Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    aschaffenburg /alba iulia
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default AJUTOR-HELP-HILFE!!!!!!!!

    Inprimul rind imi cer scuze daca poate sa mai discutat acest subiect pe forum. am doua reciveruri de la digi si trei televizoare. cablul de la antena de afara intra in unul din recivere(sufragerie) iar din acesta iasa un altul si intra in celalalt reciver(dormitor). in momentul de fata pot viziona prog digi in acelasi timp la doua tv pe programe diferite. ce trebuie sa fac pt a putea viziona si la cel de al treilea tv aceste programe va multumesc si sper sa fie cineva asa dragut si sa ma ajute si binenteles sa nu ma

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    4,271
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Inlocuieste LNB-ul pe care il ai cu un Quad-LNB, atunci poti lega pina la 4 receptoare independent unul de altul. Desigur trebuie sa tragi cabluri de la fiecare receptor la LNB... Ar fi fost mai bine daca prevedeai de la inceput aceasta posibilitate, in loc sa faci experimente legind receptoarele intre ele. In plus, daca vrei pe 3 televizoare. iti va trebui si o a treia conserva Digi.

  3. #3
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca vrei sa vezi independent,simultan pe cele trei tv-uri mai ai nevoie de un reveiver.
    daca al treilea tv il folosesti alternativ cu al doilea poti folosi av funküber-
    tragung.am montat in ultimele zile 4 seturi.la media markt marca thompson 49,95(pret in austria).montezi un emitator la al treilea tv,receptor la al doilea tv.ai o telecomanda universala la al 3-lea pe care
    o poti programa cu un cod format din 3 cifre pentru receiverul gigi si poti
    schimba programele dupa plac.verstanden?
    noroc,nirolf

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    4,271
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ai retea (ethernet) in toata casa, mai este si varianta de sharing a unei cartele. Din pacate solutia pentru Digi nu este publica, asa ca ar trebui sa te orientezi probabil spre un alt provider. Avantaj : ai nevoie de o singura cartela pentru toata casa, dezavantaj : iti trebuie receptoare capabile de sharing in fiecare camera (de ex. Dreambox 500), dar costurile ti se amortizeaza cu siguranta in citiva ani. Nemaivorbind ca daca ai vecini/prieteni draguti, poti sa-i lasi sa vada si ei programele prin cartela ta
    Dar ca se te uti independent in fiecare camera, indiferent daca ramii cu Digi sau nu, trebuie in orice caz sa schimbi LNB-ul si cablarea in casa.

    P.S. Incearca te rog pe viitor sa eviti sa mai pui astfel de titluri la topicuri, alege mai degraba spre titluri legate de subiectul dezbatut.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    aschaffenburg /alba iulia
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am o antena cu 4 LNB-uri (astra,hotbirt,sirius si intelsat). de la primele trei LNB-uri am tras un cablu cara imi intra intr-un reciver normal de la philips iar din LNB-ul de la intelsat( care are 2 iesiri )am tras un alt cablu care intra in reciverul de la digi. asadar la Tv-ul pincipal (TV1)din sufragerie am legate doua reciveruri care functioneaza in acelasi timp, trebuie doar sa schimb Exit1 sau Exit2 depinde pe ce ma uit. acum, de la reciverul de la digi(TV1 )pleaca un cablu in dormitor la celalalt reciver digi,(TV2 )deci pot viziona la doua tv in acelasi timp pe prog diferite. de la celalalt reciver din sufragerie(TV1) pleaca un alt cablu la reciverul din camera de oaspeti.(TV3) asadar pot viziona programele de pe ceilalti sateliti in acelasi timp pe prog diferite.problema este ca as vrea sa pot vedea si prog de pe digi pe televizorul din camera de oaspeti(TV3). itrebarea este care este cea mai simpla si rapida solutie la ceea ce imi doresc eu chiar daca la doua din televizoare(TV1siTV3) va merge pe acelasi program.Multumesc si sper ca nu dau prea multa bataie de cap

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Simplu, folosesti iesirea de RF a unuia din receiverele Digi si tragi un cablu coaxial pana in camera de oaspeti, la TV3. Am inteles ca in camera de oaspeti ai un receiver?

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2002
    Posts
    748
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by clasil
    ...itrebarea este care este cea mai simpla si rapida solutie la ceea ce imi doresc eu chiar daca la doua din televizoare(TV1siTV3) va merge pe acelasi program...
    Asa cum se spunea

    Quote Originally Posted by nirolf
    al treilea tv il folosesti alternativ cu al doilea poti folosi av funkübertragung
    Iti cumperi de la MediaMarkt, sau de unde vrei tu unul... il legi la iesirea AV a receiverului (eu am 1160 si prin scart conectez TV-ul iar prin AV am un Funkübertragung pentru al doi-lea TV din dormitor).

    Daca stateai in zona S te ajutam eu cu un aparat .

    Adrian.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    aschaffenburg /alba iulia
    Posts
    127
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Kroky eu am si in camera de oaspeti un reciever dar nu este de la digi. este tot un reciever normal compatibil pt premiere dar din pacate cartea de la digi nu merge in el datorita casatoriilor astea intre cartele si recieveruri. . poate ca asta ar fi singurul motiv pt care le-as reprosa ceva celor de la digi. parerea mea este ca ,asa cum fac de ex cei de la premiere pot face si ei. te abonezi si daca vrei sa iei recieverul de la ei bine daca nu iti iei tu unul care sa fie compatibil.interesul lor este sa faca cit mai multe contracte nu sa vinda cit mai multe recieveruri. asa nu am mai fi nevoiti sa facem 2-3 contracte si sa platim de sa ne sara capacele ca sa nu ne certam in casa cu restul familiei . dar sa speram ca pe viitor va fi si asta posibil. daca toate astea erau posibile acum nu imi mai bateam capul cu ce si cum trebuie sa fac

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. D-BOX2 si GBOX, HILFE !!!
    By San.Miguel in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 5th September 2006, 20:00
  2. Hilfe ! Pamagai mne ! Help !
    By nikos in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 27th February 2006, 12:00
  3. ajutor
    By miu_nicusor in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 9th January 2006, 22:24
  4. va rog frumos ajutor ajutor dbox1
    By gargarita in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 23rd December 2005, 08:54

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top