Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Bacau
    Posts
    281
    Posts Thanks / Likes

    Default Pornire emu prin telnet

    am observat o chestie interesanta daca pornesti un emu prin telnet se misca mai repede decat daca e pornit din telecomanda.
    Poate e noaptea de vina dar asa am observat eu

  2. #2
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Pornire emu prin telnet

    Quote Originally Posted by Necunoscatorul
    am observat o chestie interesanta daca pornesti un emu prin telnet se misca mai repede decat daca e pornit din telecomanda.
    Poate e noaptea de vina dar asa am observat eu
    Sau berea frate
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    4,271
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Pornire emu prin telnet

    Quote Originally Posted by Necunoscatorul
    am observat o chestie interesanta daca pornesti un emu prin telnet se misca mai repede decat daca e pornit din telecomanda.
    Poate e noaptea de vina dar asa am observat eu
    pai banuiesc ca prin telnet il pornesti scriind direct numele executabilului pentru emu respectiv ... iar atunci cind faci cu telecomanda, se apeleaza un script ... iar in script, in functie de imaginea folosita, mai pot fi si alte lucruri decit doar pornirea emu dar daca si prin telnet il pornesti tot prin script, atunci e probabil valabila explicatia lui @piciul

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    405
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si eu am o problema cu gbox.Daca pun dm in stand-by sau il restartez, cand il pornesc, gbox nu mai citeste nici cardul nici pe sharing nu merge sa fac lumina.Chestia e ca se conecteaza la server.Daca il pornesc din telnet totul e ok.
    Acelasi script il am si pe un alt dm si acolo nu apare problema asta.Gbox porneste fara nici o problema. Ce nu e in regula?

    1.4 Al, Invacom 0.3, DM500, SS2, 42E - 30W

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Bacau
    Posts
    281
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai faza cu berea pica ca nu am mai pus alcool in gura de vreo saptamana so deci si ca atare il pornesc fara script
    ii scriu direct numele

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    4,271
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Necunoscatorul
    Pai faza cu berea pica ca nu am mai pus alcool in gura de vreo saptamana so deci si ca atare il pornesc fara script
    ii scriu direct numele
    atunci arunca o privire mai atenta la continutul scriptului... in unele imagini mai noi au inceput sa bage de exemplu in scriptul de emu apelarea scriptului care descarca cheile aes din internet ... daca e asa, sigur dureaza citeva secunde pina le descarca ...

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Somewhere!
    Posts
    379
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am si eu o problema cu gboxul
    cind il pornesc din telnet imi da:

    Error in bind indINP socket
    Error in bind INP socket
    Error inp sock port .....

    ce naiba o fi
    am verificat portul si e deschis in ambele sensuri.
    are careva o sugestie....

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    los Angeles LA
    Posts
    406
    Posts Thanks / Likes

    Default

    problema mea este ca la mine gboxul porneste numai cu telnet daca opresc telnetul nu mai merge nimic cu gbox , se poate porni cu telecomanda ? sau am inteles gresit
    strong 6xxx , progdvb , dreambox dm 500 s , lazer fta plus, kaon , ss2 , echolite 790 etc.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. telnet si dm500
    By julius6 in forum DREAMBOX
    Replies: 2
    Last Post: 21st November 2005, 23:58
  2. pornire camd3 la dreambox 7020s
    By valipopovici in forum DREAMBOX
    Replies: 3
    Last Post: 19th November 2005, 19:08
  3. Replies: 18
    Last Post: 8th October 2005, 00:35

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top