Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default Altdvb 2.0+SS1+FilterGraph

    salut
    am instalat acest superb software, insa nu am imagine si nici audio. am nevoie de un sfat si filter ptr. ALTDVB.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    420
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poti lua un set de filtre grafice dedicate aceastui program de aici: http://www.scaistar.com . In zip-ul in care sunt filtrele se gaseste si un info.txt .Urmezi indicatiile de acolo si totul e foarte simplu. De altfel sunt indicatii si de unde sa iei codec-urile daca nu le ai . Fa cum scrie acolo si trebuie sa mearga. Mult succes ! Probabil ca peste cateva zile va aparea pe site-urile turcesti si un autoinstall la AltDVB 2.0 fiindca asa au procedat si cu varianta anterioara la ALTDVB. Acest autoinstall contine tot ce-i trebuie unui program DVB pentru a functiona din prima cum se zice fara a fi nevoie ca utilizatorul sa mai aduca plugin-uri ,softcam, filtre grafice etc.

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hi to all, and thanks for suggest my LINK

    If you suggest me an ENGLISH-ROMANIAN translator.. i can try to help you here..

    Now it seems to be like a blind

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ajutati un biet boboc! Nu prea am folosit SS2 (iar ProgDVB e enervant cu bug-urile lui), dar daca laudati asa tare ALTDVB l-am instalat si eu, merge, dar cu urmatoarele probleme:
    1. Schimba greu canalele (dar cu ProgDVB se misca bine).
    2. Cateodata nu am sunet sau dispare dupa cateva secunde, trebuie sa schimb canalul si sa revin, apoi am sunet (de ex, ma duc pe ORF1, nu am sunet, trec pe ORF2, acolo am sunet, revin pe ORF1 si abia atunci e totul OK).
    Stiu ca este de la codec-uri, de aceea va rog sa-mi spuneti ce configuratie e cea mai buna la DS Config, eu am asa: Automatic, Video Decoder: Elecard MPEG2, Audio Decoder: Cyberlink Audio Decoder (v.4/5), Video Render: Video Render, Audio Render: Default DirectSound Device. Numai asa vrea sa mearga, ce trebuie sa aleg la Graph file? Mersi anticipat.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    185
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by scaistar
    Hi to all, and thanks for suggest my LINK

    If you suggest me an ENGLISH-ROMANIAN translator.. i can try to help you here..

    Now it seems to be like a blind
    I will be more then happy to help you translate.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default salut

    Quote Originally Posted by fansat_03
    Poti lua un set de filtre grafice dedicate aceastui program de aici: http://www.scaistar.com . In zip-ul in care sunt filtrele se gaseste si un info.txt .Urmezi indicatiile de acolo si totul e foarte simplu. De altfel sunt indicatii si de unde sa iei codec-urile daca nu le ai . Fa cum scrie acolo si trebuie sa mearga. Mult succes ! Probabil ca peste cateva zile va aparea pe site-urile turcesti si un autoinstall la AltDVB 2.0 fiindca asa au procedat si cu varianta anterioara la ALTDVB. Acest autoinstall contine tot ce-i trebuie unui program DVB pentru a functiona din prima cum se zice fara a fi nevoie ca utilizatorul sa mai aduca plugin-uri ,softcam, filtre grafice etc.
    am luat filtrele de la scaistar, insa imaginea nu este in timp real, sunt cateva secunde de blocuri, parca vine in reluare. ce trebuie sa setez legat de SS1.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    cand pe unde
    Posts
    110
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ahola cun se face ca altdvb pierde (nu-mi gaseste) posturile romane de pe eutelsat w2
    vin cu o completare si altele pe alti sateliti

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    420
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @cocohag

    Eu am SS2 si nu stiu ce se intampla in situatia ta cu SS1.Poate totusi citeste cineva problema ta si te poate ajuta.Eu la SS2 nu am astfel de probleme.Incearca si ia si ALTDVB-ul de la www.scaistar.com si foloseste-l impreuna cu filtrele grafice de acolo caci e de presupus ca ei l-au testat cu diverse placi impreuna cu acele filtre. Eu am instalat ambele ALTDVB-uri, si cel de pe forumul nostru si cel de pe site-ul italian si merg amandoua cu SS2.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Romania
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    2. Cateodata nu am sunet sau dispare dupa cateva secunde, trebuie sa schimb canalul si sa revin, apoi am sunet (de ex, ma duc pe ORF1, nu am sunet, trec pe ORF2, acolo am sunet, revin pe ORF1 si abia atunci e totul OK).
    Stiu ca este de la codec-uri, de aceea va rog sa-mi spuneti ce configuratie e cea mai buna la DS Config, eu am asa: Automatic, Video Decoder: Elecard MPEG2, Audio Decoder: Cyberlink Audio Decoder (v.4/5), Video Render: Video Render, Audio Render: Default DirectSound Device. Numai asa vrea sa mearga, ce trebuie sa aleg la Graph file? Mersi anticipat.
    Penrtu Kroky: Verifica la "Device->setings" sa fie bifat la PID Filtering mode..By Driver (0A)...asa am patit si eu si am rezolvat problema astfel

    NOROC si sa auzim de bine!

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @yry97
    Asa e cum ai spus, acum am sunet pe toate canalele. Mersi.
    A mai ramas problema cu schimbatul greu al canalelor (dureaza cam 5-6 secunde...) O fi de la faptul ca am pus pa automatic la DS Config?

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Voi face cat de curand un tutorial de grafuri si pentru AltDVB 2.0 ca si pentru vechiul AltDVB dar mai trebuie sa-l studiez si eu pentru ca sunt ceva noutati.

    In orice caz cateva sfaturi:
    1) Ca sa se poate utiliza un filtru grafic care nu s-a instalat dintr-o aplicatie (gen PowerDVD) filtru trebuie inregistrat. In directorul unde se afla filtrul se da la linie de comanda: regsvr32 nume_filtru.
    2) Apoi in AltDVB se merge:Settings>Video/DirectShow>DVBMAin(se afla jos)>Automatic si se poate incerca diferite configurari la video decoder respectiv Audio Decoder. Eu avand placa video nvidia 6600 prefer filtru de la nvidia (in celalat tutorial l-am descris). De asemenea la metoda de randare cel mai putin ocupa din procesor Overlay Mixer. Atentie, ca sa se poata folosi Video Mixing Renderer9 trebuie sa fie instalat Direct x 9 si c red ca si placa video trebuie sa aiba suport harware prin direct x9.

    Voi reveni cu amanunte.

    Cu stima florinbss2
    Teacher

  12. #12
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky
    @yry97
    Asa e cum ai spus, acum am sunet pe toate canalele. Mersi.
    A mai ramas problema cu schimbatul greu al canalelor (dureaza cam 5-6 secunde...) O fi de la faptul ca am pus pa automatic la DS Config?
    canale free sau codate? de fapt la mine schimba rapid pe orice tip free sau codate. Eu nu mai am ss2 insa am un nova budget deci tot in categoria soft se incadreaza.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  13. #13
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by florinbss2
    Atentie, ca sa se poata folosi Video Mixing Renderer9 trebuie sa fie instalat Direct x 9 si c red ca si placa video trebuie sa aiba suport harware prin direct x9.
    Gresit. Eu am un Ati All in wonder rage 128 care cred ca amxin dx7 stie hardware si merge si cu VMR9. Totul depinde de codec ca el sa stie VMR9. Acum probabil ca daca placa stie DX9 si ocuparea procesorului e mai mica.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Gresit. Eu am un Ati All in wonder rage 128 care cred ca amxin dx7 stie hardware si merge si cu VMR9. Totul depinde de codec ca el sa stie VMR9. Acum probabil ca daca placa stie DX9 si ocuparea procesorului e mai mica.[/quote]


    In primul rand am spus "cred". Iar daca placa nu are accelerare hardware randarea o face procesorul.
    Teacher

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by stailus
    canale free sau codate?
    Se misca greu pe toate canalele, fie ele free sau codate. Cu ProgDVB se misca repede...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. filtergraph pt. nvidia pure video codec
    By jimmy202 in forum Placi DVB
    Replies: 6
    Last Post: 20th May 2006, 00:12
  2. P4, SS2 si AltDVB
    By abrash43 in forum Placi DVB
    Replies: 6
    Last Post: 7th March 2006, 00:29
  3. AltDVB 2.0 !!!
    By neamtzu in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 29th July 2005, 18:56
  4. AltDVB
    By abrash43 in forum Placi DVB
    Replies: 8
    Last Post: 27th July 2005, 12:44
  5. filtergraph pt. nvidia pure video codec
    By jimmy202 in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 5th January 1970, 09:20

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top