Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Tzuica city!
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default Nexus 2.1 cu Multidec 8.2 si FEC fals

    Cu dvb-s 1.3 puteam sa selectez si FECu care trebuie, cu Nexus 2.1 ignoreaza ce setez la FEC.

    Deci in general il gaseste automat si merge egal ce setez la FEC, dar de exemplu pe Sirius pe 12697 v SR 14685 nu se sincronizeaza, numa doua becuri verzi, nu toate 4 cum ar trebui, si eu ma gindesc ca nu gaseste FECu care trebuie si de setat nu pot sa-l setez. Cu dvb-s 1.3 mergea bine transponderu ala si si cu Skystar2 am peste 70% si merge bine.

    Cum sa-l fac sa nu ignoreze ce setez la fec? Am incercat si cu Eigener Tuner si alt Konfigurationsbyte si alte I2C Adresse dar degeaba. La I2C merge si cu 194 si cu 195, dar FECu nu pot sa-l setez.

  2. #2
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,133
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai incercat cu auto fec? folosesc si la placi si la receivere doar auto fec.
    noroc,nirolf

  3. #3
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Tzuica city!
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, ce setez la fec ignoreaza. La DVB-s 1.3 daca setam fec corect sau auto mergea, daca setam un fec fals nu mai mergea. La Nexus 2.1 si daca setez fec fals mai merge, si daca il setez corect merge, si daca setez auto merge, deci pare fi automat pe auto din firmware. Problema e numa daca nu recunoaste FECu automat si trebuie sa-l setez eu, nu merge fiindca ignoreaza ce setez.

  4. #4
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,133
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu inteleg ideea cu fec fals.
    noroc,nirolf

  5. #5
    Banned Teacher
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Tzuica city!
    Posts
    476
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci daca ma duc la Programmparameter sau Transponderscan si e sincronizat, ramine sincronizat, (toate 4 becuri verzi), egal ce setez la fec, asta la DVB-s 1.3 nu a fost asa, daca am setat un fec fals nu mai era sincronizat. Deci vreau sa spun ca daca cumva nu ar fi recunoscut FECu automat, puteam sa-l setez manual, dar la Nexus 2.1 ignoreaza ce setez la fec, deci egal ce setez merge la fel.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. NEXUS-S
    By obudurca in forum Shop
    Replies: 1
    Last Post: 27th September 2006, 02:06
  2. Subtitrare la TV1000 cu Multidec?
    By FtheSystem in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 28th November 2005, 09:50
  3. Dece nu merge s2emu cu Multidec?
    By FtheSystem in forum Placi DVB
    Replies: 11
    Last Post: 7th October 2005, 12:37
  4. NEXUS s
    By Sommersby in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 9th November 2004, 16:47
  5. DVB-s NEXUS
    By Sommersby in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 6
    Last Post: 9th November 2003, 20:37

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top