Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2004
    Location
    hd
    Posts
    403
    Posts Thanks / Likes

    Default vh-1,pachetul viacom

    stie cineva cum/daca pot decoda pachetul ce transmite toate versiunile europene ale vh1 si mtv?
    ev., daca functioneaza cu un receiver cu care receptionez pachetul digi!
    merci

  2. #2
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai investeste!
    Daca esti acelasi geo de pe forumul CNA, s-ar putea sa reusesti cu adevarat!
    Bafta!
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2004
    Location
    hd
    Posts
    403
    Posts Thanks / Likes

    Default

    intrebarea confirma statutul lui geo (de aici si nu de aiurea...)cel de junior, si suna cam naiv, ce-i drept... mai ales in partea a doua a enuntului..
    ...insa daca forumul e rezervat celor "initiati"....,nu stiam!
    tot ce stiam, ca un neposesor al unei instalatii de receptie si un cititor al tvsatelitului dp vremuri ... era ca pachetul se adreseaza statiilor de cablu... insa din 98 pb k s-a skimbat cate ceva...
    oricum n-am inteles daca in pofida "investitiilor" se poate/nu!
    ev. mi-ar fi de folos un deviz....aproximativ..

  4. #4
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Geo,
    Se poate! dar momentan nu de pe Astra! ci de pe Hispasat.
    Dar trebuie sa mai citesti pe forum...ce este si ce nu este "spart" si cu ce scule...
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. tp78 viacom din astra 19E fta
    By freeloader in forum News
    Replies: 2
    Last Post: 15th October 2006, 22:03
  2. Viacom si Mtv networks
    By Mcc in forum RDI - Satelit
    Replies: 6
    Last Post: 22nd May 2006, 01:35
  3. Va mai functioneaza Viacom-ul de pe Astra 19 est?
    By the the in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 26th October 2005, 17:41
  4. Noile programe si pachetul Extra 2 in pachetul DIGI TV
    By boneo in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 8
    Last Post: 18th March 2005, 23:35

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top