Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5

Thread: Kaon Focus

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default Kaon Focus

    Se poate intra in meniul ascuns de la Kaonul dat de focussat ?
    Am incercat cu Galben, Albastru, Verde, Menu, insa cand apas galben ma duce in meniul clock/programare si imi cere pin-ul. Daca sunt deja in meniul principal, tot nu functioneaza. Stie cineva?

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca nu ai patch pe el in ce meniu vrei sa intri Ovex nu recomanda sa-l patchuiesti(nu va mai fi posibila o eventuala imperechere intre receptor si cartela in cazul in care va fi activat acest "serviciu") .....poate te lamureste el mai bune...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default

    credeam ca merge... ideea e ca sunt junior si nu m-am jucat cu astfel de echipamente.

  4. #4
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Konte
    credeam ca merge... ideea e ca sunt junior si nu m-am jucat cu astfel de echipamente.
    nu merge
    boy2good

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Konte

    Ar fi culmea culmilor ca un soft oficial sa aiba emulator si tabla de keys ... . Majoritatea emulatoarelor sunt construite pe imaginea, structura oficiala a firmware-ului si sunt un fel de ADD-ON, PLUG-IN al acestuia, dar ce iese de pe poarta fabricii sau vine ca upgrade via satellite nu va purta veci asa ceva.

    Ovex recomanda:

    - A nu se pune patch pe KAON FOCUS SAT
    - A nu se pune settings pe KAON FOCUS SAT


    SE PIERDE UA (Unique Adress) SI GARANTIA!


    Cei interesati pot arunca un ochi aici, unde a avut loc o astfel de discutie despre UA, una dintre putinele cu caracter constructiv de pe DTH - Romania ...

    ovex

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. De vanzare Kaon Focus KSF-100
    By secheiadi in forum Shop
    Replies: 3
    Last Post: 31st October 2006, 01:22
  2. Merge MAX tv cu Kaon de la Focus???
    By Vulpes in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 12
    Last Post: 18th August 2006, 01:36
  3. Resetare KAON (kit Focus)
    By SatWien in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 19
    Last Post: 6th January 2006, 13:27
  4. intrebare kaon focus
    By gavrild in forum SD Receivers
    Replies: 5
    Last Post: 10th May 2005, 13:28
  5. Resetare KAON (kit Focus)
    By SatWien in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 4th January 1970, 13:47

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top