Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 32

Thread: GBOX pe dm 500s

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    los Angeles LA
    Posts
    406
    Posts Thanks / Likes

    Default GBOX pe dm 500s

    salutare
    am pus programul cu pricina , toate la locul lor , instalate cu targz
    si ceea ce primesc este ca nu recunoaste cartela , cu mentiunea card 0
    am dat 755 si tot tacamul si tot asa card 0, am schimbat cu alte variante si la fel . daca folosesc cardul fara gbox , deci normal vad totul , s-a mai intamplat cuiva ?
    strong 6xxx , progdvb , dreambox dm 500 s , lazer fta plus, kaon , ss2 , echolite 790 etc.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    236
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu ne-ai zis ce imagine folosesti,sa te putem ajuta!

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Bacau
    Posts
    281
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vezi daca ai linia asta in gbox_cfg
    V: { F0 35 }

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    los Angeles LA
    Posts
    406
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Necunoscatorul
    vezi daca ai linia asta in gbox_cfg
    V: { F0 35 }
    folosesc imaginea gemini 260 max var, nu am linia V: { F0 35 },
    strong 6xxx , progdvb , dreambox dm 500 s , lazer fta plus, kaon , ss2 , echolite 790 etc.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Bacau
    Posts
    281
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by marcobelo
    Quote Originally Posted by Necunoscatorul
    vezi daca ai linia asta in gbox_cfg
    V: { F0 35 }
    folosesc imaginea gemini 260 max var, nu am imaginea V: { F0 35 }, in schimb acum nu recunoaste nici un fel de card chiar daca am scos gbox
    ciudata treaba

    eu ti-am zis sa vezi daca in gbox_cfg iti apare linia V:{ F0 35 }

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    los Angeles LA
    Posts
    406
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am priceput. in cfg am linia urmaroare : gbox_cfg
    V: { F0 30 }
    strong 6xxx , progdvb , dreambox dm 500 s , lazer fta plus, kaon , ss2 , echolite 790 etc.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Bacau
    Posts
    281
    Posts Thanks / Likes

    Default

    schimba 30 cu 35 si vezi poate merge

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    los Angeles LA
    Posts
    406
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am schimbat chiar de cand ai intrebat prima data dar nimic raspunsul este card 0
    strong 6xxx , progdvb , dreambox dm 500 s , lazer fta plus, kaon , ss2 , echolite 790 etc.

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    52
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tot legat de subiectul gbox pe dm500:
    Stie cineva vre-un script care se executa intotdeauna cand porneste dreambox-ul? (ceva care se termina cu .sh)
    Vreau sa bag acolo comanda care lanseaza gbox-ul (gbox&) si o comanda de mount eventual.
    In Gemini 2.40 (variantele mai noi imi ramaneau agatate la scanare sateliti) nu-mi apare gbox-ul la Common Interface daca-l copiez in /var/bin

  10. #10
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fa un fisier in care pune asta :

    #!/bin/sh

    CAMNAME="Gbox"
    USERNAME=""
    ZAPTIME=5
    CAMID=1

    case $1 in
    start)
    /var/bin/gbox &
    sleep 1
    ;;
    stop)
    killall
    ;;
    *)
    $0 stop
    exit 1
    ;;
    esac

    exit 0



    Salveaza-l cu numele gbox_cam.sh

    Pune-l in /var/scripts si da-i atribut 755

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    los Angeles LA
    Posts
    406
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multam prietene
    pana aici e bine e recunoscut alaturi de celelalte camuri.dar se incapataneaza sa vada ceva cu gbox-ul , iar la gbox centre arata card 0 cu toate sutele de experiente ce am facut
    strong 6xxx , progdvb , dreambox dm 500 s , lazer fta plus, kaon , ss2 , echolite 790 etc.

  12. #12
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    755 la gbox_cam.sh (/var/script) si gbox(/var/bin)

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    los Angeles LA
    Posts
    406
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am pus 755 peste tot unde trebuia si tot ecran negru , cred ca fac noapte alba si tot ii vin de hac
    strong 6xxx , progdvb , dreambox dm 500 s , lazer fta plus, kaon , ss2 , echolite 790 etc.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Bacau
    Posts
    281
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai incercat sa pornesti gboxul prin telnet?

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    los Angeles LA
    Posts
    406
    Posts Thanks / Likes

    Default

    apare cam asa cu telnetul
    gbox 2,22/[email protected] strage imputdata in gbox_cfg, OSD,pos 2354 OSD (dbox2) IP=0.0.0.0. USE MUST THE REAL IP !
    strong 6xxx , progdvb , dreambox dm 500 s , lazer fta plus, kaon , ss2 , echolite 790 etc.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. big gbox server/ serveur gbox géant
    By sachakouk985 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 14th October 2006, 12:05
  2. big gbox server/ serveur gbox géant
    By sachakouk985 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 14th October 2006, 11:54
  3. Gbox 2.20 & gbox control center 1.4.5
    By marius_virtosu in forum DREAMBOX
    Replies: 15
    Last Post: 10th January 2006, 19:56
  4. Replies: 0
    Last Post: 1st January 1970, 03:00
  5. Replies: 0
    Last Post: 1st January 1970, 03:00

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top