Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme download de pe eol

    Incerc sa downloadez de pe eol dar nu reusesc, am facut urmatoarele:
    antena pozitionata pe Eutelsat W3 7 E C12
    am setat transponderul pe 11449 V in server4pc si am obtinut semnal de 74% cu ss2 2.6c si driver 4.2.11
    am sters toate pid-urile inafara de 1041,785,786
    am pornit fdsmod.exe si am selectat ip (169.254.252.6 am dat start si.... nimic
    am incercat si cu FDSReceiver.exe; FazztClientForEON.exe; fdsd.exe si degeaba nu primesc nimic.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Hiden village
    Posts
    213
    Posts Thanks / Likes

    Default

    best solution shut down the PC !

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Other Not Shown
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut!


    totul este in regula....pana la ip....ceva de genul?....192.168.238.23
    incerca si s-ar putea sa-ti mearga...


    BaFTA!

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi sa nu fi pornit ProgDVB-ul inainte de FDSReceiver pentru ca blocheaza transferul. In caz ca a fost pornit trebuie sa dai restart la PC, dupa care o sa-ti mearga. O alta problema este adresa aceasta este 192.168.238.238. Astfel pentru a scrie adresa buna trebuie sa intri in control panel la Network Connections dai un click dreapta+ properties pe Local Area Connection iar la Internet Protocol (TCP/IP) setezi 192.168.238.238. iar subnet mask 255.255.255.000.
    Dupa ce ai trecut toti acesti pasi o sa porneasca sigur!
    Poti testa asta privind in Setup4Pc la Statistics unde o sa ai transfer pe 4 canale.

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Inca ceva pentru Goguuu. Imi place ca dai o gramada de sfaturi utile pentru juniori. Nu prea inteleg care-i problema ta cu cei ce nu au abonamente la eon!? Faci parte cumva din conducrea Eon-ului? Sau esti doar unul din aia caruia daca-i moare capra trebuie sa-i moara si vecinului? Daca tu ai abonament trebuie sa aiba toti? Chiar asa ciuda iti este ca altii pot lua fara abonament ce iei tu cu abonament? Am mai intalnit din astia ca tine acu vreun an, toti ziceau ca eon-ul nu merge fara abonament iar daca era sa ma iau dupa ei nu reuseam nici azi sa cobor ceva de pe eon.
    Chiar nu va-nteleg deloc. Iar parerea mea este impartasita de o gramada de utilizatori eon. Asa ca mai bine lasa-ne decat sa ne sfatuiesti cu chestii d-astea "shut down". mai bine "shut up" tu!...si... fa pasi...

  6. #6
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ ovidiumarius : pun pariu ca tu tot ce mulgi de pe EON , arzi pe cd si vinzi . (tipic romanesc)
    Asa am eu impresia asta , bine ar fi sa fie gresita.

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius
    Inca ceva pentru Goguuu. Imi place ca dai o gramada de sfaturi utile pentru juniori. Nu prea inteleg care-i problema ta cu cei ce nu au abonamente la eon!? Faci parte cumva din conducrea Eon-ului? Sau esti doar unul din aia caruia daca-i moare capra trebuie sa-i moara si vecinului? Daca tu ai abonament trebuie sa aiba toti? Chiar asa ciuda iti este ca altii pot lua fara abonament ce iei tu cu abonament? Am mai intalnit din astia ca tine acu vreun an, toti ziceau ca eon-ul nu merge fara abonament iar daca era sa ma iau dupa ei nu reuseam nici azi sa cobor ceva de pe eon.
    Chiar nu va-nteleg deloc. Iar parerea mea este impartasita de o gramada de utilizatori eon. Asa ca mai bine lasa-ne decat sa ne sfatuiesti cu chestii d-astea "shut down". mai bine "shut up" tu!...si... fa pasi...
    milogi din cauza voastra va disparea eonul

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Hiden village
    Posts
    213
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ovidiumarius-le tata mukles si ia cit mai poti. pina una alta bucurate de munca altora.
    Informatiile cu privire la set-up-uri si alte faq`uri sunt explicate pe larg in forum. Orice newbie nu trebuie decit sa dea un search si va gasii informatiile de care are nevoie. Dar e stiut ca orice newbie e prea comod, prefera sa se chinuie sau sa ceara ajutor.

    best solution shut down the PC !
    it`s a joke , daca nu ai prins-o e de rau baiatule. N-am sa ma cert cu tine ca nu meriti.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Location
    Oradea
    Posts
    327
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovidiumarius
    Iar parerea mea este impartasita de o gramada de utilizatori eon.

    DOAR NU TE CREZI UNUL DINTRE EI

    MAI BINE TACI!

    VREU SA VAD CE BUN DE GURA AI SA FII CAND VEI AVEA SEMNAL 0% PE EON!

    Dream dream dream dream HD

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Impresia-i mai mult decat gresita! Am luat sute de cd dar nu am vandut nici unul!
    Crezi sau nu crezi e problema ta.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ciar crede careva ca discutii de genu "e bine sa spargem sau nu" au vreun rost ?

    Nu duc niciunde decit la cearta

    fiecare cum poate- parerea mea

    ichsehwaswasdunichtsiehst

  12. #12
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi sa nu fi pornit ProgDVB-ul inainte de FDSReceiver pentru ca blocheaza transferul. In caz ca a fost pornit trebuie sa dai restart la PC, dupa care o sa-ti mearga. O alta problema este adresa aceasta este 192.168.238.238. Astfel pentru a scrie adresa buna trebuie sa intri in control panel la Network Connections dai un click dreapta+ properties pe Local Area Connection iar la Internet Protocol (TCP/IP) setezi 192.168.238.238. iar subnet mask 255.255.255.000.
    Dupa ce ai trecut toti acesti pasi o sa porneasca sigur!
    Poti testa asta privind in Setup4Pc la Statistics unde o sa ai transfer pe 4 canale.
    Multumesc a fost de folos aseara, acum nu stiu ce are ca iar nu merge de parca ar fi schimbat ip-ul.

  13. #13
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acum ca am vazut ce e si cu eol pot sa-mi spun si eu parerea mai ales despre viitorul eol-ui si care este fff sumbru.
    Pai ce face eol este o magarie la patrat a lui napster cum sa reziste in felul asta... cu cat este mai popular (utilizatori inregistrati si nu numai) cu atat este mai aproape de sfarsit.
    Pe de alta parte eu ca 'newbie' stiu ca transmisiile digitale prin satelit pot fi si codate asa ca daca pe eol iar fi durut undeva de noi ar fi codat transmisia sau ar fi facut ceva in sensul asta pentru ca posibilitati sunt cu carul daca nu ma credeti dati un pm si o sa va explice un 'newbie' cum se face.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Hiden village
    Posts
    213
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mister newbie mai bine taci si veziti de descarcat.
    ah si inca ceva da un search si vei vedea motivele pentru care nu mai sunt cryptate datele.
    Sa nu crezi tu ca ce e acum, a fost eon.
    Acu e doar o petrecere la care sunt invitati si nonpayerii sau oricine dispune de o placa dvb. Petrecerea e destul de lunga, va mai tine pina pe la sfirsitul lui ianuarie.
    so ... don`t warry be happy

  15. #15
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am aflat de ce nu mergea, cel putin asta cred, este din cauza ca am mutat-o pe mai multe sloturi de pci si a ramas ip-ul placii setat pe un slot vechi si cred ca era in conflict cu asta pe care e pusa acum de aia imi baga automat un alt ip iar cand setez pe cel bun imi spunea ca este in conflict cu o placa inactiva. Dupa ce am reinstalat win. a mers din prima fara sa fie nevoie sa setez eu ip-ul la protocol.

    @gogu00000
    Eu zic sa fi un pic mai respectuos ca nu sti cu cine vorbesti mai obraznicule. Tu ai impresia ca daca ai peste 100 de posturi este forumul tau si iti permiti sa faci orice! Daca vrei cu tot dinadinsul sa te certi dute pe offtopic si fati acolo scor mare la posturi ca sa-i poti face pe toti newbie si lasane pe noi in pace ca esti obositor.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Download cu SS2
    By Mcc in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 27th May 2006, 21:37
  2. Download de pe rdi...
    By midaniel in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 27th April 2006, 05:22
  3. Probleme cu download?
    By Criss33m in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 25th March 2006, 21:40
  4. Download Probleme SkyNet
    By marius1111 in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 21st March 2006, 14:21

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top