Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    -nomad- Mentor
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    ...
    Posts
    754
    Posts Thanks / Likes

    Default Modficarea TS file pentru DM500s Raspunsul

    Adevar va zic voo ca se poate
    Diseara pun gemini inapoi si va zic si voo cum se modifica lungimea
    Pana atunci cei interesati asteptati sau cautati
    hint : raspunsul se afla in codul sursa CVS repository mai multe diseara


    Imi doresc drum bun acasa


    #Nanok#

  2. #2
    _...._ Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Queen Maud Land
    Posts
    1,611
    Posts Thanks / Likes

    Default

    menu/instalare experti/
    mai jos de factory reset aveti optiunea 650Mb pina la 16 Giga se modifica cu din tasta dreapta stinga pina la marimea dorita.

  3. #3
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    As paria ca la Gemini si Dream500 nu exista aceasta optiune (la vedere) .

  4. #4
    _...._ Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Queen Maud Land
    Posts
    1,611
    Posts Thanks / Likes

    Default

    500 nu am, dar pina si la enigmadbox2 exista optiunea, daca nu e la 500 ghinion probabil e undeva intr-un script.

  5. #5
    -nomad- Mentor
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    ...
    Posts
    754
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am revenit
    Merg sa imi fac un dush si revin
    #Nanok#

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by *********
    As paria ca la Gemini si Dream500 nu exista aceasta optiune (la vedere) .
    Pariul e ca si cistigat.

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bazil0101
    500 nu am, dar pina si la enigmadbox2 exista optiunea, daca nu e la 500 ghinion probabil e undeva intr-un script.
    ghinion... poate macar in 2.70...

    apropos - se discuta undeva despre requesturi pentru versiunile urmatoare de gemini ? as vota si eu pentru optiunea asta la dm500.

  8. #8
    -nomad- Mentor
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    ...
    Posts
    754
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Totul e configurabil

    OK, problema e rezolvata. M-am uitat in ultimul cod sursa public al tuxbox-ului In fisierul setup_extra.cpp gasim raspunsul :

    if ( eSystemInfo::getInstance()->canRecordTS() && !eDVB::getInstance()->recorder )
    {
    list.setFlags(list.getFlags()|eListBoxBase::flagNo PageMovement);
    record_split_size = new eListBoxEntryMulti( (eListBox*)&list, _("record split size (left, right)"));
    record_split_size->add(" 650MB >", 650*1024);
    record_split_size->add("< 700MB >", 700*1024);
    record_split_size->add("< 800MB >", 800*1024);
    record_split_size->add("< 1GB >", 1024*1024);
    record_split_size->add("< 1,5GB >", 1536*1024);
    record_split_size->add("< 2GB >", 2*1024*1024);
    record_split_size->add("< 4GB >", 4*1024*1024);
    record_split_size->add("< 8GB >", 8*1024*1024);
    record_split_size->add("< 16GB ", 16*1024*1024);
    int splitsize=0;
    if (eConfig::getInstance()->getKey("/extras/record_splitsize", splitsize))
    splitsize=1024*1024; // 1G
    record_split_size->setCurrent(splitsize);
    CONNECT( list.selchanged, eExpertSetup::selChanged );
    }

    Nu stiu din ce cauza la mine eSystemInfo::getInstance()->canRecordTS() && !eDVB::getInstance()->recorder e intotdeauna FALSE

    Norok ca /extras/record_splitsize e totimpul verificata asa ca am sa adaug urmatoarea linie
    i:/extras/record_splitsize=00800000
    in /var/tuxbox/config/enigma/config
    ...si merge.(00800000 = 8*1024*1024 = 8Gb hex)

    deci ..
    modific .
    /var/tuxbox/config/enigma/resources/rcdm5xxx.xml si imi customizez telecomanda asfel :

    Butonul Mute imi porneste DVR-ul
    Butonul Roshu Porneste/opreste rec
    Butoanele <> "deruleaza" inainte/inapoi

    si mai modific si
    /var/tuxbox/config/enigma/config sa definesc lungimea fisierului ts<=1Giga

    deci cam asta-i treaba
    Va doresc succes

    PS daca va luati o telecomanda de DM7000 nu mai aveti nevoie de artificiile cu rcdm5xxx.xml pentru ca telecomanda aia are mai multe butoane .. deh la brelocu aa facut economie

    Daca imi mai vin idei mai spun ..


    #Nanok#

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Nanok
    Totul e configurabil

    Norok ca /extras/record_splitsize e totimpul verificata asa ca am sa adaug urmatoarea linie
    i:/extras/record_splitsize=00800000
    in /var/tuxbox/config/enigma/config
    ...si merge.(00800000 = 8*1024*1024 = 8Gb hex)

    #Nanok#
    Mersi pentru informatiile foarte detaliate si la obiect!

    Am incercat sa adaug linia
    i:/extras/record_splitsize=00800000
    in fisierul /var/tuxbox/config/enigma/config si dupa bootare nu s-a schimbat nimic (fisierele inregistrate sint in continuare de 1G bucata).
    (cu Gemini 2.60/dreambox 500s).

    Poate am gresit eu ceva dar asta am constataat.
    Oricum - calea e promitatoare

    PS: se pare ca la bootare linia adaugata dispare din config...
    PPS: dupa oprirea curentului in cartier am ramas si eu cu configu bun :P

  10. #10
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    4,271
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu uitati ca dupa modificari in fisierul config trebuie repornit Dreambox-ul cu "brute force" (scos din priza sau 3 degete), altfel la shutdown normal enigma va salva setarile actuale inapoi in config.

  11. #11
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu 3 degete invarti Dream500 ca si chinezii de la circ farfuriile ....

  12. #12
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    4,271
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by *********
    Cu 3 degete invarti Dream500 ca si chinezii de la circ farfuriile ....
    pai de-aia am mai pus special pentru posesorii de 500 optiunea cu scosul din priza ... sau merge cu baterii ?

  13. #13
    -nomad- Mentor
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    ...
    Posts
    754
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @loko mersi de completare .. cateodata lucrurile atat de evidente sunt trecute cu vederea uitai sa spun pull the plug


    Poti sa mai scoti si sigurantza generala sau sa tragi heblul

    Posesori de DM500 fitzi brute .. scoteti-l direct din priza


    #Nanok#

  14. #14
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu tot il invart pe degete de 1 ora .. nimic ? Era vorba de 8Gb sau 8ore ?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. KILL FILE pentru Predasaurus
    By Fane0b in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 13th September 2006, 09:52
  2. Replies: 0
    Last Post: 8th April 2006, 18:22
  3. Imagine Eagle pentru DM500s?
    By Merlin in forum DREAMBOX
    Replies: 0
    Last Post: 22nd January 2006, 01:30
  4. Replies: 16
    Last Post: 10th October 2005, 11:57

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top