Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5

Thread: MaxPak la Digi

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Slobozia
    Posts
    272
    Posts Thanks / Likes

    Default MaxPak la Digi

    Poate cineva sa ma lamureasca cum sta treaba cu HBO si Cinemax la Digi? Am prieteni care, desi au renuntat la programele astea, continua sa le vada fara probleme! S-au restrictionat sau nu?
    Cipy

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,093
    Posts Thanks / Likes

    Default

    luna aceasta mai merge inca, pina se proceseaza toate datele...
    DIGI TV(3kituri cu HSS 1160,DIGI+,DIGI II+), FOCUS SAT, DM 500, Echostar 3600 IP, Echosmart 770 cu cardreader,3XEchosmart 790,Echosmart 791 2XKAON KSF100, Optibox CXPVR, 1x offset 1,20, 4 LNB INVERTO 0.2 dB, 5xoffset 0.90x6lnb inverto 0.2 db, 1X offset 0.80X1 lnb Smart Titanium 0.2 db

  3. #3
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la uni sau procesat deja in proportie de 50% am 2 abonamente si am renuntat la maxpak si telesport. pe unu e nota 10 iar pe celalant inca merge.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Slobozia
    Posts
    272
    Posts Thanks / Likes

    Default

    OK1 Merci mult!
    Cipy

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    in the car
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default

    eu am dat factory reset de cel putin 20 de ori si inca merge si telesportu si hbo si cinemax atat la mine si la un prieten desi am fost personal la digi si am cerut sa le scoata asa ca poti da linistit resetare

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. MaxPak...Cat mai dureaza degringolada???
    By cipy_1982 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 19
    Last Post: 1st March 2006, 18:29
  2. MaxPak (Programele HBO si CineMax) la RCS!
    By Spaceman in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 5
    Last Post: 23rd February 2005, 09:58

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top