Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14

Thread: Ceva ciudat!!!

  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    591
    Posts Thanks / Likes

    Default Ceva ciudat!!!

    De vreo doua luni conserva mea HSS 1120NA porneste instantaneu din stand-by direct cu imagine in 2 secunde . Oare nu pot fi facute toate sa porneasca asa sau asta e inceputul sfarsitului . Mentionez ca are soft original 26.11.2004.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    214
    Posts Thanks / Likes

    Default

    porneste pe acelasi canal. la aceeasi ora?
    poate te-ai jucat la setari...

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi ca e activat timerul.

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    stadion Steaua
    Posts
    1,471
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aia e nimica.Eu am 2 aparate(nu le pot spune conserve)De aproximativ 2 saptamini,in timp ce ma uit la tv se opreste pt 2 secunde si reporneste.Mentionez ca ambele fac la fel.Ma tem sa nu fiie din soft.

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    ARAD
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Conserva e conserva.

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected]
    ...in timp ce ma uit la tv se opreste pt 2 secunde si reporneste.
    Incearca sa nu te mai asezi pe telecomanda...

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected]
    Aia e nimica.Eu am 2 aparate(nu le pot spune conserve)De aproximativ 2 saptamini,in timp ce ma uit la tv se opreste pt 2 secunde si reporneste.Mentionez ca ambele fac la fel.Ma tem sa nu fiie din soft.
    Exact acelasi fenomen si la vechea mea conserva HS-1120..cu softul la zi...pana acum am observat de vre 4-5 ori in decurs de 2 saptamani..(conserva cred ca are visuri de marire de face restarturile astea...acum s-o fi crezand PC )....
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Mama Rasia
    Posts
    326
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am mai zis eu ca trebuie infiintate centre de strans conserve, cu oale cu tot si n-a vrut sa ma creada nimeni!

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    stadion Steaua
    Posts
    1,471
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky
    Quote Originally Posted by [email protected]
    ...in timp ce ma uit la tv se opreste pt 2 secunde si reporneste.
    Incearca sa nu te mai asezi pe telecomanda...
    Incerc,incerc,da nu pot...

  10. #10
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    in oras
    Posts
    1,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by [email protected]
    Quote Originally Posted by Kroky
    Quote Originally Posted by [email protected]
    ...in timp ce ma uit la tv se opreste pt 2 secunde si reporneste.
    Incearca sa nu te mai asezi pe telecomanda...
    Incerc,incerc,da nu pot...
    nu cumva clipesti atunci?
    boy2good

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bobo77
    porneste pe acelasi canal. la aceeasi ora?
    poate te-ai jucat la setari...
    Nu ati inteles. La pornire nu mai dureaza cateva zeci de secunde pana apare si imagine ci aceasta apare instantaneu

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    BOZANTA MARE ----Latitude 52.1 N---Longitude 10.4 E
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Lucru ciudat mi se intampla si mie o data pe saptamana.Conserva se opreste
    si i-si da drumul singura.Nu e nimic grav in asta, eu i-mi pun doar intrebarea daca este un semn ca in curund i-si da duhul .
    Humax 5100;D Box 1; HYUNDAI HSS-1120NA de la RCS+ 2x 0,3 db Invacom,Humax 0,5 db/2,Humax 0,5 db/4,+0,85 offset+DiSEqC 4/1.Astra,HotBird,Sirius,Intelsat 10-02.

  13. #13
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Gitana
    Lucru ciudat mi se intampla si mie o data pe saptamana.Conserva se opreste
    si i-si da drumul singura.Nu e nimic grav in asta, eu i-mi pun doar intrebarea daca este un semn ca in curund i-si da duhul .
    Se pare ca ultimul soft cel din decembrie are niste gandacei prin el. Mie pe 2 conserve mi se intampla la fel (si pe 1120 si pe 1160) desi softu pentru 1120 nu are limba maghiara in el. Resetarea se intampla cu totul si cu totul aleator nu cred ca are vreo rutina in care se intampla.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  14. #14
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    633
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by johnny-m
    Nu ati inteles. La pornire nu mai dureaza cateva zeci de secunde pana apare si imagine ci aceasta apare instantaneu
    si la mine, pe un 1160, ne-upgradabil, ca sa-i zic asa (poate doar cu metoda "condensatorului"), am observat cam de cateva zile, o saptamana poate, ca porneste mult mai usor. Ex.: inainte dadeam drumul la receiver, porneam televizorul, iar pana dadeam pe AV1 unde aveam pusa mufa receiverului, aveam ecran negru inca timp de cateva secunde. Acum, in momentul in care ajung cu succesiunea de operatii in acelasi stadiu, imaginea e deja pe ecran. am facut si testul sa pornesc intai tv-ul si am verificat ca intr-adevar porneste mult mai repede. nu am idee de ce se intampla asta, dar cred ca e un lucru bun... atat timp cat nu ma mai zgaiesc la purici sau ecrane negre...
    DM800PVR-250GB, offset 1,8 m, LNB Invacom 0,3 dB, pozitioner Diseqc 1.0-1.2 Vbox II
    Gemini2 Project 3.80

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. TPS-CIUDAT
    By dannic in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 1st April 2006, 01:31
  2. Ceva ciudat?
    By alex2000 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 14
    Last Post: 25th January 2006, 14:09

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top