Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15

Thread: Reciver DigiTv

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Germany
    Posts
    159
    Posts Thanks / Likes

    Default Reciver DigiTv

    Salut,

    am si eu o intrebare. E normal ca reciver-ul DigiTv sa fie tot timpul cald? La mine ca e pornit sau oprit,e tot timpul cald. Si de fiecare data cind il pornesc apare o stire de innoire a software-ului- Dau ok si...nu se intimpla nimic.

    multumesc

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai mare noroc ca dai ok si nu se intimpla nimic.Ai grija ca e plin forumul de cei ce au dat ok si si-au bagat tot felul de dracusori in receptor.Ce noroc pe tine

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Voi nu vedeti ca nimeni din cei autorizati nu raspunde? Din ciclul eu intreb, eu aud (eventual tot eu imi raspund, dar prost). Noi centram, noi dam cu capul, noi luam golul! Cei de la Digi nu au nimic de-a face cu softul, asa l-au primit de la coreeni si sunt la mana lor. Daca era softul in mana romanilor, sigur ar fi facut ceva pana acum, sau ar fi raspuns cat de cat. Asa e cu un partid unic, sau cand concurenta nu exista sau e slaba de tot. Daca va convine, luati, daca nu, la baie, ca si asa e lunga coada! (o voce de la coada cozii: "dati mai putine, sa ajunga si in fund la noi")

  4. #4
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gelu_dh
    Ai mare noroc ca dai ok si nu se intimpla nimic.
    Sa vezi ce noroc o sa aiba cand o sa bage subtitrare optionala

  5. #5
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu cred ca actualmente oamenii de la tehnic se concentreaza pe masuri antihack ca nu cumva sa ramina fara obiectul muncii.

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nirolf are mare dreptate decit sa fie hackuit mai bine baga alte receptoare si tot asa inainte,mare frica pe capul lor !1

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Germany
    Posts
    159
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fratilor...nu am inteles nimic din ceea ce spuneti. Mai concret daca se poate!

  8. #8
    RESPECT Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    Pribeag
    Posts
    1,034
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Levi :
    Fratilor...nu am inteles nimic din ceea ce spuneti. Mai concret daca se poate!
    Au vrut sa zica "Las-o ba ca merge asea...." !
    Datorita pretului günstieg cu care ai cumparat receptorul , nici performantele lui nu sunt deosebite ; lasa-l sa mearga asa si atunci cand va crapa -il duci la cea mai apropiata loacatie RDI si ti-l va schimba - daca va mai fi in garantie. Up-date-ul la sofware nu functioneaza la toate seriile de receptoare , ar fi o varianta cu un condesator de capacitate mare legat in paralel cu sursa , dar decat sa-l crapi si sa pierzi garantia mai bine ... "Las-o ba ca merge asea ..." !

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    aschaffenburg /alba iulia
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Reciver DigiTv

    Quote Originally Posted by Levi
    Salut,

    am si eu o intrebare. E normal ca reciver-ul DigiTv sa fie tot timpul cald? La mine ca e pornit sau oprit,e tot timpul cald. Si de fiecare data cind il pornesc apare o stire de innoire a software-ului- Dau ok si...nu se intimpla nimic.

    multumesc
    La mine merge de azi dimineata si ie rece.Asa ca ceva nu ie in regula. incearca sa il stingi din spate cind nu te mai uiti la el iar cit despre software eu il am pe cel din 19.12.2005 dar nu am deloc probleme si nici nu mi-a mai aparut nimic pe ecran de cind l-am instalat.

  10. #10
    IEU Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Bistritza,fost oras linistit , actual ufff... Romanica
    Posts
    453
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ulenpas
    @Levi :
    -il duci la cea mai apropiata loacatie RDI si ti-l va schimba - daca va mai fi in garantie. "Las-o ba ca merge asea ..." !



  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    608
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @clasil
    La mine merge de azi dimineata si ie rece.Asa ca ceva nu ie in regula.
    Pai la cit de fierbinte esti tu, de doua zile,e si normal ca, conserva sa ti se para un cub de gheata.

  12. #12
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am renuntat sa ma mai bat cu morile de vint.An 2 saptamani cred ca a-mi ajunge cartela de max,am facut deja comanda pt cam via si o sa-mi folosesc HUMAX-ul.Nu vreau sa mai fac polemica,e inutil,e ca si cum te ai pisa contra vintului



  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    aschaffenburg /alba iulia
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cico
    @clasil
    La mine merge de azi dimineata si ie rece.Asa ca ceva nu ie in regula.
    Pai la cit de fierbinte esti tu, de doua zile,e si normal ca, conserva sa ti se para un cub de gheata.
    HAI SA VORBIM CA SA NU TACEM

  14. #14
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    HAI SA VORBIM CA SA NU TACEM
    e inutil,e ca si cum te ai pisa contra vintului

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Levi

    Receptorul tau este mai vechi si are un alt model de sursa. Din aceasta cauza nu poti sa incarci softul.

    In concluzie, trebuie sa te duci cu receptorul la cea mai apropiata casierie RCS&RDS ca sa-ti schimbe sursa si sa-ti incarce noul soft.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 30th November 2006, 21:57
  2. reciver
    By Antonyo in forum RDI - English
    Replies: 6
    Last Post: 29th June 2006, 09:23
  3. some reciver
    By biss in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 27th June 2006, 04:13
  4. HELP: BEST RECIVER
    By catlow2001 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 22nd June 2006, 18:50
  5. cu alt reciver
    By danw01 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 0
    Last Post: 10th January 2005, 11:29

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top