Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 90
  1. #16
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    un zero pe display,inseamna?

  2. #17
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Location
    Romania
    Posts
    257
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Inseamna ca e f***t nu mai booteaza,trebuie schimbat.
    HSS1120;HSS1160;Humax Digi+;Maxtv;Focussat;ant.off.1,2mAl;Twin Lnb Titanium;ant.off.1,6mAl 62E-30V;Invacom;act.18'';poz.SRT V50;SRT 6355;WF-5lnb;SATLOOK Digital NIT;DM7020-S;SS2;DVB-T

  3. #18
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    293
    Posts Thanks / Likes

    Default Contact de gradu' 3...

    Prima intilnire cu conserva....( dau o bere cui i-a zis asa primu')

    1.Semnal 65% pe ss2, pe conserva cel mai constant 10% pe care l-am vazut din 98' incoace...

    2. Am incercat sa-i dau un reset si a ramas undeva intrun meniu in care ar trebui sa aleg limba engeza dar se pare ca nu o stie ca asa a ramas si dupa cateva suturi din intrerupatorul din spate...Ar fi trebuit sa aleg upgrade software mai intai...

    Se mai poate face ceva pt resuscitarea lui !
    Teach me...please !

  4. #19
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dati si voi pe teletextul de pe TV Patriot. Distractie placuta

  5. #20
    Haiduc Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Latitude: 44.202°, Longitude: 27.322°, Bărăgan City
    Posts
    1,735
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am inbulinat-o?

    Ce reprezinta urmatorul mesaj pe displayul DIGI?
    E...E.E cu ledul rosu?
    Sfarsitul?
    Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

  6. #21
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Germany
    Posts
    350
    Posts Thanks / Likes

    Default 1160 na cu probleme

    Salutare,am fost la cumparaturi si cand ma intorc vad pe display led rosu cu nr.5 ,interesant incerc sa-i dau drumul si apare 3333 care palpae de trei ori dupa care imi arata Ote, ca la Update,si astea in intervale de 20,30 secunde,pe ecran negru apoi ca la programare (Tuning).Ce e de facut,exista vreo combinatie de taste cu care il pot readuce la normal?
    :roll:

  7. #22
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Romania
    Posts
    340
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: 1160 na cu probleme

    Quote Originally Posted by medias71
    Salutare,am fost la cumparaturi si cand ma intorc vad pe display led rosu cu nr.5 ,interesant incerc sa-i dau drumul si apare 3333 care palpae de trei ori dupa care imi arata Ote, ca la Update,si astea in intervale de 20,30 secunde,pe ecran negru apoi ca la programare (Tuning).Ce e de facut,exista vreo combinatie de taste cu care il pot readuce la normal?
    Exista o combinatie sa sti dute cu el la casierie sa ti-l schimbe

  8. #23
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Piatra Neamt
    Posts
    250
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rpintea
    Dati si voi pe teletextul de pe TV Patriot. Distractie placuta
    Am dat si n-am vazut nici o schimbare .Conservele voastre ce au patit?
    Thor6 -offset de 0,9 , lnb inverto de 0,2 db
    Hot Bird--offset de 0,8 , lnb titanium de 0,2 db
    Orange TV

  9. #24
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    80
    Posts Thanks / Likes

    Default

    un defect al conservei care nu are cod de eroare:
    are semnal peste 80% pe toate frecventele, dar functioneaza de parca
    ar fi nori de plumb pe directia satelitului.
    Din cand in cand isi mai da drumul si merge.
    Cred ca este o problema a sursei de alimentare - solutia - schimbare la sediul RCS/RDS
    HSS1160NA, SRT6125, offset 1.2m(dual feed - Intelsat - Sirius), offfset 0.8m - Hotbird, Smart Titanium 0,2dB

  10. #25
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Cristi-C
    Quote Originally Posted by rpintea
    Dati si voi pe teletextul de pe TV Patriot. Distractie placuta
    Am dat si n-am vazut nici o schimbare .Conservele voastre ce au patit?
    Se blocau si trebuiau scoase din priza. Asta pana inaintea ultimului update de soft. Acum functioneaza corect teletextul (nu ca m-ar interesa prea mult informatiile de pe el, dar asa ca fapt divers... ).

  11. #26
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bibbicu
    Am inbulinat-o?

    Ce reprezinta urmatorul mesaj pe displayul DIGI?
    E...E.E cu ledul rosu?
    Sfarsitul?
    am si eu aceeas problema 3333 apare si atit ce se poate face inafara de aruncat la gunoi

  12. #27
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by fluture
    De ce dracului te-ai abonat tu adipopa? Si asa e interzis pentru aia de afara.Tu de un an de zile nu stii decat sa faci atmosfera,las ca ajung eu am zi Mirosat si daca e Fanta pe acolo sper sa-l conving sa te baneze definitiv de pe forumul asta.Uite-te la Premier ca daca erai roman adevarat ramaneai aici.O dam in offtopic,moderatorilor stergeti ce nu are legatura cu alarmele.
    e o tara libera fiecare (cit il duce...) zice ce vrea...

  13. #28
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default PROBLEME CU DIGITv

    Am de un an de zile digitv, totul a mers ok, pana zilele trecute cand semnalul a picat la 10%. Am verificat, antena, cablul si receptorul Hyunday HS-1120Na. Toate par a fi corect pozitionate/functiona...am sunat la service..si mi-au raspuns ca totul e ok din pct-ul lor de vedere. Unde sa fie problema? LNB-ul?cum verific un LND?
    Va multumesc...
    ps
    de preferat sa rezolv problema pana la ora meciului cu dinamo kiev))

  14. #29
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Maubeuge, FR
    Posts
    5,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Il inlocuiesti cu altul, costa maxim 15-20 de euro.

  15. #30
    Membrana Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Tomis Nord
    Posts
    1,604
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: PROBLEME CU DIGITv

    Quote Originally Posted by lorenzo_k
    Am de un an de zile digitv, totul a mers ok, pana zilele trecute cand semnalul a picat la 10%. Am verificat, antena, cablul si receptorul Hyunday HS-1120Na. Toate par a fi corect pozitionate/functiona...am sunat la service..si mi-au raspuns ca totul e ok din pct-ul lor de vedere. Unde sa fie problema? LNB-ul?cum verific un LND?
    Va multumesc...
    ps
    de preferat sa rezolv problema pana la ora meciului cu dinamo kiev))
    Ai comutator diseq ?
    Uite o chestie noua.
    Aveam conserva legata prin comutator DISEQ si un singur LNB la intrarea 1.(al doilea l-am desfiintat)
    Dupa ce am bagat ultimul soft cum porneam conserva semnal 10%. Trebuia sa desfac cablu si sa-l conectez in mufa de intrare ca sa invie. Dupa cateva operatii de scoatere si bagare am facut setarile pentru diseq in conserva si acum merge. Lucru ciudat, deoarece ar fi trebuit sa-mi deschida calea 1 la diseq si fara setari, asa cum deschidea cu softul vechi.
    spersanutiiamulttimpsacitesticanuamsemnatura

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. digi 1120.............eroare
    By patrocle in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 29th June 2006, 07:35
  2. Alternative la receptorul Hyundai HSS 1120-NA (Digi-TV)
    By alfl0012 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 4th February 2006, 11:39
  3. 08.12.05 - New soft ptr. 1120 si 19.12.51160 ptr.1160
    By sandy in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 68
    Last Post: 9th January 2006, 04:55
  4. Hyundai HSS 1120-NA si CABO TV????
    By aklik in forum SD Receivers
    Replies: 3
    Last Post: 27th December 2005, 07:23
  5. Telecomanda Hyundai HSS-1120
    By lau in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 8
    Last Post: 13th February 2005, 00:00

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top