Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default Antena1, TVR2, TV SPORT - NOTA 10 ???

    Ce se intampla? E doar la mine problema?

  2. #2
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Probabil ca nu. Mai mult ca sigur de la ei. Ce soft ai? Probabil baietii lucreaza intens pentru lansarea digi hu
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  3. #3
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,136
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu.e ultima bomba.interesant mai este ca atunci cind apesi o.k. pentru lis-
    ta pe anumite programe ramine fereastra cu imagine,dispare lista si apare
    subtitrare cu caractere galbene.gigi,din bine in mai bine,tine-o tot asa
    noroc,nirolf

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    596
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu ai platit abo.GLUMEAM
    Ce bine ca ai intrebat,chiar am resetat conserva (pentru nota10) si am opservat ca nu m-ai merge TVR2 ANTENA 1si TV SPORT,m-am gandit ,na ca se buli cratita de la gigi,si atunci sa vezi ,oprestel ,scoate cartela si altele ,dar nu vrea.
    Bine ca ai intrebat tu.si stau linistit.

  5. #5
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,136
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Probabil baietii lucreaza intens pentru lansarea digi hu
    ar putea sa ne lese daca-r sti saracii,vecini,ce-i asteapta
    la mine a revenit.
    noroc,nirolf

  6. #6
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,136
    Posts Thanks / Likes

    Default

    din nou bezna.oare pentru asta platim in orice caz asta meritam

  7. #7
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dupa un factory reset au pornit. Acum apuca-te din nou la scanat si aranjat de programe, baiete... Sau mai bine astept, nu se stie ce urmeaza in urmatoarele zile...

  8. #8
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,136
    Posts Thanks / Likes

    Default

    te-ai grabit.la mine a mers fara reset,de la sine.
    noroc,nirolf

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si la mine a aparut "canal codat " citeva ore pe mai multe canale. Apoi mergeau iar.
    SHALOM

  10. #10
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,783
    Posts Thanks / Likes

    Default

    DIGI face loc pt TARAF
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    214
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @armandino
    mai glumeste tu cu chestii din-astea sensibile si poate o ia vreunul de le digi de buna

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. SOLUTZIE pentru NOTA 10-pe TV SPORT
    By sirius in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 41
    Last Post: 10th June 2006, 06:04
  2. Nota 10 la Tv Sport pe Max!!?
    By iordache in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 29th March 2006, 00:26
  3. Teletext la Antena1
    By Cothy in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 31st August 2005, 03:45
  4. Antena1 si Antena3 FTA pe 1V
    By fieni in forum RDI - Satelit
    Replies: 6
    Last Post: 16th August 2005, 22:35

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top