Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    West of Romania
    Posts
    380
    Posts Thanks / Likes

    Default Se poate decoda Cryptoworks cu o placa DVB?

    Se poate decoda Cryptoworks cu o placa DVB? Sau macar s-a putut vreodata ?
    SkyStar1, SkyStar2 USB Plus, Humax Digi II+, Kaon (FocusSat) & Dolce, antenă mobila 1,4m, 63E-30W + antene fixe Dolce & Focus/Digi

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default teoretic

    Teoretic sar putea cu un card mosc sau original folosind un programator in loc de cam,practic nu am auzit pe nimeni.

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se poate
    mosc,cwserver
    spor

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    207
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu ce fel de cititor/programator se poate utiliza cartela mosc in acest caz? Merge Infinity sau Phoenix/Smartmaose USB ? Multumesc.
    DreamBox DM 7000S/4, SS2, Kathy UFS 910, 1.2m Al, H-H, INVACOM 0.3 dB.

  5. #5
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu folosesc VxMulti pe portul serial!

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu stiu sa aiba optiune cw-ul pe usb
    merge shi cu un phoenix simplu pe serial

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default serial

    numai pe serial.

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    iasi
    Posts
    78
    Posts Thanks / Likes

    Default Se poate decoda Criptoworks?

    Spuneti-mi va rog si mie mai pe intelesul incepatorilor de ce am nevoie pt dec. criptoworks?

  9. #9
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de o cartela originala sau una mai veche moscuita
    sau un penta vr3

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Se poate ceva decoda pe Hispasat?
    By jakab in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 9th December 2005, 18:33
  2. Ce se poate decoda si ce nu cu SS2?
    By alx in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 21st January 2005, 15:54
  3. Se pot decoda programe Seca2 cu placa dvb ?
    By scary in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 25th December 2004, 15:46
  4. Replies: 1
    Last Post: 2nd April 2004, 23:56

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top