Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    triscaunye
    Posts
    146
    Posts Thanks / Likes

    Default A murit frecventa tp 4 de pe digi ?



    De vreo 25 de minute la mine nu mai functioneaza tp 4 de pe Digi .
    Restul merg bine . Am dat Factory reset , dar degeaba . Level 10 . Quali 10 .
    Oare ce e ?
    Mai e cineva cu asemenea problema ?

  2. #2
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si la mine TP4 mort. Restul OK.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    triscaunye
    Posts
    146
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rpintea
    Si la mine TP4 mort. Restul OK.

    Atunci ok ca tocmai vroiam sa-l i-au toporul si sa urc la antena. Restul si la mine ok 75-99 % ...si e viscol(mai mic ) . Am curatat antena si am crezut ca atunci s-a intimplat ceva...

    mai de la centru...la munca !

  4. #4
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,133
    Posts Thanks / Likes

    Default

    intreruperi.
    noroc,nirolf

  5. #5
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In schimb pe TP5 aveam semnal 90-98% pana ce a cazut TP4. Acum pe TP5 semnalul sta fix pe 98%

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    triscaunye
    Posts
    146
    Posts Thanks / Likes

    Default

    na a revenit semnalul la 50% ...sunt sperante...

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    104
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dati o resetare sau o scanare si revine la normal

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Frecventa ProTV
    By gigelsat in forum RDI - Satelit
    Replies: 17
    Last Post: 17th November 2006, 22:36
  2. Care e frecventa cea mai puternica pe 28 E ?
    By romeo in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 20th June 2006, 18:32
  3. frecventa noua.
    By titiniu in forum RDI - Satelit
    Replies: 6
    Last Post: 7th June 2006, 01:04
  4. Realitatea schimba frecventa
    By intermezzo in forum RDI - Satelit
    Replies: 10
    Last Post: 8th August 2005, 22:31
  5. 12687H o frecventa cu probleme?
    By ntire2000 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 38
    Last Post: 8th May 2005, 18:09

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top