Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default Transponderele sunt alandala pe conserva

    Ieri a venit un prieten la mine cu conserva-n brate ca nu mai are semnal. Ma uit in lista si vad la toate canalele frecvente in jurul lui 11.830 H (exceptie faceau numai cele de pe 12.527H). Nu ar fi nimic grav, cu un factory set s-a rezolvat, dar respectivul receptioneaza si Astra, Hot Bird si Sirius (il intereseaza si CNN, SkyNews, Euronews, italienii, etc.) si este a 7-a oara in decurs de un an cand ii fac un reset. Neplacut este ca ceilalti sateliti trebuie reprogramati din nou. Dar ieri, pe masura ce programam (manual) canale pe Astra, imi dispareau altele. Orice alta incercare de a le programa din nou a dat gres. Alte canale incercam sa le misc sau sa le sterg si apareau din nou pe pozitia initiala... numai ciudatenii. Scula (1160) are softul din august 2005, am incercat sa-l updatez, a scris la un moment dat ca a gasit 1.16 si este disponibil 1.19 (nu mai stiu exact versiunea, dar cam asa ceva), am dat OK sa-l updatez si dupa multe figuri pe ecranul TV s-a restartat, dar tot cu versiunea veche.
    Deci omul a plecat acasa cu cele 72 canale pe Digi si inca 31 pe Astra si HotBird (mai mult nu voia sa bage). Am injurat amandoi si ne-am stins amarul cu Jack Daniels (asta aveam la indemana). Dupa un timp nu ni s-a mai parut situatia asa albastra, mai da-l dracu de CNN ce, pe Realitatea TV tuseste? Iar mai tarziu chiar ni se pareau dragute nevestele. Pana la urma omul a plecat foarte multumit de conserva, cu taxiul (masina a lasat-o la mine) iar eu m-am trezit azi dimineata cu dureri de cap (de la conserva, va recomand prospaturi!). Solutii? Da, stiu, sa-l ia in brate si la cea mai apropiata casierie, cam la 1.000 Km.

  2. #2
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asa este cind pui conserva la treaba un pic mai mult gafaie,nu poate mult ca un copil care-i mereu in clasa intai,dar acum nu mai este ca la inceput cind ce ti se dadea,o luam de bun avem atatea DTH SI PUTEM FACE O ALEGERE dupa gusturile fiecaruia din noi !

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In ceea ce priveste stersul canalelor sa incerce urmatoarele: intii sa mute respectivele canale la finalul listei de programe si abia apoi sa le stearga. Asa merge la mine , altfel mi le incurca...
    SHALOM

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asta am facut mereu pana acum, daca voiam sa sterg un canal il mutam mai intai la sfarsit si apoi in stergeam, altfel apar "gauri" in lista, o performanta reusita de nici un alt receiver cunoscut de mine... Totusi asta nu ar fi o problema, grav e ca nu vrea sa gaseasca pe Astra Eurosport, Euronews, CNN, Sky News (de fapt le-a gasit pe toate, mai putin Eurosport, dar pe masura ce cautam alte canale, au tot disparut si ori de cate ori am rescanat frecventele respective, nu a mai vrut deloc sa le gaseasca). In schimb, alte canale de pe transponderul lui Sky News, TV Maroc si TRT, nu vor cu nici un chip sa fie sterse si apar mereu. Asta este, se pare ca nimeni nu citeste bug-urile si rau se face. Eu, daca as vrea sa vand un produs, m-ar interesa in primul rand opinia omului de rand (de fapt nu suntem gaini in domeniu si avem ceva experienta, iar sugestiile noastre sunt cat da cat pertinente) si macar i-as datora un raspuns: "da, lucram la asta, aveti rabdare", sau "treaba asta ne depaseste", sau "duceti-va la dracu', si asa avem prea multi abonati"!

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca si ca atunci cind cauti programele respective sa modifici frecventa cu 1-2-3 unitati... N-am incercat dar poate... ma gindesc ca conserva (cacofonie voita ) sterge anumite vrecvente. Ba da, am incercat , pe Antena 1 , mi se pare, cind era pe 10E.
    SHALOM

  6. #6
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    4,271
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @kroky
    asta a fost prima problema pe care am semnalat-o acum aproape un an, cind am pornit prima data conserva ... deci nu iti fa iluzii ca se va corecta ceva, dimpotriva cu fiecare vesriune de soft mai apar ceva bug-uri in plus. sper ca ageamiul care se ocupa de soft, sa isi gaseasca o slujba mai buna, si sa plece in sfirsit de la digi. nici unul din angajatii digi care posteaza aici pe forum nu a avut curajul sa spuna ca el se ocupa de soft, deci asta ar trebui sa-i puna pe toti pe ginduri . nu pot sa cred ca modificarile softului se fac in coreea (sau turcia )
    logica de asociere a unui program cu o frecventa este absolut alandala in softul conservei ... ca digi nu e in stare sa gaseasca un student sa la puna in 3 zile ordine in softul conservei, este regretabil, dar nu ma mira. eu nu am mai pornit conserva de vreo 3-4 luni, si nici nu am de gind sa o mai pornesc de acum inainte. in aprilie o sa trimit cartela inapoi, iar conserva o sa o pun pe ebay ca doar sint destui clienti multumiti de digi, care cauta o conserva in plus

  7. #7
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    apropo de trimisul cartelei inapoi.exista vreo motivatie acceptata in locul
    cartelei,alta decit 100$ ?
    noroc,nirolf

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. SS2 care nu scaneaza toate transponderele
    By cell1 in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 5th November 2006, 10:47
  2. Hyundai , o conserva care nu e chiar conserva
    By Cristi-C in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 16
    Last Post: 3rd July 2006, 06:58
  3. cred ca sunt un idiot,sunt sigur !!!
    By is77cos in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 9th April 2006, 18:51
  4. conserva digi!!!!!!!
    By danisat in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 14
    Last Post: 22nd October 2005, 10:42
  5. Conserva jegoasa
    By onyx in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 12
    Last Post: 5th April 2005, 08:01

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top