Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default AltDVB 2.0- Diseqc 1.2 & HH merge OK

    M-am chinuit sa configurez AltDVB 2.0 - Diseqc 1.2 sa miste automat motorul HH cand comut de pe un satelit pe altul exact ca in versiunea veche de AltDVB...dar nici o sansa! Folosesc fisierul SkyNet.sys (4.3.0) by MiBi ca si la versiunea anterioara.
    La Device/Settings am bifat Driver used for Diseqc >Enhanced driver by MiBi...am pozitionat antena pe Hotbird..am memorat pozitia din meniul Diseqc Console/Diseqc 1.2...apoi am deplasat antena spre Astra 19 tot din acest meniu..am memorat si Astra 19....problema e ca nu vrea sa mute automat antena cand selectez un program de pe celalalt satelit (am incercat doar cu Astra- Hotbird)....Totusi in meniul Diseqc 1.2 cand selectez pozitia pt Hotbird (am memorat cu nr.1 pt Hotbird, 2 pt Astra)...antena se misca....deci raspunde la comanda manuala dar nu si automat cand se schimba canalul de pe alt satelit....
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Yanq, ai omis un lucru foarte important. E bine ca e setat ok pe acele pozitii si cand selectezi 1 sau 2 selecteaza satelitii salvati pe aceste pozitii, dar ca sa stie AltDVB-ul ce sa faca in momentul in care selectezi canale de pe alti sateliti, va trebui sa selectezi din butonul Satelites, Edit la satelitul care te intereseaza si jos de tot ai o optiune Diseq (unde alegi Diseq1.2) si la pozitie sa fie 1 , 2 sau cat ai tu.

    Bafta.
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @abrash43

    Intr-adevar, de la acea setare era problema...incepe sa-mi placa AltDVB 2.0
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  4. #4
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by yanq
    @abrash43

    Intr-adevar, de la acea setare era problema...incepe sa-mi placa AltDVB 2.0
    vrei sa lasi rubrica de progdvb moarta
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus
    Quote Originally Posted by yanq
    @abrash43

    Intr-adevar, de la acea setare era problema...incepe sa-mi placa AltDVB 2.0
    vrei sa lasi rubrica de progdvb moarta
    In nici un caz!..Dar imi place ALTDVB 2.0...pe HDTV cu Cyberlink procesorul e la 16-18%....
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  6. #6
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Scrie-i la rus ca il parasesti pentru alta . Alta aplicatie .

  7. #7
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    US of Europe
    Posts
    2,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by yanq
    Quote Originally Posted by stailus
    Quote Originally Posted by yanq
    @abrash43

    Intr-adevar, de la acea setare era problema...incepe sa-mi placa AltDVB 2.0
    vrei sa lasi rubrica de progdvb moarta
    In nici un caz!..Dar imi place ALTDVB 2.0...pe HDTV cu Cyberlink procesorul e la 16-18%....
    ce tre sa-i fac la mine HDTV -ul nu merge mai trebuie ceva soft ?

    Multumesc

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Sommersby

    ce tre sa-i fac la mine HDTV -ul nu merge mai trebuie ceva soft ?

    Multumesc
    Sa ai PowerDVD 6 instalat pe PC....
    Eu am setarile astfel in AltDVB 2.0....la Settings/ Video/DirectShow / DVB-Main(jos) / Automatic / la Video Decoder am selectat Cyberlink Video/SP Decoder(V.6) iar la Video Render - Overlay Mixer
    Iar la Audio Decoder- Cyberlink Audio Decoder(V.6), Audio Render- Default Direct Sound Device...si bine'nteles Save & Aply
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  9. #9
    Banan6ro
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    merge disecq

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Banan6ro
    merge disecq
    Da, stiu
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ALTDVB+HH DiSEqC...HowTO
    By pom in forum Placi DVB
    Replies: 13
    Last Post: 8th September 2006, 00:49
  2. ALTDVB 2.1 pe SS2 probleme cu DiSEqC
    By mitech in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 3rd September 2006, 20:51
  3. Pt. ALTDVB -Ajutor cu un diseqc switch 2x1
    By cmmarcu in forum Placi DVB
    Replies: 6
    Last Post: 24th April 2006, 16:05
  4. help nu mai merge altdvb
    By octavi1 in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 10th February 2006, 22:49
  5. Replies: 1
    Last Post: 23rd November 2005, 13:03

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top