Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22
  1. #1
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default Frocus patch de azi si N2 pe 6xxx

    poate cineva sa ma ajute cu ultimul patch(din 24 ianuarie 2006) de la http://www.upl.frocus.net/?ro&p=4
    u cel putin nu il pot descarca.
    In schimb a aparut postat la http://www.dvb-upload.com/index.php?lang=EN un loader? cu un *.bin cica pt N2.

    E un fake?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Never mind
    Posts
    449
    Posts Thanks / Likes

    Default

    l-am dl eu... nu il pot verifica nu mai am srt 6xxx dar oricum n2 a picat azi la toti... un email si t-il trimit

  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default si alte site-uri publica fisierele pt N2 la 6xxx

    si alte site-uri publica fisierele pt N2 la 6xxx:
    http://www.key-sat.com/upload/index.php
    http://sat-key.org/

    prea se publica fisierele

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...mult prea tarziu....acum sunt fara folos...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Never mind
    Posts
    449
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca erau valabile cu keya veche atunci nu e tarziu si asta pt ca la prima aparitie de key (care se va intampla sooner or later) e f. simplu sa schimbi doar key-le

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Italy
    Posts
    150
    Posts Thanks / Likes

    Default

    On DVB there is only an italien who ask if is possible to add codify N2 of D+, on a normal patch of STR6xxx. Nothing more.
    I think that this man haven't switch-on the TV today.

    Bye
    Semel in anno, licet insanire.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    214
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ciudat ca a aparut exact azi, cand nu mai ai ce face cu el!
    Nu vreau sa fiu carcotas, dar nu cred ca va fi vreodata de folos aceasta versiune .

  8. #8
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,780
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca cineva poate sa impacheteze keya asta in patch si sa il repuna pe vreun site...am putea face un patch si pt 6355

    Keya este :N 4101 00 2AD1D7D85414D134FB85A4BC141D6BFA

    Testata de mine pe ss2 ... si functioneaza si pe AStra si pe Hispa

    Best Regards
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Never mind
    Posts
    449
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @armandino care e patchul care stie pana la urma n2 chiar si cu cheia veche

  10. #10
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,780
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @energyps nu stiu

    primul link din topic are urmatorul mesaj

    FGpatch24.24.01.06==FGpatch4.24.12.05 At a spelling there was a mistake in the name. Apologies


    tot ce am gasit cu N2-6xxx este
    http://www.croteam-sat.org/aploud/in...rectory=STRONG RECEIVERS&

    Best Regards
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    baia mare
    Posts
    323
    Posts Thanks / Likes

    Default

    http://www.croteam-sat.org/aploud/in...rectory=STRONG

    patchECHOSTAR.rar
    for echostar and strong 61xx (sw echostarFTA and loader 4.6.5) patch.bin nagra2 D+ ok
    pana la urma acest merge pe str61xx?sau nu

    Openbox X800 ver5.33, MOTOR H-H, Al 1.10M, Lnb Gold 0.2dB

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Italy
    Posts
    150
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ciao istvan,
    io ho provato ad inserire la vecchia patch per echo770 sul mio STR6125, ma nn ci sono riuscito, tu si?

    Forse necessito per forze del bootloader 4.6.5?

    Ne abbiamo parlato anche qui:
    http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=55617

    ciao
    Semel in anno, licet insanire.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    214
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pana la urma a gasit cineva ac. patch, pt. ca eu nu, cu toate ca am pierdut ceva timp pe net.
    Poate nu am cautat unde trebuie?

  14. #14
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    cluj-napoca
    Posts
    3,328
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hi armandino,

    Patch-ul indicat de tine are un bug,numai asa imi explic de ce la programele codate,indiferent pe ce satelit,mi se blocheaza receptorul.In acest moment aparatul nu stie sa afiseze absolut nimic,nici lista de programe,nici intrari meniuri si chiar exit-ul!Ai patit si la fel?
    satelescu

  15. #15
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    2,780
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @satelescu ... eu nu am pus acel patch inca....deoarece nu am avut incredere in sursele lui....

    este vorba de primul meu link....

    cel de-al doilea avea un shortcut la fisierul bin adevarat deci nu aveam ce pune...

    inca stau cu pacientul pe masa ... plin de matze

    Best Regards

    PS; Pentru reconditionarea receiverului tau...recomanda inlocuirea bootloaderului + aplicatia +patch in ordinea asta.
    Cand esti mort , nu stii ca esti mort . E greu doar pentru ceilalti !
    La fel si cand esti prost ...
    __________________________________________________ _____________________________________________


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Patch 6xxx loaders
    By bobo77 in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 7th November 2006, 07:58
  2. PREMI PATCH 6XXX !!!
    By rz + in forum SD Receivers
    Replies: 3
    Last Post: 13th August 2006, 03:42
  3. cum pot baga rsa-ul intr-un patch srt 6xxx
    By romeoX in forum SD Receivers
    Replies: 14
    Last Post: 5th July 2006, 01:24
  4. Patch srt61xx BISS - Frocus problem
    By tonino in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 3rd October 2005, 20:12
  5. Patch nou srt 6xxx !
    By mihaip in forum SD Receivers
    Replies: 4
    Last Post: 3rd June 2005, 07:46

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top