Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Timisoara
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default Soft nou la Focus

    Se pare ca a aparut o noua versiune de soft pentru receptoarele Focus. Nu am vazut si nici testat dar au inceput sa ma sune clientii. Daca a testat careva sa ne spuna si noua care ar fi noutatile.
    TM-Ant. Kovosat 1.4M, LNB MTI 0.8dB, Echostar AD-3600-IP VIACCESS, FreeCAM 2-20, Season Interface, Digisat Pro, Satlook Micro+, etc.

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Acasa la mine.
    Posts
    859
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Soft nou la Focus

    Quote Originally Posted by epy
    Se pare ca a aparut o noua versiune de soft pentru receptoarele Focus. Nu am vazut si nici testat dar au inceput sa ma sune clientii. Daca a testat careva sa ne spuna si noua care ar fi noutatile.
    Se reseteaza singur ca Digi updatat ?
    offset 1.2Fe ruginit pe alocuri. LNB Sharp 0.5 dB, 2XSS1 + VDR linux standalone( fara monitor etc) cu pozitioner SRT V50 / HSS 1160NA DigiTV / 2xDolce / DM500S

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Conform evenimentelor in desfsurare, ar trebui sa contina noua frecventa a lui TP3 sau mult asteptatele: MOVE, DELETE ...


    ovex

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,249
    Posts Thanks / Likes

    Default g

    Receptoarele ce nu au primit activarea nu mai "deschid" programele libere decat ptr cateva secunde ca mai apoi>scrambled.
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mda ... clar ... se pare ca sunt o gramada care nu si-au incarcat conturile si se uita bine mersi la OTV si DDTV ...


    Interesanta metoda de ai trimite la mine sa le dau carduri razuibile ...


    ovex

  6. #6
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am lipsit cateva zile si am gasit in seara asta noul soft deja instalat, nevasta-mea a stiut ce sa faca, deci nu a fost nimic complicat. N-am avut inca timp sa testez cateva buguri care ma deranjau pe mine (in special legate de USALS) dar o sa am ceva timp in weekend. Important e ca inca vad pachetele pentru care nu am platit, se pare ca inca nu au ajuns la contractul meu. La prima vedere nu vad mare lucru schimbat, jocurile nu ma intereseaza. Era sa uit, pe 16°E, transporterul 11130/12222 (Antena 1...4) e tot lipsa, cred ca ar fi putut deja sa-l bage in lista. Chip in taci.

    SatWien

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    au schimbat jocurile din meniu
    boy2good

  8. #8
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Alied States of America
    Posts
    788
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am auzit ca baga Cinemax 2 + alte canale.

  9. #9
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca au umblat la algoritmul USALS, rotitele de pe ecran dispar ceva mai repede decat la versiunea veche. Am marcat toti satelitii pe care-i mai am pe lista (doar 21 sau 22 din totalul de peste 50 cati erau initial) si am dat un scan pe FTA. Nu se mai blocheaza la trecerea de pe un satelit pe altul cum se mai intampla inainte. Interesant este altceva, softul vechi nu a fost sters complet, setarile pentru USALS (lat. si long.) le-am regasit integral. Ciudat, credeam ca update-ul se termina cu un reset total al receptorului, nu stiu cum a fost, s-a pornit update-ul cand eu nu eram acasa. Functia de MOVE si DELETE programe lipsesc in continuare. Cea de stergere mi-ar fi placut, cealalta poate fi pacalita cu Favorite unde le poti aseza cum vrei. A propos, ver. afisata de mine este S/W V03.00.08, LOADER V6.1.9. Sper ca actualizarea s-a facut pana la capat, confirma cineva ca asta-i ultima versiune?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Pt. a activa un card Focus pe ce sa las? TVR? Focus?
    By satcodx2002 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 3
    Last Post: 15th December 2006, 21:03
  2. Soft nou la Focus
    By dangothic2 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 7
    Last Post: 11th June 2006, 21:17
  3. soft nou la focus
    By dangothic2 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 13
    Last Post: 4th March 2006, 22:51
  4. FOCUS ???
    By marian13 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 10
    Last Post: 4th May 2005, 20:24
  5. Focus SAT
    By Pisti in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 16
    Last Post: 29th April 2005, 13:50

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top