Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5

Thread: ajutor db500

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    91
    Posts Thanks / Likes

    Default ajutor db500

    Mi-am dat peste cap dreamul.Am incercat cu flashwizard sa scimb imaginea dar la un moment dat,cand incarca,programul s-a blocat.Am dat reset la calculator si dreamul s-a blocat.L-am scos din priza(putty nu mai facea legatura)se aprinde becul verde de la stand by dar ramane blocat,nu mai merge deloc,nu ia nici o comanda.Evident nu mai am neici legatura cu calc.Dracu m-a pus.Aveti vreo idee cum o rezolv?

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Reinstaleaza img. cu DreamUP si o sa mearga.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Bacau
    Posts
    281
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Baga un cablu serial si Dream up si totul o sa fie ok

  4. #4
    somnambul Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Orion's Belt
    Posts
    986
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aveai cumva Gemini MaxVar cand ai incercat sa schimbi imaginea cu FlashWizzard? Daca da, era de asteptat sa se blocheze, din cauya sistemului diferit de fisiere. Pune o img normala pe serial, dupa care poti face update cu FlashWizzard linistit.
    Numai bine!

    Jucarii pentru copii:
    DM500s, DM7025s, DM800HD, Strong SRT4400, Conserva Boom, HH Strong 2100, Offset 1.2 AL (Strong), Sharp 0.5 db, TH50PV70. Abo Boom + Focus (pre-pay).

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    91
    Posts Thanks / Likes

    Default

    corect,am rezolavt-o cu null modem;da,de la flashwizzard cu acel gemini.
    Am instalat img.2.60,dar nu am reusit sa descarc si newcamd 5.28.Pe net nu mai este.Asa ca am pierdut sky it,iar var.6.6 merge foarte greu.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. vreau sa scot DB500 pe net
    By seaman in forum DREAMBOX
    Replies: 4
    Last Post: 23rd May 2006, 13:27
  2. Posturi net radio pe DB500.
    By Vasilis in forum DREAMBOX
    Replies: 13
    Last Post: 3rd March 2006, 03:27
  3. cumpar DB500-S sau DB7000-S
    By georgegsm in forum Shop
    Replies: 8
    Last Post: 10th January 2006, 00:17
  4. DB500 si radiouri pe net
    By isr2002 in forum DREAMBOX
    Replies: 2
    Last Post: 27th October 2005, 14:04
  5. DB500-PC-net ---ce cabluri?
    By isr2002 in forum DREAMBOX
    Replies: 4
    Last Post: 21st September 2005, 11:17

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top