Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default Multivision fara AES

    Multivision nu foloseste AES key in acest moment.Sper sa va ajute informatia mea.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    tm
    Posts
    488
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Confirm. In acest moment (00.55) Multi fara AES.

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default confirm

    Confirm si eu ca inca functioneaza aum la 6.47. Ce nu inteleg este pentru ce un topic similar deschis de mine aseara a disparut de pe forum?

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    52
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Lamuriti-ma fratilor si pe mine ce este acest AES si cu ce se mananca?...

    Dupa cate am citit pe aici, ar fi un cod care se schimba zilnic si care trebuie schimbat manual pt a putea "vedea" anumite programe.
    Am mai vazut ca este de doua ori mai lung decat o key-e obisnuita.
    *Cum si unde se introduce (de exemplu in kaon-u' meu hw12.c1.a5)?
    *Cum poate fi obtinut din timp, astfel incat sa nu merg zilnic la sala de net sa il iau? Exista vreun soft care il genereaza?
    *Daca s-a mai discutat despre asta, dati-mi un link sa ma elucidez.
    Cu respect, Luciani (alias andyXX).

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    tm
    Posts
    488
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da. Este o keye care se schimba zilnic.
    Este de doua ori mai lunga de aceea se imparte
    in doua.
    Despre cum si unde se introduce in kaon cred ca gasesti aici:
    http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=21803

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    PRIN PREAJMA
    Posts
    1,248
    Posts Thanks / Likes

    Default reply

    Quote Originally Posted by Luciani
    Lamuriti-ma fratilor si pe mine ce este acest AES si cu ce se mananca?...

    Dupa cate am citit pe aici, ar fi un cod care se schimba zilnic si care trebuie schimbat manual pt a putea "vedea" anumite programe.
    Am mai vazut ca este de doua ori mai lung decat o key-e obisnuita.
    *Cum si unde se introduce (de exemplu in kaon-u' meu hw12.c1.a5)?
    *Cum poate fi obtinut din timp, astfel incat sa nu merg zilnic la sala de net sa il iau? Exista vreun soft care il genereaza?
    *Daca s-a mai discutat despre asta, dati-mi un link sa ma elucidez.
    In primul rand intri in meniul secret tastand GALBEN-ALBASTRU-VERDE-MENIU.
    Dupa aceea pui cheia aes la sectiunea viaccess pe 007c00.Cheia se imparte in2:-prima jumatate pe 00
    -a doua jumatate pe 01

    sau poti incarca cheia automat folosind programun sunny key loader.

    "Say hello to my little friend"

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Romania
    Posts
    272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Exista vre-un mod in care se pot introduce chei in Opentel 4000V ?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. max fara sub
    By mmm1967 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 18th December 2006, 02:47
  2. Cu licenta si ... fara !
    By mihaip in forum RDI - Satelit
    Replies: 17
    Last Post: 13th March 2006, 21:02
  3. F+ fara TON !!!!
    By NaSiS in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 20th March 2005, 00:04

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top