Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default Pach D+ pentru Kaon ksf 230 ?

    Stie cineva daca este pach D+ pentru asa ceva?
    S/W : v03.05.03
    H/W : v16.CO.91
    Loader : v6.1.9

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Arad
    Posts
    463
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe mavituna gasesti,in patru receptoare am bagat si merge,unul l-am bulit ca am incercat sa schimb un bootloader ce l-am gasit pe ceva site si era cu semnul intrebarii,acum caut si eu jtag pt kaon. AT-7010DZ_HW-16.C0.A1_25_01_2006
    Not Me!

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    672
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by twetty
    Pe mavituna gasesti,in patru receptoare am bagat si merge,unul l-am bulit ca am incercat sa schimb un bootloader ce l-am gasit pe ceva site si era cu semnul intrebarii,acum caut si eu jtag pt kaon. AT-7010DZ_HW-16.C0.A1_25_01_2006

    Draga Twetty!

    Am descarcat file-ul mentionat, dar nu poate sa se deschide zip-ul!
    Oare unde e gresala?
    Multumesc, Fery

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Draga Twetty!

    Am descarcat file-ul mentionat, dar nu poate sa se deschide zip-ul!
    Oare unde e gresala?
    Multumesc, Fery

    Daca ai un accelerator de download gen DAP sau altceva, dezactiveaza-l si downlodeaza fisierul din nou. Asa am facut eu si la mine a mers.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe mavituna gasesti,in patru receptoare am bagat si merge,unul l-am bulit ca am incercat sa schimb un bootloader ce l-am gasit pe ceva site si era cu semnul intrebarii,acum caut si eu jtag pt kaon. AT-7010DZ_HW-16.C0.A1_25_01_2006
    Adica ai pus pach cu H/W 16.CO.A1 pe receptor cu H/W 16.CO.91 si functioneaza fara probleme?
    Mentionez ca nu ma pricep la KAON, nu am asa ceva. Este al unui prieten.Daca functioneaza, care este metoda de pachuire. Cu aparatul pornit, in stand by sau altfel.... Programul Kup230 Engineer Patched este bun, sau trebuie altul?
    Mulrtumesc anticipat celor care vor si pot sa ma ajute.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Belgica,Antwerpen
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by shaolin
    Pe mavituna gasesti,in patru receptoare am bagat si merge,unul l-am bulit ca am incercat sa schimb un bootloader ce l-am gasit pe ceva site si era cu semnul intrebarii,acum caut si eu jtag pt kaon. AT-7010DZ_HW-16.C0.A1_25_01_2006
    Adica ai pus pach cu H/W 16.CO.A1 pe receptor cu H/W 16.CO.91 si functioneaza fara probleme?
    Mentionez ca nu ma pricep la KAON, nu am asa ceva. Este al unui prieten.Daca functioneaza, care este metoda de pachuire. Cu aparatul pornit, in stand by sau altfel.... Programul Kup230 Engineer Patched este bun, sau trebuie altul?
    Mulrtumesc anticipat celor care vor si pot sa ma ajute.
    Exact,merge fara probleme,pune linistit filele cu H/W 16.C0.A1 pe H/W 16.CO.91 merge perfect,Foloseste Kup 230.
    Vu+Duo,Humax HDCI 2000,Dreambox500,Digi TV,Max TV,Triax 1,10cm,PhilipsLNB,Diablocam,CAS 3,InfinityUSB,E.T.C.-raPromax TV Explorer

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Belgica,Antwerpen
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Lasi receiver-ul scos din priza,legi cablul nullmodem,pornesti KUP 230,pui filele corespunzatoare, apesi tasta "space",bagi reveiver-ul in priza si astepti sa termine.
    Vu+Duo,Humax HDCI 2000,Dreambox500,Digi TV,Max TV,Triax 1,10cm,PhilipsLNB,Diablocam,CAS 3,InfinityUSB,E.T.C.-raPromax TV Explorer

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    672
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by shaolin
    Draga Twetty!

    Am descarcat file-ul mentionat, dar nu poate sa se deschide zip-ul!
    Oare unde e gresala?
    Multumesc, Fery

    Daca ai un accelerator de download gen DAP sau altceva, dezactiveaza-l si downlodeaza fisierul din nou. Asa am facut eu si la mine a mers.

    Shaolin!

    Nu reusesc nici cum sa dezpachetez file-ul zip!
    Te rog trimite patchiul 16.c0.91 la adresa:[email protected]

    Mii de multumiri!, Fery

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Lasi receiver-ul scos din priza,legi cablul nullmodem,pornesti KUP 230,pui filele corespunzatoare, apesi tasta "space",bagi reveiver-ul in priza si astepti sa termine.

    Multumesc .
    Cu respect,
    shaolin

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Lasi receiver-ul scos din priza,legi cablul nullmodem,pornesti KUP 230,pui filele corespunzatoare, apesi tasta "space",bagi reveiver-ul in priza si astepti sa termine.

    Inca o rugaminte. Cheile cum se baga, cu ce program si care:softcam.key sau key.bin . Se pot baga si din telecomanda si daca da cum?

    Multumesc.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Belgica,Antwerpen
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Apesi pe telecomanda "galben",daca iti cere vreun cod introduci 0000,dupa aceea "albastru","verde","meniu".Mergi in dreapta sau in stinga ca sa-ti alegi ce sistem de criptare vrei sa modifici....Bafta
    Vu+Duo,Humax HDCI 2000,Dreambox500,Digi TV,Max TV,Triax 1,10cm,PhilipsLNB,Diablocam,CAS 3,InfinityUSB,E.T.C.-raPromax TV Explorer

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    672
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by twetty
    Pe mavituna gasesti,in patru receptoare am bagat si merge,unul l-am bulit ca am incercat sa schimb un bootloader ce l-am gasit pe ceva site si era cu semnul intrebarii,acum caut si eu jtag pt kaon. AT-7010DZ_HW-16.C0.A1_25_01_2006

    Salut Twetty!

    Am incarcat softul pe KAON 230, dar!-Vechea problema!-nu pot sa pun Chanel lock pe UNLOCK?!
    Unde e buba?
    Multumesc, fery

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Arad
    Posts
    463
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am bagat booloaderul bl219v4 si merge in ciuda celor spuse de baietii de pe forum
    Not Me!

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aceeasi problema o am si io, cu chanel lock nu merge bifat unlock.
    Ce-i de facut?
    Am incercat o gramada de softuri de pe mai multe siteuri, oare trebuie schimbat bootloaderul?
    ?
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Arad
    Posts
    463
    Posts Thanks / Likes

    Default

    DA
    Not Me!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 15th March 2006, 22:14
  2. Pach pentru receptor OPENTEL 4000V
    By BABANU in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 4th March 2006, 21:01
  3. Mai apare un nou pach si pentru srt 4125 evo nou?
    By gigel in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 11th February 2005, 16:38
  4. Pach pentru Lazer2003
    By crystyan in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 31st January 2005, 17:17
  5. Se aude ceva de un Pach pentru Strong 6355 ?
    By Vulpes in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 13th December 2004, 10:17

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top