Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default Receptor Digi - imaginea "tremura"

    M-a sunat un prieten din tara, pe care tot eu l-am convins sa-si traga satelit acasa, cum ca sistemul pe care tocmai l-a cumparat (de vreo doua zile) merge ca dracu', adica imaginea tremura ca apucata. Eu i-am spus ca-i cam greu pentru mine sa-i recomand de aici un sistem anume, asa ca el singur a ales Digi TV. Am facut eu misto de el si i-am zis sa bage conserva in casa ca o fi inghetat pe gerurile alea si d-aia tremura, dar lui nu prea ii arde de glume. A fost deja la distribuitorul care i l-a vandut si i-a zis ca trebuie sa astepte sa-l repare, nu-i poate da altul ca n-are de unde. E posibil? Ce poate face, in afara de a renunta la contract, poate gasi in alta parte (in zona Ploiesti) un alt centru de service unde sa nu-l lase fara receptor pentru nu se stie cate zile?

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,918
    Posts Thanks / Likes

    Default

    N-am mai auzit de asta. S-ar putea sa fie din cauza televizorului? Cum sa tremure? Poate macroblocuri?
    SHALOM

  3. #3
    Administrator Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Las Vegas
    Posts
    8,509
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sigura ca da ! Sunt convins ca Digi Tv-ul tau tremura de frig .In peste 10.000 de receivere vandute pentru Digi Tv n-am vazut nici unul cu tremurici.O fi vreo molima mai noua Ce televizor are amicul tau ?
    Ma duc sa-mi pun si eu Digi-ul meu la rece sa vad cum il apuca tremuratul...Va spun eu ca merg ceas dar sunt unii utilizatori mai neinstruiti printre noi.

    Have a nice day.
    Fanta
    RDI Team
    Dupa ce am confiscat domeniul liga1.ro a venit randul ligii a doua : http://www.lpf2.ro


    http://www.liga1.ro/ cel mai tare site din lume dedicat fotbalului autohton.
    Vizitati-l si o sa primiti de la mine !

  4. #4
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by isr2002
    N-am mai auzit de asta. S-ar putea sa fie din cauza televizorului? Cum sa tremure? Poate macroblocuri?
    L-am pus sa schimbe cu antena UIF, cu asta merge TV-ul fara probleme. Si din cate-mi spune nu pare a fi vorba de macroblocuri, receptia e foarte buna cu semnal 96-98%; Are antena de 1.20, sa fie sigur ca nu o sa aiba probleme si cica toata instalarea i-a facut-o cineva de meserie, recomandat de distribuitor. A mers fara probleme in ziua instalarii, dupa care a doua zi au inceput problemele.

  5. #5
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Fanta
    Sigura ca da ! Sunt convins ca Digi Tv-ul tau tremura de frig .In peste 10.000 de receivere vandute pentru Digi Tv n-am vazut nici unul cu tremurici.O fi vreo molima mai noua Ce televizor are amicul tau ?
    Ma duc sa-mi pun si eu Digi-ul meu la rece sa vad cum il apuca tremuratul...Va spun eu ca merg ceas dar sunt unii utilizatori mai neinstruiti printre noi.

    Have a nice day.
    Fanta
    RDI Team
    Eram sigur ca cineva o sa se atace daca m-a mancat in partea dorsala sa-mi ajut un prieten. Parerea mea este ca se orice sistem poate avea probleme, din cauza asta nici n-am vrut sa-i recomand ceva, mi-ar fi zis ca eu i-am recomandat sistemul x sau y. Problema nu e de la TV, vezi mai sus si sper ca lumea a inteles ca receptorul este in casa, la caldura, chiar daca habar nu are ce inseamna receptie satelit. Si inca o data, scuze de deranj.

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,918
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca conectare cu A/V nu cu cablu coaxial. Tot asa face?. Daca nu atunci pare sa fie problema cu cablul coaxial cu care face legatura conserva-tv. Sa incerce si sa schimbe canalul UIF pe care transmite conserva semnal spre tv.
    De asemeni, cred ca merita verificat si integritatea/continuitate cablului coaxial intre conserva si tv.
    SHALOM

  7. #7
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,692
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De vreo citeva zile si la receptorul meu a inceput sa tremure OSD adica meniul bara de volum etc.De vre-o saptamina se stingea singur si se aprindea imediat.Oricum nu al iert Va ramane sub tensiune pina a-si va da sfarsitul



  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca a dus-o la reparat si aia au zis ca e defecta inseamna ca asa e.daca inca nu a dus-o sa incerce asa:
    1-daca e conectata prin cablu coaxial cu televizorul sa mute canalul de emisie al modulatorului astfel incat sa nu se suprapuna cu vreun canal terestru
    2-daca e conectata prin cablu scart atunci sa modifice din meniu iesirea scart:rgb,composit si y/c(cred ca ultima norma sa o fi scris bine)
    boy2good

  9. #9
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Prietenul meu e complet afon la chestii de-astea si mi-e si mie greu, de la 1000 km sa-l ajut, m-ar costa telefoanele cat un receptor nou. Intrebarea mea era daca exista vre-un service unde sa le duca receptorul cu probleme si sa-i dea altul in loc, macar pana-l repara pe cel defect. Multzam oricum tuturor,

    SatWien.

  10. #10
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Acasa la mine.
    Posts
    859
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi sa nu ai surpriza ca receptorul sa fie bun dar sa fi aiurit ceva prin setari si atunci nici un service la care-l duci nu te poate ajuta. Spune-i sa-l cheme inca o data pe cel care i-a facut instalarea .
    offset 1.2Fe ruginit pe alocuri. LNB Sharp 0.5 dB, 2XSS1 + VDR linux standalone( fara monitor etc) cu pozitioner SRT V50 / HSS 1160NA DigiTV / 2xDolce / DM500S

  11. #11
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    foarte corect.tipu care a facut instalarea il poate ajuta.daca acesta constata ca e defect la schimb cu el.sa mearga la caseriile rcs poate il schimba pe loc
    boy2good

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. "lost","prison break",bollywood music ch
    By cokeman in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 6th July 2006, 17:56
  2. Stiri de "ultima ora" pe DIGI INFO
    By rpintea in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 21
    Last Post: 21st March 2006, 19:08
  3. Receptor "LAZER STAR"
    By floring in forum SD Receivers
    Replies: 8
    Last Post: 19th November 2005, 09:41

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top