Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Nepriceput in multe Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    SIBIU
    Posts
    4,538
    Posts Thanks / Likes

    Default se poate schimba flash-ul la nextwave 2200C

    Unde si cum se poate schimba flash-ul la nextwave 2200? Adica daca am un flash de 1 M se poate pune unul de 2 M sau nu?
    multumesc anticipat.
    45*49 N , 24* 8 E offset 180 cm Pozitioner Strong , Actuator 21' Strong

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Baia-Mare MM
    Posts
    121
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu se poate mai bine fa-l cu fun si ai mr ce poate vedea tot
    Noroc la toata lumea

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    126
    Posts Thanks / Likes

    Default next

    Ce tot se poate vedea?ce-i free?Au trecut vremurile cand mergea tot.Acu ce merge c-un Strong patch-uit merge si pe Mr.La un momentdat cu Concordul mergea Multi si cu Next-ul nu- l vedeam.Si eu sunt interesat de-un patch pt Next.
    tot eu...la bine si la greu....

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Italy/Cluj
    Posts
    440
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: next

    Quote Originally Posted by vexxato
    Ce tot se poate vedea?ce-i free?Au trecut vremurile cand mergea tot.Acu ce merge c-un Strong patch-uit merge si pe Mr.La un momentdat cu Concordul mergea Multi si cu Next-ul nu- l vedeam.Si eu sunt interesat de-un patch pt Next.
    Frate trebuie sa intelegi ca este un program cu care citesti ce fel de flash ai si ca nu-l poti schimba di 1 in 2 mb asa ca lasa-te pagubas ca-l strici si pacat de apatat,daca tot vrei da-mi un pm cu mailul tau si-ti trimit tot ce ai nevoie

    Suces
    Ilusion.Clarke-Tech 2100/2500/3100/5100,Ilusion,Vantage,AbIpBox,Unixbox,Doulabs importator ,cas3 ,etc....

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Romania Linga Rio
    Posts
    143
    Posts Thanks / Likes

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. se poate schimba limba la canale?
    By kutie in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 28th June 2006, 20:34
  2. Cum se poate schimba desktopul la radio ?
    By award in forum DREAMBOX
    Replies: 2
    Last Post: 26th June 2006, 02:08
  3. vreau patch pt. nextwave 2200C 1M flash
    By horatyu in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 2nd February 2006, 16:47
  4. Se poate schimba o cartela digi de la un receptor la altul?
    By redpiper in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 6
    Last Post: 22nd January 2006, 20:10
  5. cum se poate rescre flash un STR1455 NON EVO ??????
    By Gary_Star in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 15th October 2005, 16:36

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top