Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default technomate 1000d


    how do i enter keys for a technomate 1000 to help me receive digital+?

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    27
    Posts Thanks / Likes

    Default

    go into the cas menu, nagra, scroll down to D+2 provider 410100 (row 33 and 34) and put in the new keys.

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default keys


    have put in the new keys but nothing seems to happen? is there something that i could be doing wrong? i went to ngravision in my menu but it was on 74 and 75 not 32 and 33

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. New Linux Technomate
    By first_zipper in forum News
    Replies: 0
    Last Post: 6th November 2006, 19:43
  2. Technomate 1500
    By neilandrews1 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 26th October 2006, 23:37
  3. technomate help please....
    By rinaldi1 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 17th March 2006, 13:34
  4. ORBICLE, ORB-1000D RECEIVER LOADER & SOFTWARE PLZ SIR HE
    By LUQMAN_ALI in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 20th October 2005, 16:52

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top