Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Kronstadt
    Posts
    1,752
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema dupa instalare img dbox2....

    Dupa ce instalez o img exp: KaLiBo_2xI_plus_addon.zip
    DBox2: Kalibo 0.6 (Januar06) plus addonpack ....am urmatoarea problema :
    -resetez boxul(dupa instalare)
    -dupa pornire ...ecran negru...in colt stanga sus clipeste un punctuletz negru si de aici ma tai pt. ca pe display nu vad mai nimic pt. ca multe linii sunt distruse , deci nu pot citii nimic...astept mult si bine dar clipeste in continu ,apas tasta ok si nu se intampla nimic , apas tasta Home pleaca mai departe dar imi da ecran verde , nu ma mai9 lasa sa fac nimic parca am dat un delete , nici scanare pe sat nu ma lasa...si trebuie sa instalez iar dar degeaba...are cineva o idee unde nu fac bine sau ce naiba scrie pe display....trebuie sa fac ceva dar nu se vede !



  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    231
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Problema dupa instalare img dbox2....

    Quote Originally Posted by danetzd
    Dupa ce instalez o img exp: KaLiBo_2xI_plus_addon.zip
    DBox2: Kalibo 0.6 (Januar06) plus addonpack ....am urmatoarea problema :
    -resetez boxul(dupa instalare)
    -dupa pornire ...ecran negru...in colt stanga sus clipeste un punctuletz negru si de aici ma tai pt. ca pe display nu vad mai nimic pt. ca multe linii sunt distruse , deci nu pot citii nimic...astept mult si bine dar clipeste in continu ,apas tasta ok si nu se intampla nimic , apas tasta Home pleaca mai departe dar imi da ecran verde , nu ma mai9 lasa sa fac nimic parca am dat un delete , nici scanare pe sat nu ma lasa...si trebuie sa instalez iar dar degeaba...are cineva o idee unde nu fac bine sau ce naiba scrie pe display....trebuie sa fac ceva dar nu se vede !

    de obicei cind ai ecran verde nu se potrivesc ucodes...


    bafta

  3. #3
    Bunic Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pune alta imagine

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Germany
    Posts
    766
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se pare ca e "rupta imaginea" cum spune si GAGI, pune alta.
    In cazuri de astea, folosesc programul "D-BOX Imageflashingassistent Version 2.0" si merge ca motorul, fara IP sau prin telecomanda
    Daca vrei sal incerci i-al de aici http://www.dboxservice-hallenberg.de/freedownloads.php

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    92
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca vrei sa mearga ia dintr-o imagine "buna" ucodes ... si incarca prin ftp la prima bootare dupa ce ai configurat reteaua .. scriptul iti va spune ca a gasit versiunea buna si va contiuna la alegerea configuratiei de sateliti


    Florin

  6. #6
    member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Kronstadt
    Posts
    1,752
    Posts Thanks / Likes

    Default re...

    Vad ca tot ce inseamna KaLiBo nu merge....orice alceva merge perfect dar vroiam sa vad cum se misca aceea img.
    Oricum multam pt raspunsuri .
    Toate Cele Bune !



  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    92
    Posts Thanks / Likes

    Default

    kalibo merge chiar foarte bine .. si asta poate sa-ti zica si prietenul nostru gogi care are o imagine foarte buna(optimizata de el) DAR trebuie sa mai citesti si altceva decat sa iti pui imaginea si sa zici"gata"


    Florin

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    169
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si eu am incercat aceasta imagine acum doua ,trei saptamini-multumesc Vali-,dar nu are ucodes si tot la fel ecranul a ramas colorat fara a putea face ceva.m-am multumit tot cu imaginea mai veche kalibo 0.5 care merge perfect.

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    man ti-am zis sa treci pe la mine
    suna-ma maine ca sunt acasa si il punem pe chicioare.
    Kalibo +dbox2 nokia 2Xintel = no stres
    350 kg de scule!

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by INOCENTUL
    si eu am incercat aceasta imagine acum doua ,trei saptamini-multumesc Vali-,dar nu are ucodes si tot la fel ecranul a ramas colorat fara a putea face ceva.m-am multumit tot cu imaginea mai veche kalibo 0.5 care merge perfect.

    mane am puso eu pe ftp cu ucodes gata bagate +gbox 2.1b
    http://ersa.ro/spider/kalibo&gbox.zip
    350 kg de scule!

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    169
    Posts Thanks / Likes

    Default

    imi spune ,,acest domeniu a fost suspendat,,la adresa data de tine.cind o sa am mai mult timp te caut la telefon.multumesc.

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,461
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mda este adevarat nici eu nu pot sa intru pe server
    nici o problema o sa o urc altundeva.
    350 kg de scule!

  13. #13
    member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Kronstadt
    Posts
    1,752
    Posts Thanks / Likes

    Default re...

    Kalibo +dbox2 nokia 2Xintel = no stres ....corect si multzam dar la naiba ce bine ar fii sa aiba ziua 32 de ore.....te sun in cursul saptamanii ce urmeaza ! Toate Cele Bune !



 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Prog DVB ,,ingheata,, dupa instalare -- ajutor !
    By stavros in forum Placi DVB
    Replies: 6
    Last Post: 3rd December 2006, 09:00
  2. problema instalare SS2 pe Asus K8N-E DELUXE
    By dangothic2 in forum Placi DVB
    Replies: 16
    Last Post: 13th September 2006, 07:45
  3. Replies: 17
    Last Post: 20th May 2006, 08:40
  4. Problema de instalare SS2
    By cosminlucian in forum Placi DVB
    Replies: 7
    Last Post: 16th May 2006, 19:40
  5. Instalare newcamd 6.1 la dbox2
    By stagiaru in forum DREAMBOX
    Replies: 0
    Last Post: 26th August 2005, 17:34

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top