Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 32
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    317
    Posts Thanks / Likes

    Default cum sa fac sa downloadez?

    cum sa fac sa downloadez si eu intr-un mod simplu? pana acum mi-a zis cineva sa incerc cu fdsreceiver parca , dar nu prea ii dau de cap.

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Timisoara
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca vrei ajutor cel mai bine ar fi sa vorbim pe mirc ca asa e cam greu de explicat dar in linii mari e cam asa: orientezi antena pe W3 la 7E. Din server4pc selectezi din lista aia (care la driverul 4.2.11 de pe www.technisat.com e destul de mare) Europe Online W3 7E C12.
    Verifici si tu daca ai semnal bun. Sa nu ai pachete pierdute, si apoi dai drumu la fdsreceiver pe care poti sa il dai jos de pe your-offers.net.
    selectezi ip-ul dvb de obicei ptr ss2 192.168.238.238 si dai start
    si astepti. O sa inceapa sa vina o gramada. Vezi sa nu uiti ca acolo unde ai executabilu de la fdsreceiver sa fie si directoarele "ok" si "incomplete".
    Cam asta e in linii mari

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    317
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok merci mult, cred ca zilele astea o sa ma apuc de treaba. o sa iti spun ce am facut. bye.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    317
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc pe ajutor. am reusit si eu in sfarsit aseara sa rezolv . am observat o singura chestie: cand i-am dat eu drumul aseara pe la 6, majoritatea fisierelor mi le baga la "incomplete", apoi dupa la ora 8 a inceput sa mi le bage pe toata la "ok". sa fie oare din cauza ca s-a innoptat si am semnal mai bun? si mai am o intrebare: cu parolelele? am intrat pe www.your-offers.net am luat parolele alea, dar vad ca nu e nici una de la fisierele care le-am primit eu aseara?! multmuesc anticipat !

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aproape tot mereu cand dai drumu la fdsreceiver primele fisiere le baga la incomplete. asta pt ca se intampla sa downloadeze direct fisierul fara FEC si nu are cum sa-l repare daca ai cea mai mica eroare

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    arround the world
    Posts
    198
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum iti merge download-ul ca eu l-am pornit de o ora si nu vine nimic?
    offset 90 Al Hispasat, offset 1.30 Al, SS2, invacom alb, Dream500, Act 18'', VBoxII

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    317
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pot sa spun ca imi merge chiar bine. adica eu cand ii dau drumul, stau maxim 2-3 minute si incep sa imi vina fisierele. mai imi baga din cand in cand fisiere si la incomplete, si faza asta ma enerveaza. cand mi-e lumea mai draga, imi taie macaroana.... si am mai observat o faza ca nu downloadeaza si el la rand arhivele, ci le ia pe sarita unele din ele. eu inca sunt la inceput si nu stiu prea multe. poate imi mai dati voi niste sfaturi. sa auzim de bine.

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Le ia foarte bine. Fisierele nici nu sunt transmise in ordine! Transmisia lor este aleatorie.

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E normal sa nu vina in ordine. Incomplete sunt de obicei din cauza configuratiei, antenei, rar sunt din transmisie. Daca ai incomplete poti sa le refaci folosind quickpackets, sau daca ai suficiente fiser par2, poti sa copiezi incomplete din temp in directorul ok si sa le refaci cu fisre par2. - la par1 nu merge

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mai baieti dati si voi ceva exemple cam ce se poate suge de pe eon sa stiu daca are rost sa mut antena

    ichsehwaswasdunichtsiehst

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce exemple vrei sa-ti dam!? Se poate lua cam tot ce-i nou de la filme, jocuri pana la programe,documentare(encarta,enciclopedia britanica...) deci cam tot ce te intereseaza si e de domeniul prezentului. Iti trebuie doar un hard mare 80-120G si rabdare cu fisierele codate. Parolele putand veni si dupa cateva zile. Dar nu-ti fa probleme ai destule si necodate...

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    473
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mersi mult, na ca ma pun si eu pe treaba

    ichsehwaswasdunichtsiehst

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    317
    Posts Thanks / Likes

    Default

    explica si mie te rog mai mult despre quickpackets. am programul, dar nu am idee ce trebuie sa fac? am auzit ca sa trimit arhivele la un prieten, si ...... . de ex imi lipseste arhiva 36 de la i,robot. si am mai auzit o chestie: chiar daca iti lipseste o arhiva filmul functioneaza? cica ar sari cateva secunde sau minute din arhiva respectiva.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    317
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @v cosmin adica ce trebuiue sa ii fac la antena ca sa nu mai vina incomplete ?

  15. #15
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    60
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1. Ca sa nu mai vina incomplete trebuie in primul rand sa stergi toate pidurile inafara de 1041, 785, 786 (eu am setat si autoset multicast pid)
    2. Nu cred ca se poate vedea un film dintr-o arhiva rar incompleta (cred ca este imposibil de reparat arhiva).
    3 Cu programul quickpackets recuperezi biti din arhiva si o construiesti din nou (dar nu il prea recomand daca nu ai prieteni sa-ti trimita pachetele recuperate) Iti recomand un program de torrent ex. bittornado este super.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top