Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germany
    Posts
    261
    Posts Thanks / Likes

    Default dynamite programer

    se poate programa dragonul cu leptopul cu acest programer?
    dani29

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu inteleg ce treaba mai are laptopul, daca ai dynamite programmer si dragon loader card (sau un fun7), nu-ti mai trebuie nimic.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germany
    Posts
    261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai daca ai dynamite si dragon loader ,nu trebuie si laptop sau pc,sau tu il scri fara.Kroky tu nu mai inteles ,eu am intrebat daca se
    poate folosi laptopul ca sa sriu noul predator cu dynamite .
    dani29

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acum inteleg. Da, poti folosi laptopul cu Dynamite, folosind numai conexiunea USB. Daca ai files Predator de tip .dra, atunci trebuie sa folosesti programul dragonload. exe in modul phoenix si trebuie sa legi si cablul serial la COM (vezi ca laptopurile mai noi nu au COM).

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germany
    Posts
    261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Kroky acum spune-mi care versiune trebuie download ptr. dynamiter ptr.
    dragon,cumva cas studio 6.8?.Si mai este ceva,loaderul cind se baga in
    dynamite se baga cu contactele in jos?Iar cind loaderul cu noul predator il introduc in dragon tot cu contactele in jos?
    dani29

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai doua posibilitati:
    1. Fie folosesti un asa zis third party software, adica un soft care nu este neaparat facut pentru Dynamite. Softul se numeste Dragonload.exe si trebuie folosit modul Phoenix 6 MHz (atentie, in afara de USB trebuie legat si portul COM prin cablu serial, insa multe laptopuri nu au COM!). File-ul folosit este de tip .dra (de exemplu Predator 3.25.dra).
    2. Folosesti softul lui propriu ( acum este CAS Studio 6.8 ) de aici: http://www.duolabs.com/down-dynamite.htm si te conectezi doar cu cablul USB, nu mai trebuie COM. La card selectezi Dragonloadercard (AVR sau PIC, depinde ce fel de loadercard ai, tip fun7 sau PIC). File-ul folosit este de tip .bin. Cardul se introduce in programator cu contactele in jos, insa in Dragon cu contactele in sus (in CAM-uri cardurile se introduc intotdeauna cu contactele in sus).

  7. #7
    1RoWareZ
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default salut

    Mdha, krokodilu" are dreptate itzi trebuie un cablu adpator de la serial la usb asta in aczul in care nu ai vreun laptop pentium 1 ,eu folosesc acest cablu ,il gasesti pe la vreo 350 000 cel mai ieftin sau pe la 700 000 800 000 mai scump bineintzeles dupa ce ai bagat shi driverul la cablu,atentzie cand te conectezi o sa ai com mai sus pe la 4,5 6,7 depinde cate ai instalate pe laptop,apropos ce dreaq nu le pun astia usb la receivere nu stiu sunt niste dobitoci,cred ca nu le-a spus nimeni pina akum,sau inclin sa cred ca toate receptoarele se fabrica in Somalia sau Albania

    Pt conformitate RoWareZ

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germany
    Posts
    261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi kroky,o sa folosesc varianta a 2 ca este mai simpla. ce vreau sa te mai intreb la varianta 2 se mai foloseste dragonload.exe? Iar loader card am f84a nu fun7 deci folosesc pic?
    dani29

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La varianta a doua nu se mai foloseste Dragonload.exe ci programul propriu pentru Dynamite. Iar la card alegi Dragonloadercard PIC (nu stiu exact cum numesc ei cardul la ultimul Dynamite, maine verific si iti spun).

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Programer
    By [email protected] in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 19th November 2006, 19:29
  2. Replies: 6
    Last Post: 5th August 2006, 08:51
  3. Dynamite + Cartela MaxTv
    By zaiclopz in forum Placi DVB
    Replies: 19
    Last Post: 14th February 2006, 14:46

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top