

    schimba slotu si vei vedea ca merge

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu disabled merge dupa cum am scris si prima data
    Toate simptomele dispar atunci cand o dezactivez din Device Manager.
    Am schimbat slotul si degeaba, am schimbat si calculatorul si degeaba

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poate vrea sa ma ajute cineva care are un calculator pe care merge o astfel de placa, ca cine stie poate e ea defecta si vreau sa stiu sigur inainte sa o duc la garantie. hai ca fac cinste

    PS: eu sunt din bucuresti

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Other Not Shown
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sal

    e posibil sa ai jumper-ul setat?


    BaFTA!

  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default re

    pune un IP la placa de satelit

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    OK, am reinstalat windowsul si pare ca merge si sunetu in winamp si modemu din pacate timpul de pornire este tot acelasi, nu cred ca am ce sa-i fac, oricum ma bucur ca merge modemul si winamp.

    Multumesc oricum pentru idei.

    PS. Daca are cineva cea mai mica problema cu ss2 i-l rog sa posteze sa stim cu toti

  10. #10
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default ss2 2.6c- merita

    pune driverul 4.2.8 .Cu 4.2.10 si 4.2.11 am avut si eu figuri

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Oradea
    Posts
    327
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ecinema---sper ca nu ai win 98 .....caci daca ai nu te astepta sa intre in windows mai repede.....
    -am mai patit asa ceva cand mai punem un HDD in plus pe calculator..daca ai 2ua incearca sa-l lasi numai pe cel cu windows (plus era si cablul de date de la HDD una din probleme)

    RESTEKPA

    Dream dream dream dream HD

  12. #12
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @mareKK
    Eu am win xp si timpul de bootare este cu mult mai mic decat inainte cand aveam win me.
    In win me era foarte dificil sa pornesc comp cu placa activat, ori se bloca la boot ori statea si 15 minute
    In win xp doar s-a dublat dar este acceptabi deoarece este acelasi timp mereu si nu depaseste 1 minut (conteaza si hdd-ul)

    @dangothic
    O sa incerc,
    Multumesc

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Sat Finder...se merita?
    By Aburel in forum RDI - Satelit
    Replies: 28
    Last Post: 25th September 2007, 09:38
  2. Se mai merita OPOS 105 ??
    By superarcan in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 21st April 2006, 09:59
  3. Merita un T-Rex...?
    By Radulescu in forum RDI - Satelit
    Replies: 5
    Last Post: 10th March 2006, 21:05
  4. Ajutor!!! Mai merita SS2?
    By Glorfindel in forum Placi DVB
    Replies: 14
    Last Post: 9th February 2006, 10:51
  5. Cerebro ?! Merita sau nu ?
    By cabal in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 17th November 2005, 04:10

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top