Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: Cablu DVI

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    155
    Posts Thanks / Likes

    Default Cablu DVI

    Deschid acest topic ,cu speranta ca poate stie cineva unde se poate gasi un cablu DVI cu care sa pot face legatura de la o placa video din PC pana la un TV LCD care este prevazut cu o asemenea intrare.
    Lungimea care ma intereseaza este de 10 m.

  2. #2
    Reclamant Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    11,499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In SUA, in Microcenter, 10 m e lungimea maxima pt. un astfel de cablu. Mi-am luat eu unul de vreo citeva luni. Dar altceva vreau sa spun: daca aici asta e lungimea maxima, ma indoiesc ca vei gasi in Romania altceva decit lungime minima (si medie ar fi mult). Trebuie sa-tzi comanzi pe Internet, n-ai alternativa.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    155
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In saptamana ce a trecut un prieten a facut o comanda pe siteul Telezimex si aveau in stoc 1 buc cablu de 10 m DVI-I ; a facut comanda ,si pentru acesta si pentru alte produse de la ei ,insa cand a sosit posta cu coletul ,cablul nu era . Acum pe siteul Telezimex ,la sectiunea de magazin virtula spune ca nu mai are in stoc ,dar ca poate fi disponibil in cca 3 saptatami. De aceea am postat aici , vazand ca Telezimex nu este serios. Am crezut ca poate mai exista si alte firme in Ro la care sa poti face comanda. Oricum , multumesc, si astept si alte sugestii.

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Romania
    Posts
    92
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca esti din Timisoara se gaseste la Viatcom se aduce doar pe comanda,costa in jur de 100 lei noi!
    Ciao!

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    155
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Firma se numeste VIATCOM sau VITACOM ?
    Daca se numeste VIATCOM .si au cumva un tel sau adresa de mail poate aflu si eu , daca este Vitacom , o sa iau legatura cu ei .
    Multumesc , astept precizarea

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Romania
    Posts
    92
    Posts Thanks / Likes

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 13th April 2006, 20:22
  2. Cablu rs 232
    By Fxprime in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 8th August 2005, 15:16
  3. Cablu,mufe F....
    By spoealar in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 22nd June 2005, 16:04
  4. Replies: 5
    Last Post: 10th June 2005, 22:41
  5. TELESPORT PE CABLU
    By Anonymous in forum Sport
    Replies: 0
    Last Post: 27th July 2004, 15:32

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top