Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    75
    Posts Thanks / Likes

    Default DBOX 2 cu motor HH

    Am citit si facut ce scrie Mehiyou in HowTo... dar nu reusesc sa setez boxul pentru motor HH. Primesc mesaje wait for motor to turn to 192... Naiba stie ca daca scanez vede semnal... Dar eu nu reusesc sa deschid nici macar FTA-uri
    Are cineva dbox pus pe HH sa ma sfatuiasca?
    Multumesc anticipat.


    Alt mesaj care ma incurca: Switch-Service could not be found!
    Offset 1.2 Al + HH Strong2100; SS2 ; DM 500S; Nokia Dbox2 2*I; Offset 0.9 DigiTV 2 x HSS-1160NA; clona 800HD, Yamaha TDM850.

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu stiu ce imagine folosesti pe dbox,... dar sfatul meu este daca ai cumva neutrino,...da-l jos si pune enigma si asa n-o sa mai ai probleme. O gramada de vreme m-am chinuit si eu cu neutrino,...asa ca pana la urma am ramas pe enigma.

  3. #3
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    75
    Posts Thanks / Likes

    Default

    folosesc un kalimbo... asta e bazat pe enigma, cred... nu stiu, ca il am de mai putin de 24 ore si ma doare creierul de cautari pe forumuri . am scos motorul de pe traseu si l-am lasat pe astra sa ma invat cu emulatoarele deocamdata... astept in continuare sfaturi si multumesc pentru raspunsuri.
    Offset 1.2 Al + HH Strong2100; SS2 ; DM 500S; Nokia Dbox2 2*I; Offset 0.9 DigiTV 2 x HSS-1160NA; clona 800HD, Yamaha TDM850.

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai acum sa inteleg ca esti pe astra,... si prinzi ceva? Adica ai reglat manual,...si daca da...ce indica gradatia de la motor?Intreb asta ca ar trebui sa fie aproximativ de 19 grade si la motor ca sa prinzi si ceilalti sateliti k-lumea. Sfatul meu este sa memorezi pozitiile satelitilor manual si atunci n-ai treaba....

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca vrei poti incerca sa iti setezi antena si dupa locatia ta, adica pozitie geografica.

  6. #6
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    75
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu m-am facut inteles foarte bine. Antena o aveam reglata dinainte, pentru ca am folosit-o pe PC cu placa DVB. Motorul are inregistrate pozitiile pentru 23 sateliti (42E-25V). Cind incerc sa asociez in dbox satelitii cu pozitiile memorate in motor o ia razna toata hardughia.... Am incercat si cu setarea de mai multi sateliti pe rotor diseqc 1.2 si pe mai multi sateliti configuratie non-standard, cum scrie Mehiyou in howto-ul de aici... Tot nu merge... Asa ca am pus inapoi pe PC antena, am regasit Astra (reusisem sa ii schimb pozitia memorata datorita setarilor din dbox), am scos mufele din motor si le-am legat direct cu un conector de mufe F... Asa m-am facut cu o instalatie fixa montata pe un motor HH .
    Ca sa nu ma lupt prea mult... Trebuie sa mearga legat direct boxul la HH, cum incerc eu, nu? Nu e musai sa bag un pozitioner intre ele?

    Va multumesc.
    Offset 1.2 Al + HH Strong2100; SS2 ; DM 500S; Nokia Dbox2 2*I; Offset 0.9 DigiTV 2 x HSS-1160NA; clona 800HD, Yamaha TDM850.

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    stadion Steaua
    Posts
    1,471
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bun,un lucru e clar,Boxul tau face conflict cu motorul,daca spui ca motorul a fost setat cu computerul.Aici mai pot intervenii si alte lucruri:
    Ar fi bine sa vezi antena cind dai comanda la box(te ajuta sa vezi daca chiar se duce sau nu)Atentie comenzile sunt invers adica dreapta e stinga si stinga e dreapta
    Foloseste o Imagine bazata pe enigma.Sunt multe cu meniu si in ro si te ajuta mult.
    In momentul cautarii satelitului,scoate functia go to x si mergi mai departe cu tasta albastra acolo cautind exact ceea ce vrei.
    Scoate boxu din priza,scoate-i cablu de la antena,re porneste-l fara cablu de antena bagat si asteapta sa vezi cu ce program porneste(de obicei,cind se restarteaza,porneste cu canalul cu care a fost oprit din telecomanda de la functiia de restartare.)Cu el fara cablu bagat,dute pe un canal pe care antena ta este reglata cu compul pentru a vedea daca functioneaza si atunci ,intra in meniu si memoreaza satelitul respectiv.
    Grija mare,multe img care sunt mai vechi de un an nu merg bine cu motorul.
    Nu dispera,si la mine o ia razna daca pe acelasi motor ,am memorat satelitii cu Humaxu.
    Nu are pozitionerul ce cauta intre motor si receptor,acesta merge f.bine si fara.

    Switch-Service could not be found!>>>>>>>poate sa insemne ca settingul din box e vechi si canalul respectiv nu mai exista sau a schimbat vrecventa.Se si blocheaza si ramine pentru un timp asa?

  8. #8
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    75
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Switch-Service could not be found -- Asta am rezolvat-o, cred. Era din cauza ca antena se misca spre alt satelit si eu credeam ca sunt tot pe astra... Asa ca butonam canalele de pe astra si boxul nu stia de ce...
    Am o imagine kalimbo scoasa anul acesta.
    Nu am inteles prea bine:
    1) Atentie comenzile sunt invers adica dreapta e stinga si stinga e dreapta
    daca ii dau 1 step west o ia spre east?
    2)Scoate boxu din priza,scoate-i cablu de la antena,re porneste-l fara cablu de antena bagat si asteapta sa vezi cu ce program porneste(de obicei,cind se restarteaza,porneste cu canalul cu care a fost oprit din telecomanda de la functiia de restartare.)Cu el fara cablu bagat,dute pe un canal pe care antena ta este reglata cu compul pentru a vedea daca functioneaza si atunci ,intra in meniu si memoreaza satelitul respectiv.
    cum sa vad daca functioneaza fara cabulu bagat?


    Cum e mai bine pina la urma, sa il setez non-standard user defined configuration sau mai multi sateliti pe rotor Diseqc1.2?
    [email protected] -- avind in vedere ce mi-ai spus, ar fi de preferat sa resetez motorul si sa o iau de la capat cu gasirea pozitiilor satelitare si memorarea acestora cu dboxul?

    Va multumesc.
    Offset 1.2 Al + HH Strong2100; SS2 ; DM 500S; Nokia Dbox2 2*I; Offset 0.9 DigiTV 2 x HSS-1160NA; clona 800HD, Yamaha TDM850.

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    stadion Steaua
    Posts
    1,471
    Posts Thanks / Likes

    Default

    OK,sa o luam babeste.
    Comenzile sunt invers,adica tu dai sa mearga dreapta el merge stinga.Poti sa vezi antena?
    Problema cu restartatul fara cablu pune antena de ex pe sirius pe realitatea cu compul)
    porneste boxul fara cablul de antena bagat si asteapta sa porneasca pe canalul cu care porneste el,daca nu e pe sirius(exemplu de satelit) din telecomanda,il pui pe realitatea(exemplu)si apoi legi cablu de antana la box.Acuma verifici daca settingul tau e bun sau nu.Adica daca canalele din ele functioneaza.
    Acuma sfatul meu este sa resetezi motorul daca are functiunea asta si sa cauti satelitii cu boxul,urmind ca in prealabil sa ii si memorezi.Foloseste functiia de mai multi sateliti pe rotor Diseqc1.2.Nu bifa functiia de go to x.Va functiona.In cel mai rau caz,o sa fac eu nu setting cu memorare de sateliti si copiez IMG de la mine din box si o pun undeva sa o iei.Dar asta implica sa las alte treburi si sa stau pe box.NU AM TIMP ,incearca tu singur si in cel mai rau caz te voi ajuta cindva la noapte ca acuma trebuie s aplec la o onomastica si daca nu ma imbat te ajut

  10. #10
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    75
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc mult [email protected] pentru sfaturi... Si eu am un program incarcat azi asa ca las pe miine setarea motorului. Sper sa ma descurc. In caz ca nu, o sa te rog saptamina viitoare, cind poti, sa imi trimiti o imagine sa vad setarile pentru motor.
    Offset 1.2 Al + HH Strong2100; SS2 ; DM 500S; Nokia Dbox2 2*I; Offset 0.9 DigiTV 2 x HSS-1160NA; clona 800HD, Yamaha TDM850.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. DBox 2 Nokia
    By eugenc in forum SD Receivers
    Replies: 16
    Last Post: 25th June 2008, 04:38
  2. Imagine DBOX 2I
    By siclyon in forum DREAMBOX
    Replies: 4
    Last Post: 16th September 2006, 20:06
  3. dbox-1
    By siZan in forum DREAMBOX
    Replies: 2
    Last Post: 2nd December 2005, 23:24
  4. DBOX 2 Sagem
    By ombre in forum DREAMBOX
    Replies: 5
    Last Post: 11th October 2005, 22:43
  5. Vand DBox
    By TheLost in forum Shop
    Replies: 5
    Last Post: 19th August 2005, 21:51

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top