Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: HDTV

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    365
    Posts Thanks / Likes

    Default HDTV

    Am un TV cu HDTV si am facut legatura de la calculator la el cu cablu DVI.Intr-un cuvant l-am folosit drept monitor.Nu am fost multumit de calitate.Nu se vedea clar ca pe monitorul obisnuit.Icon-urile aveau niste umbre fine.
    Sa fie din cauza cablului care are 3 bucati, nu am gasit de 5m, sau e din TV?Sau e normal sa fie asa?

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Acasa la mine.
    Posts
    859
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E posibil sa fie si din cablu. Am patit-o si eu cu un prelungitor de vga.
    offset 1.2Fe ruginit pe alocuri. LNB Sharp 0.5 dB, 2XSS1 + VDR linux standalone( fara monitor etc) cu pozitioner SRT V50 / HSS 1160NA DigiTV / 2xDolce / DM500S

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Ploiesti
    Posts
    572
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: HDTV

    Quote Originally Posted by julius6
    Sa fie din cauza cablului care are 3 bucati, nu am gasit de 5m, sau e din TV?Sau e normal sa fie asa?
    Pai primul lucru pe care l-as fi facut in situatia ta ar fi fost sa aduc calculatorul linga TV, ca sa scap de nodurile de pe cablu. De ce nu incerci asta ? Dureaza 1/4 ora; pe forum primesti raspuns intr-o zi

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    United States of Europe
    Posts
    17,549
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: HDTV

    Quote Originally Posted by julius6
    Am un TV cu HDTV si am facut legatura de la calculator la el cu cablu DVI.Intr-un cuvant l-am folosit drept monitor.Nu am fost multumit de calitate.Nu se vedea clar ca pe monitorul obisnuit.Icon-urile aveau niste umbre fine.
    Sa fie din cauza cablului care are 3 bucati, nu am gasit de 5m, sau e din TV?Sau e normal sa fie asa?
    Sigur este de vina cablul. Cauta un cablu bun si o sa vezi diferenta...
    Salut Prieteni!


  5. #5
    Reclamant Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    11,499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E conectat direct la iesirea dvi a placii video sau ai un adaptor?

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    365
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am adaptor.

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asta poate fi buba{adaptoru}
    incerca cu o placa video dvi
    350 kg de scule!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. HDTV - DVD/DivX Player HDTV >>> TV LCD HDTV
    By WebMan in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 45
    Last Post: 17th February 2007, 08:15
  2. HD - HDTV
    By Sica in forum RDI - Satelit
    Replies: 10
    Last Post: 9th December 2005, 18:08
  3. HDTV
    By tedugoromania in forum Placi DVB
    Replies: 65
    Last Post: 5th January 1970, 13:11

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top