Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Craiova
    Posts
    1,227
    Posts Thanks / Likes

    Default SS1 problema multivision

    Am o problema in sensul ca nu pot vedea multivisionul cu nici un fel de program si nu stiu care este cauza. Problema este ca nici macar nu am semnal.

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    523
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multivision 1-7 , hotbird 11662 V 27500, semnal f puternic
    ce antena ai?
    pe alte frecventze ai semnal?
    in ce zona a tzarii te afli?
    ai avut vreodata semnal pe multivision?

    daca esti din romania, bucuresti mai ales, ar fi trebuit sa ai semnal si cu o antena de 1.2
    nu cumva antena nu e bine reglata?

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    276
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Verifica antena daca este bine reglata.
    Daca antena este bine reglata verifica daca pe canalele afalate sub 11700 MHz ai probleme. Daca ai probleme pe canalele sub 11700 vezi daca lnb-ul tau merge pe SS, nu toate tipurile de lnb pot fi comandate corect de SS (ex: lnb Alps).

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Craiova
    Posts
    1,227
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca este problema lnb-ului+ss1, pt. ca atunci cand folosesc receptorul strong4400 cu aceeasi antena (1,8m la Craiova), merge multivisionul fara probleme.
    Cu multumiri!

  5. #5
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Welcome in club!

    Am postat aceasta problema ... cred ca acum un an pentru prima oara Si nici acum nu sunt lamurit de ce NUMAI pe Multivision 1-7 de pa Hotbird 13E nu am semnal pe SS1!

  6. #6
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si totusi ....
    Tocmai am inlocuit LNB-ul (ALPS) cu un Invacom (care e super!) si problema cu Multivision s-a rezolvat! Concluzia care o trag este ca SS1 rev. 1.05 este doar 99% compatibila cu LNB-ul ALPS!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. no more multivision !?
    By G E R in forum RDI - English
    Replies: 4
    Last Post: 14th March 2006, 16:18
  2. Multivision
    By pahmadi in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 3rd December 2005, 12:59
  3. Multivision will be over again
    By SHELLEYATICD in forum RDI - English
    Replies: 6
    Last Post: 12th June 2005, 15:26
  4. problema cu multivision
    By daniel1978 in forum Placi DVB
    Replies: 10
    Last Post: 22nd March 2005, 18:34
  5. TPS/Multivision
    By cabal in forum Placi DVB
    Replies: 10
    Last Post: 25th November 2004, 16:59

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top