Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    34
    Posts Thanks / Likes

    Default Vreau un pic de ajutor pls!

    cum conectez receptorul digi la rec focus. Stiu ca prin LOOP. Dar care e mufa de LOOP de la rec focus din spate.? Nu as vrea sa o confund cu alta. Merci pt ajutor.
    JHFKUGFKUJGFUFTYF

  2. #2
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    lnb in=intrare antena,lnb out=loop.in caz ca lipseste cu desavirsire poti sa
    faci constructia viceversa digi in-focus loop.
    noroc,nirolf

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Prin LOOP nu o sa mearga .. pe un smplu LNB.. eu cred ca trebuie sa folosesti un LNB TWIN pentru a putea vedea si ffocus si digi pe aceeasi antena deoarece DIGI este pe polaritate H (orizontala)
    FOCUS este pe polaritate V (verticala) cu unul din transponderi!


    Astfel receporul Digi o sa itzi merga ... daca amandoua sunt pornite .. numai cand esti cu cel de focus .. pe transonderul de H de la FOCUS 12245

    iar daca te uiti cu receptorul de Focus pe celalalt transpodent ... adik ..

    11727 V .. atunci prin loop la Digi nu se va putea vedea .. pachetul digi !
    Consulta .. http://www.********.com/canale_dth.php

    Bafta !
    2.3m Paraclipse Hydro C & Ku,1,5m Gibertini, 1.15m Offset +Inverto KA+KU, Tbs6983, Vu solo 2,Tehnomate TM 5403HD M3

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by valentyn0_sat
    Prin LOOP nu o sa mearga .. pe un smplu LNB.. eu cred ca trebuie sa folosesti un LNB TWIN pentru a putea vedea si ffocus si digi pe aceeasi antena deoarece DIGI este pe polaritate H (orizontala)
    FOCUS este pe polaritate V (verticala) cu unul din transponderi!


    Astfel receporul Digi o sa itzi merga ... daca amandoua sunt pornite .. numai cand esti cu cel de focus .. pe transonderul de H de la FOCUS 12245

    iar daca te uiti cu receptorul de Focus pe celalalt transpodent ... adik ..

    11727 V .. atunci prin loop la Digi nu se va putea vedea .. pachetul digi !
    Consulta .. http://www.********.com/canale_dth.php

    Bafta !
    ai dreptate
    ai uitat sa mentionezi ca oricum nu o sa-i mearga focusu decat tp de pe polaritatea horizontala pentru ca digi scoate tot timpul alimentare pe mufa lnb
    concluzia:lnb dublu sau alta antena pentru digi sau focus
    boy2good

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Timisoara
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge fara probleme. Am pus eu acum o saptamana un Digi la cineva pe instalatia H-H cu Kaon si prin LOOP in Digi. Cand o vrut omul sa se uite la Kaon o oprit Digi din TC si sa-uitat fara probleme pe orice polarizare sau banda. Cand o vrut Digi o pus antena pe 1W si a oprit Kaonul si iar fara probleme Digi. Se pare ca s-o fi rezolvat problema cu alimentarea LNB in timp ce receptorul Digi este in Stand-by.
    TM-Ant. Kovosat 1.4M, LNB MTI 0.8dB, Echostar AD-3600-IP VIACCESS, FreeCAM 2-20, Season Interface, Digisat Pro, Satlook Micro+, etc.

  6. #6
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91°N 25.36°E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge daca pui rec focus la antena, si din loop intrii in DIGI. Daca pornesti rec Focus, acesta fiind "master" va trece in verticala chiar daca digi zice orizontala. La mine asa este si merge. Cand trec Focus in Stand-by, merge digi fara probleme.
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75°E <> 30°W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mo,iara zic astia ca bagati focusu in fata
    boy2good

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. VREAU QTv !
    By Bulgarus in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 10
    Last Post: 20th January 2006, 00:01
  2. Ajutor-vreau un receptor
    By ulenpas in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 6
    Last Post: 15th October 2005, 23:22
  3. Vreau si eu MAX TV!
    By mpo79 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 4
    Last Post: 23rd September 2005, 12:29

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top