Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    83
    Posts Thanks / Likes

    Default Am ramas fara semnal e de la mine sau de la digi?

    La ora 18:20 aproximativ am ramas fara semnal,va rog sa imi confirmati si mie daca voi aveti semnal.










    PS. sper sa nu fie nevoie sa ma urc pe acoperis pe vajul asta.

  2. #2
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutare,
    Nici eu nu stiu ce se intampla...cu temperaturile astea, cam greu sa te mai lamuresti.
    La mine spre exemplu tp-urile slabe (valabil pe toti satelitii) intra ca si pana acum, chiar putin mai bine, in schimb cele puternice (nu toate) sunt la pamant 30% si chiar 0
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  3. #3
    Silver Member Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    acasa
    Posts
    2,318
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine merg bine,s-ar putea la frig mare sa aveti probleme la LNB.Am avut si eu un LNB CE PE UNELE FRECVENTE MERGEA IAR PE ALTELE NU.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dar de ce pe celelalte tp-uri de ce am semnal full?iar pe digi e varza tot?
    exemplu,pe digi semnal 80%,calitate intre 35 si 70 %,

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    214
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incercati cu un factory reset.
    am avut aceeasi pb. pt ca am renuntat la un pachet. m-am mirat, ca am digi pe o parabola de 1.5m si nu am avut pb. cu semnalul pana atunci. dupa ce am dat f. r., a venit si semnalul, iar respectivul pachet s-a blocat, dupa cum era normal.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. srt 4402-fara semnal
    By MarYo643 in forum SD Receivers
    Replies: 5
    Last Post: 20th April 2006, 16:11
  2. MTC Constanta a ramas fara licenta
    By Unuseroarecare in forum News
    Replies: 0
    Last Post: 4th April 2006, 19:20
  3. 12697 si 12449 fara semnal?
    By orlandosro in forum RDI - Satelit
    Replies: 5
    Last Post: 17th February 2006, 19:09
  4. Hotbird transpondere fara semnal
    By colcm in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 12th January 2006, 12:14

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top