Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
 1. #1
  Moderator Expert
  Join Date
  Sep 2002
  Location
  Bucuresti
  Posts
  6,985
  Posts Thanks / Likes

  Default "Ecranopolis: TV Sfarc"

  EVZ de azi: http://www.evz.ro/mass-media/?news_i...8d29fdea2aaaa9

  Radu Paraschivescu, cronicar TV
  Luni, 06 Februarie 2006


  In afara meciurilor si emisiunilor pe teme sportive, unde domina piata fara emotii, TV Sport incearca in ultima vreme sa rontaie si cate ceva din felia canalelor erotice. Calcul de rentabilizare sau aliniere la obiceiurile altor posturi? Pura oferta epidermica sau invidie pe ispravile nocturne din weekend de pe Prima TV sau National TV? Inca nu stim. Ceea ce stim e ca, pe la miezul noptii, fotbalul se retrage la vestiar si face loc unor fete goale pusca si sanatoase tun, ce colonizeaza ecranul si se dedau unor acrobatii care pe langa calendarele „Playboy” sunt fotografii de la un conclav al ursulinelor. Timp de cinci minute in timpul saptamanii si cate o ora in weekend, zeci de exemplare fara secrete anatomice se straduiesc sa arate ca, degradat gospodareste, sexul e doar un debuseu pentru hormoni. Un tic glandular de care nu vrei (iar de la un moment incolo nu mai poti) sa te desparti.
  Pentru cine s-a saturat de chelfanelile insangerate din K1, pentru cine nu mai vrea falci rupte, rotule dislocate sau arcade deschise, TV Sport se revanseaza acum prin recursul la baletul sexual. Diverse perechi de fete „private vestimentar”, ca sa ma exprim corect politic, se incolacesc una in jurul alteia, se mozolesc pofticios, simuleaza diverse pozitii de atingere a extazului si nu lasa centimetru de tegument neexplorat. Pentru ca legatura cu sportul sa nu se piarda, ele isi fac de lucru ba pe marginea unei piscine, ba langa un fileu de ping-pong, ba cu niste mingi de volei. Din decor nu poate lipsi, fireste, bazinul gonflabil unde se produc marile inclestari in ciocolata, miere sau noroi. Si unde naclaiala din cap pana-n picioare sugereaza orgia deplina.
  Sambata noaptea, dupa un Real - Espanol disproportionat si comic si un Deportivo - Valencia aspru si indarjit, TV Sport a difuzat o ora de mangaieri fierbinti, saruturi intime si scarpinari pubiene. Cu silicon sau fara, colagenate sau nu, mandretile nocturne si-au etalat oferta ca pe taraba si au trecut la actiune. Cum nu sunt nici ipocrit, nici pudibond, n-am sa spun ca am simtit un dezgust teribil sau o tristete ravasitoare. Nici vorba. Singurul sentiment a fost unul de nedumerire. Harjoana sexuala de pe ecran se potrivea ca nuca-n perete cu meciurile vazute pana atunci. De ce-o fi nevoie de fantezii carnale pe un post sportiv? - m-am intrebat. Doar din cauza clocotului senzorial al lui Silviu Prigoana? M-as mira. Si-atunci?
  SHALOM

 2. #2
  Senior Member Expert
  Join Date
  Jan 2006
  Location
  Europa
  Posts
  1,480
  Posts Thanks / Likes

  Default nu sunt singurii

  Aceleasi clipuri erau date vara trecuta pe DSF. Nu a inventat Prigoana ceva nou.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

 1. Iara cu " sorcova " adica cu " Cine Stie ? &
  By nikos in forum SD Receivers
  Replies: 19
  Last Post: 11th October 2006, 10:33
 2. "lost","prison break",bollywood music ch
  By cokeman in forum RDI - English
  Replies: 2
  Last Post: 6th July 2006, 16:56
 3. Canale HD la "radio", "data" in ALT-DVB
  By Medox in forum Placi DVB
  Replies: 7
  Last Post: 13th May 2006, 08:07
 4. Auvisio 3,5" HDD "Media Box" inkl 250GB Festp
  By valentino in forum DVD - DIVX - HIFI
  Replies: 0
  Last Post: 14th February 2006, 15:09

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top