Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17

Thread: Taq's down ?

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    195
    Posts Thanks / Likes

    Default Taq's down ?

    Gata iar cu taquilele ?
    Tocmai au cazut la mine, s2emu nu le mai deschide...

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, au schimbat keile
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  3. #3
    pe aici si eu Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    279
    Posts Thanks / Likes

    Default

    11:03 Digital+ is down

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Comfirm si eu black pe D+. Pe undeva stie cineva niste chei noi?
    Antena 1,8m/Montura polara/Lnb Invacom quad 0,3db/Actuator 12"/Pozitioner diseq Moteck/DB 7020s/DigiTv

  5. #5
    avatar
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    nu sunt key noi nikaieri.

  6. #6
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    intradevar nu mai merg se pare ca au schimbat cheia IDEA

  7. #7
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Code:
    Laut einigen Experten in der Szene rechnet man damit, das Kudelski den Gegenangriff dahin durchführen wird, 
    das die Länge des IDEA Keys "verlängert" wird und zwar von 16 bits derzeit auf 24 bits nach der Änderung.
    Dies scheint die losgischste Folgerung.
    Falls dies passiert, wird es wiederum erst einmal dunkel bei D+ und man kann gespannt sein, 
    wie lange diese Gegenattacke Bestand haben wird. 
    Die Gegenantwort wird aber trotzdem nicht all zu lange auf sich warten lassen, 
    denn auch die künstliche Verlängerung des Keys ist nicht die 
    Problemlösung sondern mindert nur die Symthome dieses Hacks.
    
    Kudelski ist diesesmal auch etwas vorsichtiger mit der Aussage, das die nächste 
    Gegenattacke lange vom Erfolg gekrönt sein wird.
    Andre Kudelski ist mittlerweile sehr verärgert und vermutet andere 
    "Mächte" hinter dieser Hackerei seines Verschlüsselungsystems.
    
    Eins ist sicher: Die erneute Aushebelung von Nagra 2 ist schon mehr als peinlich für das schweizer 
    Unternehmen und trägt nicht dazu bei, dem Unternehmen das volle Vertrauen auszusprechen.
    
    Kudelski wird warscheinlich nicht drumherum kommen, alle Boxen mit dem Embeeded Nagrasystem auszutauschen. 
    Die Kosten dafür dürften aber für Kudelski astronomisch werden.
    
    Die nächsten Tage werden immer spannender, denn die Hacker warten auf den Gegenschlag. 
    Teilweise hat man das Gefühl, das die Hacker gar keine Lust mehr haben, weil einer sagte:
    
    Nagravision ist für mich kein Gegner mehr...
    Pe scurt, se pare ca cei de la Kudelski vor schimba (sau tocmai au facut-o) lungimea cheii IDEA de pe 16biti pe 24biti, ca o prima masura pentru hack-ul n2.
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    United States of Europe
    Posts
    17,549
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acum se va vedea cat de bun a fost HACK-ul...
    Salut Prieteni!


  9. #9
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    a picat tot D+ sau doar Taquilele ?

    Romeo
    bucuresti, 0.9 m.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tot D+ s-ar parea,ca la mine nu mai mere nimc din D+.
    Antena 1,8m/Montura polara/Lnb Invacom quad 0,3db/Actuator 12"/Pozitioner diseq Moteck/DB 7020s/DigiTv

  11. #11
    The Master of the Beasts Mentor
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Insula Pastelui
    Posts
    506
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Confirm...all down...

  12. #12
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine cu S2emu se mai deschide MTV Spania si TCM insa cred ca, cu alea sunt o alta poveste ... parca s2emu a trebuit un pic adaptat ca sa mearga ... restu down si la mine.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  13. #13
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la mine mai merg VH1 si MTV ESP
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Never mind
    Posts
    449
    Posts Thanks / Likes

    Default

    au repornit:
    N 4101 00 2AD1D7D85414D134FB85A4BC141D6BFA ;Digital+
    N 4101 M1 D91FB482F54C4535621D845F7EC4AB4DC9309DED26B5403084 8EB63968977529FE8FF18613276171E57BDA8A47AC993703CC E2A1CB071998ECCB327EF63CCEA7 ;
    N 4101 X1 03;

  15. #15
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    SALUT[email protected]:

    -A m o Rugaminte nu stiu daca se poate'dar intreb,oere nu se poate cu cevaProg (daca exista) sa pot sa pun Noua keye D+ pe Strong6355ci (sau cam ce trebuie facut?).Din telecomanda a m tot incercat dar fara nici un rezultat .
    -Sau,De exe(cum se procedeaza cu keya AES) salvata in Pa...ch'rec6355.

    MultumescTare Mult

    Bobi.Cj
    __________________________________________________
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355CI\ant.offset 4...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top