Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Timisoara
    Posts
    169
    Posts Thanks / Likes

    Default INTREBARE (de fapt 2) :)

    1. PINNACLE PCTV SAT VISION MERGE SI CU PROG CODATE?
    2. ALTDVB SE POATE CONFIGURA CA SA IL POTI FOLOSI DIN TASTATURA?


    MULTAM DE RASPUNSURI

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Calare pe satelit...
    Posts
    275
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1. Da recomand Alt-DVB
    2. Io nu inteleg daca tot dai banii pe tastatura wireless de ce nu cumperi si un mouse wireless

    Aurel

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Timisoara
    Posts
    169
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu am tastatura wireless si nici nu vreau una....
    Folosesc Girder cu ProgDVB. Altdvb vreau sa il pot configura ca sa pot folosi comenzi din tastatura.
    Apropo de ALTDVB, am vazut la setarile winlirc decat cateva setari, se pot adauga mai multe?

    Luminati-ma si pe mine astia care il folositi d emai mult timp.. PLEASE


    PCTVSAT VISION MERGE CU SOFTCAM ?

  4. #4
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    75
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca folosesti Girder, pentru majoritatea functiilor din Alt-DVB poti asocia comenzile prin captura de evenimente, e mai sigur decit simularea unui buton apasat pe tastatura... sau mai simplu, pentru ca eu nu am gasit shortcuturi de genul "apasa litera X pentru". Foloseste in Girder tabul Command, alegi target -- fereastra in care sa fie activa comanda, apply, apoi capture si apesi/bifezi ce doresti in Altdvb, apoi din nou Apply.
    Offset 1.2 Al + HH Strong2100; SS2 ; DM 500S; Nokia Dbox2 2*I; Offset 0.9 DigiTV 2 x HSS-1160NA; clona 800HD, Yamaha TDM850.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Timisoara
    Posts
    169
    Posts Thanks / Likes

    Default

    stiu sa foosesc girder...

    dar daca vreau sa folosesc nr pe telecomanda....

    deci vreau sa zicem prog 5 , apoi prog 6 etc....

    cum le fac ? Winlirc nu stie nimeni dace se poate configura cu alt dvb sa pot folosi si Nr prog?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Intrebare EPG
    By M15uva in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 23rd June 2006, 02:38
  2. Intrebare?
    By patrocle in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 20th June 2006, 09:39
  3. De fapt cat costa montaju la digi?
    By LACHE in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 54
    Last Post: 11th January 2006, 00:30
  4. Intrebare!!!!
    By r3v3ng3 in forum RDI - Satelit
    Replies: 4
    Last Post: 6th August 2005, 00:30

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top