Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default Se pot folosi 2 LNB-uri cu DigiTV ?

    Salut!

    A incercat cineva sa isi monteze al doilea LNB pe un sistem DigiTV ca sa receptioneze si un al doilea satelit cum este la MAX TV ?
    Se poate ?

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Acasa la mine.
    Posts
    859
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu e nici o probleme cu conditia ca la al doilea lnb sa legi alt receiver. Dupa cum am invatat si eu cel de digi e numai pentru digi.
    offset 1.2Fe ruginit pe alocuri. LNB Sharp 0.5 dB, 2XSS1 + VDR linux standalone( fara monitor etc) cu pozitioner SRT V50 / HSS 1160NA DigiTV / 2xDolce / DM500S

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,093
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu al doilea ..eu merg cu 4 lnb-uri, Intelsat, Sirius,Amos si Hispa..Fara probleme, comutator diseq 4x1, apoi setezi conserva la diseq 1=#1,#2,#3,#4, corespunzator satelitzilor....la tine cu un comutator diseq 2x1..dar iti recomand sa iei unul 4x1 ca...nu se stie
    DIGI TV(3kituri cu HSS 1160,DIGI+,DIGI II+), FOCUS SAT, DM 500, Echostar 3600 IP, Echosmart 770 cu cardreader,3XEchosmart 790,Echosmart 791 2XKAON KSF100, Optibox CXPVR, 1x offset 1,20, 4 LNB INVERTO 0.2 dB, 5xoffset 0.90x6lnb inverto 0.2 db, 1X offset 0.80X1 lnb Smart Titanium 0.2 db

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Acasa la mine.
    Posts
    859
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dar nu toate LNB-urle pe o singura antena ? Ca de la intelsat pina la hispa.....
    offset 1.2Fe ruginit pe alocuri. LNB Sharp 0.5 dB, 2XSS1 + VDR linux standalone( fara monitor etc) cu pozitioner SRT V50 / HSS 1160NA DigiTV / 2xDolce / DM500S

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Paralela 45
    Posts
    374
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poti sa il legi pe al doilea si vei avea usor Hot Bird asa cum este cel de la Max. Iti mai trebuie si un comuntator cu Diseq 1.2 . Conserva se comporta bine daca are update-ul de soft.

    Patru LNB-uri nu am incercat, dar oricum cred ca iti trebuie "gloante" de la Alps. In plus nu prea sunt increzator dat fiind faptul ca antena nu are totusi lobii largi.
    Nu refuza sa gandesti ... macar din cand in cand .

    Netcity


  6. #6
    Junior Member Master
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Iad
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Paul_L ..... ba da 4 toate pe un receiver nu ai inteles se foloseste comutator
    diseq 4x1 si setezi conserva la diseq 1=#1,#2,#3,#4 .... e simplu pentru cine stie, pentru cine nu stie da banii unui instalator si gata .... vai vai

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Acasa la mine.
    Posts
    859
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by 21mediastudio
    Paul_L ..... ba da 4 toate pe un receiver nu ai inteles se foloseste comutator
    diseq 4x1 si setezi conserva la diseq 1=#1,#2,#3,#4 .... e simplu pentru cine stie, pentru cine nu stie da banii unui instalator si gata .... vai vai
    nu de receiver intrebam eu ci de antena. nu stiu daca oala de gigi accepta sa acoperi 1W la 30W !
    offset 1.2Fe ruginit pe alocuri. LNB Sharp 0.5 dB, 2XSS1 + VDR linux standalone( fara monitor etc) cu pozitioner SRT V50 / HSS 1160NA DigiTV / 2xDolce / DM500S

  8. #8
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    folositi scule de calitate,economisiti bani,timp si nervi.
    noroc,nirolf

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Pot folosi un cablu nullmodem la un laptop?
    By joliyyy in forum RDI - Satelit
    Replies: 20
    Last Post: 26th September 2006, 05:43
  2. max tv-ce cam, pot folosi?
    By leventenagy in forum RDI - Satelit
    Replies: 8
    Last Post: 24th February 2006, 10:58
  3. Replies: 11
    Last Post: 12th December 2005, 13:00
  4. EPG la DigiTV
    By gabi in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 9th April 2005, 12:29
  5. ss2 cu telecomanda (se poate folosi?)
    By pre220 in forum Placi DVB
    Replies: 20
    Last Post: 23rd January 2005, 10:42

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top